Ik kom al een aantal jaren bij Cityclinics. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Altijd tevreden.

Vriendelijk, goede uitleg en vakkundig gedaan

Rust, rein en gerust!

Top ervaring! Voor het eerst een prikje in mijn voorhoofd. Ben niet snel nerveus maar hun maakte de ervaring nog geruster! En zo blij met resultaat! Kom zeker terug!

Zeer fijn

Zeer fijne artsen...

Persoonlijk

Heel erg goed behandeld, een luisterend oor voor wat je niet/wel wil. Service is super, na 2 weken op controle en wederom heel goed behandeld. Vriendelijke dames.

Jullie zijn zeer bekwaam & vriendelijk.

Gewéldig!!!!

Very professional

Very professional, pleasant, a full explanation and relevant, non-salesy advice is given

• Would you recommend us? Yes

Heel erg tevreden

Heel goede artsee, Af en toe zijn er aanbiedingen

Heel goed

Heel duidelijk informatie en goede resultaten na de behandeling.

Heel prettig. Goed geholpen.

Ik voelde me heel hartelijk ontvangen. Nemen de tijd voor je. Goede uitleg. Behandeling gaat heel netjes en rustig. Ben erg tevreden.

Fijne mensen, mooi resultaat

Fijne mensen, mooi resultaat

lekker snel en goed

top relax laag drempel beleid

Heel goed

Heel duidelijke uit leg

Aangebrachte Belotero filler werkt niet!

Op aanraden van T Norbert Belotera toegepast voor mijn rokerslijntjes. Ook deels liprand om doorlopen van lipstick te voorkomen. Resultaat na een 2 weken niet zichtbaar en afspraak nacontrole gemaakt. T Norbert gaf aan dat ik geduld moest hebben voor het resultaat. Iedere maand vindt er celvernieuwing plaats en zou het resultaat beter zichtbaar worden. Niet dus! Klacht ingediend en dan krijg je te horen: Technisch is alles goed uitgevoerd. Slechte service dus! Ze geven niet toe en als klant krijg je geen gepaste oplossing aangeboden. Zo'n bedrijf zou zich moeten schamen, om zo met klanten om te gaan! Alles draait er alleen om geld en niet om het belang van de klant. Nooit meer City Clinics!

Fijne benadering van cliënten

Ik heb nu in totaal 3 afspraken gehad met 3 verschillende artsen, ik dacht dat ik dit niet als prettig zou ervaren, maar niets is minder waar. Zowel Andra als Anouk als Amir, waren allemaal zeer informatief, netjes en klantvriendelijk. Ze hebben me allemaal goed geholpen en advies gegeven over wat eventueel mogelijk was. Uiteindelijk voor de profhilo gekozen en Botox, goede keuze geweest, wellicht dat ik volgende keer voor hun advies ga en Radiesse ga proberen, dit vind ik aan de prijzige kant dus daar wilde ik goed over nadenken.

Goed uitstekend

Alleen jammer dat ze geen tixel behandeling in Groningen doen

Zoals altijd goed

Er word de tijd genomen om de behandeling en de risico's met je te bespreken. Resultaat zeer mooi

Hele fijne ontvangst en resultaat voldoet helemaal aan verwachting

Hele fijne ontvangst en resultaat voldoet helemaal aan verwachting . Ik kom zeker terug. Bedankt

Positief

Fijne kundige arts die in samenspraak behandeling doet. Tevreden over het resultaat.

Super leuke spontane arts die alles met je doorneemt en de behandeling ook super goed doet.

Zeer prettig ontvangen en professionele service

Ben heel tevreden

Snelle vlotte behandeling op tijd

Binnen 5 min klaar. Vriendelijk geholpen. Wel tijdens vakantie last van linkeroog (schimmeringen). Weet niet of het door de Botox kwam. Mijn linker (Droopy) eye is dat nog steeds (wenkbrauw lift ook gedaan) maar durf niet te laten corrigeren vanwege de schimmeringen na zo’n 9 dagen. Heeft 2 dagen geduurd. Niet meer teruggekomen.

Niet geweldig

Ik kwam voor de eerste keer. Alles kwam een beetje rommelig en gehaast over. De behandeling deed me flink pijn. Ik zag erg op tegen de nacontrole. Toen ik op na controle kwam kreeg ik een andere arts die echt de tijd voor me nam. Heel professioneel en het voelde meteen een stuk prettiger. Zij heeft mijn behandeling afgemaakt. Ze was heel rustig en het deed helemaal geen pijn. Het meest frappante van alles was nog wel dat zowel de arts als de assistent beide geen idee hadden wie de eerste behandeling bij me heeft gedaan. Ik ging met een goed gevoel de deur uit. Als ik alleen de eerste afspraak had gehad was ik nooit meer terug gekomen. Na mijn 2e afspraak denk ik daar enigzins anders over al zal ik nooit meer terug gaan naar de arts die mij als eerste heeft geholpen.

bijzonder vriendelijke ontvangst, effect wat minder dan verwacht.

Het maken van de afspraak ging makkelijk, de ontvangst was hartelijk. Het was mijn eerste bezoek. Er volgde uitleg en toelichting. De hoeveelheid Botox was niet afdoende bleek na enkele dagen. Daarom controle bezoek afgesproken en er is hier en daar wat bijgespoten.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen