Snel, vakkundig en aardige mensen.

Flits bezoek

Aardige dames. Was nog geen 11 min binnen (en dit was mijn 1e keer) Kleine tip; stoel was wat smoezelig, stof, Haartjes, vuil. Mag zeker schoner.

Vriendelijk en professionele

Uitstekend!!!

Ik ben nu voor de 3e keer geweest en ik ben heel tevreden. Ga elke keer jaar dezelfde arts, dr. Elis Sylejmani, een vriendelijke man die duidelijke uitleg geeft als ik vragen heb. En dan ook nog eens een mooi resultaat, ben echt blij met mijn behandeling... Een absolute aanrader!!!

Mijn complimenten

Gaat wel

Ik had gevraagt of ze mijn wenkbrauwen vast willen zetten zodat ik geen oordelen krijg van, ben je boos, nou je kijkt er niet blij mee enz. Het is er wel iets beter op geworden maar nog niet helemaal, en dat is jammer weer

Prettig en snel

Ze namen de tijd en voelde me zeer welkom

Goed geholpen

Al een aantal keer geweest i.v.m. hoofdpijn. Goed geadviseerd en geholpen.

Fijne uitleg en prettige behandeling

Ben blij met het eindresultaat zou het indien nodig weer doen

Een kliniek waar je je direct op je gemak voelt

Er wordt echt naar je wens geluisterd en ook zo uitgevoerd

Netjes, vriendelijk en goede resultaten

Vriendelijk en relaxed

De arts en assistente zijn super maar ik heb nog wel een ideetje. Ik was een keer in Düsseldorf bij een arts en die lieten standaard de verpakking en wat ze inspuiten zien. Daar overlegden dan ook met je waar ze het laatste restje nog konden inspuiten. Dat is transparant en geeft de klant ook een zekere betrokkenheid kwa communicatie. Ik ben er van overtuigd dat uw bedrijf zich dan extreem onderscheid van alle andere injectable clinics in Nederland.

Ik ben heel erg tevreden

Mensen die daar werken zijn professioneel.ze luisteren naar je en naar je wensen. City Clinics is gewoon de beste

Vriendelijk personeel, goede uitleg.

Zeer professioneel geholpen door een top arts!

Ben zeer tevreden over de fillers in de wangen en de Botox tussen de ogen en de kraaienpoten hebben ook goed gedaan

Behandeling is succesvol uitgevoerd.

Goed advies, fijne arts en keurige prijzen

Ervaring is altijd wel goed, maar de laatste keer super bij dr Nelly. Fijne vrouw met eerlijk advies

Netjes geholpen

Ik heb goede uitleg gekregen over de behandeling. Ik ben tevreden met het resultaat.

Fijne mensen

Ben altijd erg tevreden

Vriendelijk

Vaak mooie aanbiedingen !

Botox

Ik raad jullie city clinics aan ! Ze luisteren naar de wensen van de klant en gaan deskundig met je om. Zelf heb ik Dr Nelly ze is super goed en erg discreet! Voor mij krijgt ze een dikke 10

Altijd weer zeer tevreden.

Ik kan het iedereen aanbevelen!!! Thomas is de beste arts. Altijd vriendelijk en altijd mooi resultaat. Top kan niet anders zeggen.

Altijd snel aan de beurt en goed geholpen

Ben altijd op tijd aan de beurt. Ontspannen sfeer en ben ook snel klaar. Resultaat is super. Echt een aanrader!

Service en resultaat uitmuntend!

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en daarbij waren de dokter en de assistente erg vriendelijk. Ik was in goede handen en kom zeker terug!

De meiden van de botox zijn top, maar waarom is er opeens geen Tixel meer?

Elk jaar neem ik een spuitje botox in mijn frons. Ook dit keer weer en alles verliep prima! Maar een week eerder had ik een Tixel behandeling ondergaan, ik was daarmee begonnen met de intentie een kuur te nemen. Toen ik een nieuwe behandeling wilde reserveren bleek het niet te kunnen. Ik belde de kliniek en ik kreeg de boodschap dat men met Tixel gestopt is in Groningen omdat er te weinig belangstelling voor was. Ik kan het me nauwelijks voorstellen, als ik kwam voor de Tixel waren er altijd meer clienten! En daar zit ik nu....heel tevreden over Tixel, maar ik kan de kuur niet afmaken. Dat vind ik echt heel, heel slecht!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen