Heel slecht

Na wat reviews te hebben gelezen heb ik besloten om een afspraak te maken bij city clinics breda,ben daar op 9 juli geweest voor mijn voorhoofd en frons rimpels te laten behandelen met botox,na een week merkte ik al dat mijn ene wenkbrauw omhoog ging en de andere niet,het was geen gezicht maar omdat er 2 weken inwerktijd voor staat besloot ik te wachten, op 18 juli toch maar even gebeld want intussen liep ik echt voor schut en werdt ik ook uitgelachen door familie leden en vrienden, ik ging de 20e met vakantie dus ik vroeg aan de mevrouw aan de telefoon of ik misschien eerder terug kon komen, inplaats van de 14 dagen te wachten, maar dat was niet mogelijk en ik kon dus na mijn vakantie zonder problemen als het niet beter was geworden gewoon terug komen, volgens mevrouw voor een gratis touche up ,op de 29e na mijn vakantie gebeld en vervolgens werdt er gewoon gezegd dat ik niet meer kon komen omdat ik buiten die 14 dagen was echt niet normaal dit bedrijf mensen denk echt 2 x na voordat je hier iets laat doen

Vriendelijke behulpzame en goed,advies Gekregen. Mrt uiteindelijke goed resultaat.

Deskundig advies en vlotte behandeling

Was vorige keer niet geheel tevreden over t resultaat. Nu bij andere arts van wie ik een deskundig advies kreeg en goede behandeling (botox) met zeer goed resultaat.

Ik kom al n tijdje bij City clinics , meestal bij Joost ;-) , en ga altijd met een glimlach weer naar huis.

Vlot en goed overleg

Goed overleg, duidelijke uitleg over wat de mogelijkheden zijn en daarbij de evt bijwerkingen. Snelle behandeling.

Fijne uitleg en behandeling

Uitmuntend resultaat en uitstekende service.

Erg tevreden met de botox. Frons/ voorhoofd.

Dit is de 3e keer dat ik bij deze clinic een botox behandeling heb ondergaan. Ze kijken naar wat ik nodig heb en wij kwamen erachter dat ik meer botox nodig heb, wegens mijn sterk ontwikkelde spieren. Ook is er gekeken naar de beste manier van prikken. Ik krijg het gevoel dat er echt met mij wordt meegedacht en mag rustig na 2 weken terugkomen als ik niet het gewenste resultaat heb gekregen.

Super vriendelijk, goede service, goed resultaat en niet te duur

Tevreden

Tevreden

Prima ervaring

Het effect van de injectie lijkt nu beter dan na de eerste keer Botox.

great.

thank you recommend. will definitely be back.

• Would you recommend us? Yes

Goed & professioneel

Prima behandeling met het gewenste resultaat.

Zeer meedenkend

Fijne clinic , na 1e behandeling niet helemaal tevreden en zoals belooft mee gekeken en gedacht en keurig behandeld / afgehandeld.

Goede ervaring kom zeker terug

Voor de eerste keer geweest bij city clinics. Fijn geholpen en goed advies blij met het resultaat

Fijne uitleg en super veilig gevoel

Mijn wensen werden goed met me besproken, ik kreeg goede uitleg over de behandeling en ben zeer tevreden over het resultaat!

Goed blij mee

Aardige dame goed luisterd naar je wensen.

Prettige ontvangst in een mooie ambiance en

Resultaat zoals gehoopt

Word altijd netjes ontvangen en duidelijke uitleg.Ben super tevreden...

Altijd goed!

Ik word altijd heel professioneel te woord gedaan en de behandeling wordt goed uitgelegd. Ik blijf terug komen!

Ik had een diepe frons en deze is bijna helemaal weg

Goede en vriendelijke mensen. Erg prettige sfeer

Heel goed

Voel me in goede handen bij City Clinics maar dan vooral bij Dr Thomas Norbart. Ik boek mijn botox behandeling altijd bij hem en ik wacht als hij met vakantie is.

Geweldige kliniek

Goed, ben blij met Het resultaat.

Hele fijne mensen, die alles goed uitleggen. Een paar dagen na de Botox in m’n fronsrimpels geen hoofdpijn meer

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen