Ik ben hell bij met jullie

Een hele fijne benadering.

Geen poespas. Goed advies, goede uitleg van de behandeling en het resultaat is heel goed.

Mijn ervaring met City Clinic is goed, ik wil graag Dr. Anisha Bouter bedanken. Heel leuke dokter

Een persoonlijke en vrijblijvende sfeer en mooi resultaat

Zoals afgelopen keren mijn frons en voorhoofd laten doen en een wenkbrauwlift. Mooi, subiel resultaat en niet te heftig na de eerste weken. Blij mee!

Botox

Best clinic

Keurig geholpen, zo gebeurd!

Vriendelijke en kundige mensen! Behandeling zo gebeurd. Mooi natuurlijk resultaat!

comfortabel

Ik voelde me gewaardeerd en in goede handen

Het geluid in de vestiging in Breda is vreselijk. Service top

Goede Service

Snelle afspraak , duidelijke uitleg en blij met het resultaat

Aardig ontvangst en dokter. Wel teleurgesteld

Vond het ontvangst en de arts ontzettend aardig. Heldere uitleg tijdens en na behandeling. Echt de stralend fitte uitstraling zoals vermeld op de website is bij mij wel uitgebleven. Mijn wallen zijn nog steeds duidelijk zichtbaar.

Goed én vriendelijk!

Fijne kliniek. Persoonlijke ontvangst, persoonlijke aandacht en goed resultaat!

Netjes uitgelegd

Ze hebben netjes geluisterd en uitgelegd over de behandeling. Zeer vriendelijk

Mooie kliniek, tijd voor mij

Mooie kliniek met zorg voor de patiënt! Duidelijke communicatie, goede uitleg. Blij met de behandeling.

Professionaliteit met vriendelijkheid en interesse resulteert in perfectie

Al jaren tevreden door kundige vriendelijke arts die je meteen een goed gevoel geeft

Klantvriendelijk

Heel goed

Fijne kliniek! Aardig personeel, kundige arts en eerlijk advies.

Zeer goed geholpen

Mijn ervaring zeer goed , zeer kundig ben alleen niet helemaal tevreden over mijn lippen en wil daarom as maandag of dinsdag contact opnemen . Gr Petra van Doorn .

Zeer tevreden over uitleg en resultaat!

Zeer tevreden ik kom zeker terug!

Goede uitleg en netjes en vriendelijk behandeld

Werd vriendelijk ontvangen, was me eerste x daar . En kan niet anders zeggen dat ik het goed vind

Blauw oog opgelopen bij botox behandeling

+ punten: Snel een afspraak kunnen maken bij vestiging Utrecht. Aardige mensen. Duidelijke uitleg. -punten Bij eerdere botox behandelingen bij vesting Apeldoorn een goed en beter resultaat. Blauw oog opgelopen tijdens het prikken. Ik kreeg wel koelelement mee en een excuus. Wat je niet wil is aan iedereen moet uitleggen waar je blauw oog vandaan komt. Lang verhaal in het kort, teleurgesteld gevoel overgehouden aan de botox behandeling bij de vestiging in Utrecht.

Was een prettig gesprek kreeg antwoord op mijn vragen. De behandeling werd deskundig en rustig uitgevoerd.

Zeer kundige arts met goede uitleg.

Jammer

Ik ben nu 3 keer geweest maar niet met het gewenste resultaat helaas. Nog beweging in de frons. Collega’s vinden mij er moe uitzien. En vocht houd ik vast onder de ogen. Jammer. Steeds een andere arts. En nu na 2 weken zeker geen goed resultaat

ging met een grote glimlach de deur uit!

behalve de fronsrimpel ook mondhoeken en lip behandeld, voel me meteen blijer. heb een veel betere uitstraling nu

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen