Zoals altijd prima geholpen

Laatst keer super tevreden

Vind dat er een groot in zit met wie je prikt , bij de ene arts kan ik na een behandeling nog fronsen, bij de ander niet . Jammer dat de laatste arts niet standaard in apeldoorn werkt , anders was het zeker 5 sterren geworden :-)

Service top, resultaat minder

Fijn gevoel bij binnenkomst maar na drie weken toch nog zichtbare lijntjes. Ik hoop dat we er toch nog uit kunnen komen om een nacontrole in te plannen. Als ik had geweten dat de nacontrole in drie weken na de behandeling gepland moest worden, had ik eerder aan de bel getrokken.

Goed voor gelicht

Bij het aanbellen, werd er in 1 ste instantie niet open gedaan. Even gedacht dat ik fout zat. Maar uiteindelijk kwam er een dame de deur open doen. Werd in een kamertje gezet, ze zei niks en gaf mij een inschrijfformulier. En ze liep weer weg. Maar de arts maakte het weer goed. Prima uitleg, resultaat kan iets beter. Maar ik kom wel terug.

Fijn en duidelijk

Mijn eerste ervaring, er wordt vooraf goed gevraagd en uitgelegd. Er wordt goed naar je geluisterd.

Profesional...

Professioneel en super tevreden

Voor de eerste geweest voor fillers in mijn lippen. Uitgelegd wat ik wel en juist niet wilde. Hier is goed naar geluisterd en ben blij met het resultaat. De behandeling was zo goed als pijnloos door de verdoving. Na afloop goed geïnformeerd over de dagen na de behandeling en hoe te handelen/verzorgen. Binnen een maand mag je nog een keer terug komen om eventuele asymmetrie bij te werken.

Professioneel en vriendelijk

Prima arts, die met veel kennis van zaken kon adviseren wat de beste behandeling zou zijn. Goede prikker, en daardoor geen nodeloos ongemak. Na twee weken alles mooi 'gesetteld'. Fijne ervaring en heel tevreden met het resultaat.

Mooi subtiel resultaat

Snel en vakkundig

Professioneel en klantvriendelijk

Professioneel en klantvriendelijk

Het leek goed, maar toen kreeg ik een complicatie

De afspraak ging super en iedereen was erg vriendelijk. Ik heb een frons en kraaienpoten behandeling gehad. Helaas heb ik aan 1 oog nu een hangend ooglid. Ik ben teruggegaan voor een controle. Er is iets Botox bijgezet in de hoop dat het iets minder zal gaan opvallen. Gelukkig heb ik vaker botox gehad en weet ik dat het over zal gaan. Het is iets wat kan gebeuren. Jammer maar niet veel aan te doen. Geen paniek en ik zal ook wel terug komen.

Super tevreden !

Mooie locatie en een arts die echt goed weet wat hij doet. Ik ben heel tevreden

Pijnlijker dan voorheen

Ik heb mijn frons en wenkbrauwen met Botox laten behandelen en dit was een stuk pijnlijker dan voorheen. Ik begreep dat er een bepaald ingredient anders was dan voorheen. Ik geef de voorkeur aan het andere middel.

Top!

Zeer professioneel. Ik ben tevreden! Er wordt samen goed bekeken en besproken wat de wensen zijn voor er een behandeling wordt gestart. Fijn geholpen, alles netjes en hygiënisch.

eyebrow lift - no much difference

in the eyebrows lift, I do not see much difference from before. I already booked an additional free treatment, as per terms and conditions, hope that , then, I will get a effective result, please thank you Enrico Dragone

Goede ervaring

Vriendelijk en professioneel geholpen.

Fijne clinic, prettige artsen en ontvangst

Goed geholpen voor botox en profilo behandelingen. Tip geef klanten een kopje koffie of thee in de wachtruimte. Omdat ze veel tijd aan je besteden kunnen de wachttijden wat oplopen.

Goede uitleg en professionele indruk

Prettig ontvangen en na uitleg geholpen. Tijdens de behandeling ook duidelijke toelichting.

minder als de andere keren

Ik ben al diverse keren bij jullie geweest altijd naar volle tevredenheid. Deze keer heb ik veel blauwe plekken ervaren. Tevens vind ik de wenkbrauw botox erg tegenvallen.

Erg tevreden over de service

Ik ben erg tevreden, zou het anderen zeker aanraden. Vriendelijk ontvangen, mooie schone ruimtes. Goede behandeling.

Super goed

Vriendelijk, goede sevice, meedenkend en duidelijke uitleg.

Goede behandeling

Fijne ontvangst, goede uitslag en behandeling verliep prima met zeer goed resultaat; zeer tevreden!

Prettige arts, eerlijk advies, goed resultaat

Altijd goed

Goede ervaring