Top uitleg en behandeling!

Deskundiheid net als vriendelijkheid top!

Geruststellend

Goed vriendelijke ontvangst. Zeer vriendelijke arts die de tijd nam en deskundig advies gaf . Kom zeker terug

Prettig contact

Het was een prettig ontvangst. De uitleg was helder. Geen ellenlang verhaal, maar gewoon wat ik kon verwachten. Ook fijn om met elkaar een lichte dosis humor uit te wisselen. Al met al, een goede ervaring.

Goed geholpen Zeer goede uitleg Prima service

Goede uitleg over wat er gedaan word. Top resultaat!

Leuke kundige dames

Er wordt goed geluisterd, het is ontspannen, het resultaat is als voorspeld en verwacht.

Zo blij mee, minder hoofdpijn

Nou ik vond wel een dingetje, zou het wel helpen. Nou had ik het maar veel eerder gedaan want heb nu nog maar zelden hoofdpijn. Voor migraine klachten is het echt wel aan te raden

Geweldig!

Professioneel, eerlijk! En geweldig resultaat!

Goed geholpen en perfect resultaat!

Ik werd heel prettig geholpen en het resultaat is super! Erg blij mee.

Erg jammer Geen service.

Na het lezen van zoveel positieve ervaring, dacht ik dit kan niet mis om hier een afspraak te maken. De eerste afspraak werd ik op dezelfde dag gebeld of ik niet eerder kon komen vanwege een gat in de planning. Dat kan natuurlijk gebeuren dus heb medewerking verleend en ben een paar uur eerde naar de afspraak gegaan dan gepland en dit ook nog met werk geregeld. Twee weken later had ik weer een afspraak staan. Nu werd ik weer op dezelfde dag van de afspraak gebeld met de mededeling dat er een dubbele afspraak is gepland en dat de afspraak dus niet door kon gaan. Het ging om een intake voor een tixel behandeling. Ik zei dat ik het niet netjes vond dat ze nu voor de tweede keer een afspraak willen afzeggen/verzetten op de zelfde dag. Ze zei dat de intake ook telefonisch gedaan kon worden, waarbij ik antwoorde dat ik dat absoluut niet wens en dat het de bedoeling is dat zo'n intake ook naar mijn huid gekeken kan worden en ik ook gewoon persoonlijk de vragen wil stellen. Dat begreep ze, alleen vondt ze dat ik toch een wat getinde huid had en nu zomer is het beter toch niet geplaatst kan worden. Maar als ik het toch graag wou ze dan ergens in Augustus plek had en niet eerder. Ik vindt dit zeer onprofessioneel en alles behalve service gericht of klant vriendelijk. Dit heb ik dan ook te kennen gegeven en ik zei dat ik dan van de intake of de behandeling af wil zien als het zo moet, en het antwoord was dan ook prima dat bergijp ik en wens u verder een fijne dag. Ik ben iemand die heel flexibel is mits mijn agenda het toelaat, maar zo op deze manier een afspraak afzeggen en ook niet moeite doen om tot een betere oplossing te komen dan 6 weken later plek te hebben, en mij het gevoel te geven dat je niet echt op mij als klant zit te wachten getuigd voor mij als een kliniek die geen cent van mij waardig is. Ik reis liever nog 200km verder voor de juiste service dan dat ik voor de deur bij iemand ga die zijn klanten niet wardeerd. Dit gaat om de lokatie in Enschede. Erg jammer

Ze nemen de tijd voor je en geven een eerlijk advies

Heel goed geholpen. Demi neemt de tijd voor je en gaat heel deskundig te werk. Ik ben altijd blij en tevreden na elk bezoek.

Goed geholpen, gewenste resultaat

De behandeling is prima verlopen, met goede uitleg zowel mondeling als schriftelijk. Het resultaat is zoals gewenst.

Is heel goed

Ik ben heel tevreden

Altijd een vriendelijk ontvangst, even een praatje en goede behandelingen, gewoon top.

Heel relaxed

Goed en deskundige uitleg en uitvoering.

Goed en betrouwbaar

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en er wordt je niets aangesmeerd. Al jaren erg tevreden.

Alles is goed gegaan en goede uitleg

Alles was goed gegaan Goede uitleg

Tegengevallen

Ik ben een filler behandeling van de traangoot ondergaan. Dit heb ik eerder gedaan bij dr. Thomas en is mij goed bevallen. Dit keer niet zo. Ik was ten eerste goed blauw. Verder lijkt het nu al bijna 3 weken alsof wallen heb.. vandaar dat dit tegengevallen is en ik een afspraak wil met dr. Thomas als dit mogelijk is.

Pijnlijk

İk heb nog steeds wat rimpels En het was pijnlijk deze keer

Ontzettend goed geholpen

Deskundig en fijn geholpen

Klasse!

Vriendelijke gastvrouw ook de behandeling ging weer goed een vakkundige arts.

Was wel erg pijnlijk

tevreden met ontvangst, uitleg, behandeling en resultaat

tevreden met ontvangst, uitleg, behandeling en resultaat, zou wel het liefst zien dat er meteen de volle doses gezet wordt en niet een deel met als uitgangspunt, niet te vrede dan na 2 weken dat je dan een gratis nabehandeling krijgt, want zo fijn zij de prikken niet in je gezicht

Professioneel en kundig!

Heel positief!

Resultaat zoals wordt gezegd

Nette, vriendelijke en eerlijke behandeling. Resultaat zoals gezegd. Wordt geluisterd naar wensen en zoveel mogelijk nagestreefd.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen