Vriendelijk en respectvol

Normaal kom ik in Rotterdam. Voor mijn vakantie wou ik nog snel even een paar botox spuitjes. En ik kon in den haag vlak bij mijn werk terecht bij dokter kevin . . Ben zeer tevreden en blijf daar komen . Volgende keer krijg ik fillers . En natuurlijk weer bij dokter kevin . mooie salon ook goede locatie tram stopt voor de deur .

Vriendelijk en professioneel

Leuke , mooie en lieve vrouwen die perfect in harmonie samen werken en zorgen voor een vlot en aangenaam verloop .

Service niveau is hoog

Super aardig personeel, proberen je altijd gerust te stellen en hulpvaardig

Leuke ontvangst! Sympathieke vrolijke arts! (Kevin) Prima behandeling met leuk resultaat

Uitstekend eindresultaat

Een prima ervaring bij deze arts, resultaat prima!

Het was de eerste keer voor mij dat ik botox kreeg. Ik heb van te voren een goede uitleg gehad. Ik ging vooral om mijn zeer diepe frons rimpel minder diep te laten maken ,daarbij zijn ook mijn wenkbrauwen iets gelift en mijn bunny lines bewerkt. Dit alles is goed gegaan ,heb een frissere uitgeruste blik en heb geen blauwe plekken gehad. Ben zeer tevreden voor de eerste keer.

Deskundig en vriendelijk

Hele fijne ontvangst, deskundig advies en snelle vrijwel pijnloze behandeling.

Gekregen wat ik vroeg

De botox en fillers komen heel natuurlijk over,goede uitleg en super vriendelijk personeel

Fijne omgeving

Gewoon een hele fijne ervaring voor de 2e keer Vriendelijke ontvangst en de arts ook

Vertrouwd, professioneel

Mijn eerste ervaring met botox, ik was enigzins gespannen, dat gevoel namen ze meteen weg. Goede geïnformeerd en geadviseerd. Ik vond het zeer prettig dat ze juist je niets “aanpraten” of “adviseren”, maar samen met je kijken waar je je aan stoort en wat de mogelijkheden zijn. Als zeer prettig ervaren. Ik zou hier zeker terugkomen

Snel en kundig en vriendelijk

Ik kwam voor de eerste keer voor een behandeling, en ze hebben me heel geduldig alles uitgelegd en daarna was de behandeling snel en kundig uitgevoerd. Ik ben ook heel tevreden met het resultaat. Dankjulliewel!

Altijd goed

Altijd goed!

Very professional and quick.

I was very satisfied with the clinic and the service I got for my Botox.

Vriendelijk en vakkundig

Dit was mijn tweede bezoek. Ik werd geholpen door een andere arts, een jongeman en ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen. Naar mijn mening met de juiste dosering.

Goede ontvangst, voorzien van informatie. Zeer kundige arts. We komen al met de hele familie hier. Ook aanbevolen bij bij kennissen en vrienden.

Altijd goed!

Goed ontvangst en prettige sfeer !

Niet blij met resultaat

Voorheen kwam ik altijd bij Dena. Deze keer minder blij met het resultaat. Ik heb Botox in m’n voorhoofd en frons maar daardoor zijn mijn oogleden gaan hangen en ziet ik er vermoeid uit. Dit zijn de zones die ik al jaren doe en nog nooit heb ik dit effect gekregen. Ik denk niet dat ik het snel nog een keer hier zou doen. Nieuwe pand is wel mooi en goed bereikbaar en we hadden een ontzettend lieve gastvrouw.

super

erg goed de behandeling uitgelegd en de mogelijkheden die er zijn top

Voelde me op mijn gemak en gewaardeerd.

Gastvrij, goede uitleg,vriendelijke mensen en de behandeling was heel goed te doen. Ik kom hier zeker terug.

Mooi op tijd, goede sfeer en weer netjes gedaan!

Staat al boven in 1 zin

Heel fijn

Altijd perfect in orde

Heel lief en professioneel onthaal. Zowel door de gastvrouw als door de artsen.

Frons Botox

Ze zijn zeer vriendelijk, luisteren naar wat je wensen zijn. De behandeling duurde maar een paar minuutjes en ik vond het zelf niet echt pijnlijk. Ik ben heel blij met het resultaat

Altijd vriendelijke onvangst en zeer tevreden over het resultaat iedere keer weer

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen