Top personeel
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Fijne arts, legde alles goed uit. Blij met resultaat.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat goed te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Bij binnenkomst een fijne sfeer , er word goed geluisterd en goed gekeken en eerlijk advies , al met al een top ervaring !!! Ben echt supergoed geprikt door Sven, een toparts.
Constante kwaliteit en professionaliteit van de cosmetisch artsen en collega's. De behandelingen die je kunt laten doen zijn gevarieerd en dat tegen heel aanvaardbare kosten. Ook vermeldenswaard zijn de 'maanddeals' die het nog betaalbaarder maken. De kliniek in Arnhem is ook goed bereikbaar en soms is het zelfs mogelijk om s'-avonds na 18.00 uur of op zondag een afspraak te plannen.
Heel goed.
Fijn geholpen en goed advies en denken met je mee
Goed advies . Kundig , kwalitatief
De arts en haar assistente waren vriendelijk. Namen echt de tijd en gaven heel goed advies. Ik ben ook heel blij met het uiteindelijke resultaat van mijn behandeling. Ik heb een filler en Botox behandeling gehad. Echt een boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik ga zeker terugkomen.
Weinig communicatie, alleen de vraag “wat wil je?”. Nadien ook geen vraag of ik een bonnetje, rekening wilde. En weg was ik weer, zonder rekening of bonnetje. Ruimte was verouderd, maar wel schoon. Het is dat ik al vaker bij cosmetisch arts ben geweest, anders had ik geen vertrouwen gekregen en ze geen spuiten laten zetten. Er staat een vraag; aanbevelen? Eerlijk gezegd weet ik dat niet
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Heb wel op vrijdag 19 sept jl gebeld ivm mijn lipfillers en zou daarover terug gebeld worden, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Ben op 16 sept behandeld en heb een vervolg afspraak op 15 okt maar wilde graag eerder.
Men zei dat het maar kleine prikjes zouden zijn. Ik vond het echter bijzonder pijnlijk. Wel zag ik na 2 weken verbetering....
Werdt goed ontvangen, invullen van een vragenlijst, werd goed naar mijn wensen geluisterd ,heel proffesioneel behandeld.
Zeer tevreden met het resultaat
Zeer ervaren artsen, vriendelijk assistenten
Als prima.
Enige op te merken was dat ik toch zeker 15/20 minuten heb moeten wachten. Dit kan beter denk ik. Verder heel professioneel en goede voorlichting gekregen.
Super tevreden !
Ik heb twee behandelingen bij jullie laat doen . Botox tussen de wenkbrauwen, en wenkbrauwen lift . Ik heb aan jullie verteld mijn slecht ervaring van afloop twee keer . Bij jullie is niet anders gebeurd, in plaats van een open blik heb ik een hangende oorleden . Het lijk erop dat de artsen niet mee weten hoe een wenkbrauw behandeling het werkt . Dat zorg voor een groot frustratie en boosheid, omdat ik weet dat ik moet zo met een hangende oorlid moet lopen en ook hier voor betaalt . Volgende keer wanner ik weer durf , wil ik een afspraak maken , als mijn behandeling niet volgens plan verloop , wil ik mijn geld terug . Ik weet dat niet zal veranderen, ik vind niet eerlijk om voor iets te betalen en vervolgens niet krijgen . !
Zorgvuldig en nauwkeurig, zelden blauwe plekjes of andere naverschijnselen.
Behandeling werd zeer nauwkeurig en deskundig gedaan. Men is ook zeer vriendelijk. En de nazorg uitstekend!
Vorige week een afspraak voor Botox gehad. Ik ben echt heel goed geadviseerd en zo voorzichtig geprikt. Ziet er ontzettend mooi uit!
Duidelijke uitleg en fijne persoon met kennis
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u dit deelt met ons. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Duidelijk, makkelijk, totaal niet pijnlijk en een nice resultaat. Ik kan inderdaad niet meer boos kijken en de frons rimpel is helemaal niet meer opvallend. Ook vriendelijk personeel. <3
Ik kom al een aantal jaren in de clinic in Groningen. Om de zoveel tijd, soms kort soms langere periode niet. Laatste keer was helemaal geweldig, nadat ik had aangegeven de keer ervoor wat minder tevreden te zijn, is er goed naar me geluisterd en heeft ze deze keer uitstekend werk geleverd.
Ik heb tweemaal een afspraak gemaakt en beide keren bellen ze een of twee dagen van te voren op dat ze de afspraak willen verplaatsen omdat dat beter in hun agenda past. Alsof ik niets te doen heb en elk moment van de dag klaar sta voor hun. Ik ben klant nota bene. Als ze daar een paar gaten in de agenda hebben mogen ze dat vragen maar als het mij niet past help je me gewoon op de afgesproken tijd. Echter annuleren ze dan doodleuk de afspraak en moet ik maar zien wat ik verder nog wel kan regelen. Waardeloos