Altijd mooi resultaat!!

Ik kom al jaren bij City Clinics. Altijd tevreden met het resultaat!

Tevreden!

Ben tevreden!

Niet altijd tevreden geweest

Nu zo’n drie meer geweest voor botox. Helaas al een aantal keer niet tevreden geweest, omdat de rimpels nog te duidelijk zichtbaar waren vanaf 1 maand na plaatsen. Ik heb nu om een nabehandeling gevraagd en ik hoop dat het nu langer dan een maand blijft zitten.

Correct, prettig en terzake kundig

heel goed

Fijne info duidelijke uitleg

Zeer tevreden?

Fijne ongedwongen sfeer en kundig!

Slecht

Slechte ervaring botox voorhoofd en frons Wenkbrauwen gezakt en oogleden

Heel erg fijn

Goed en professioneel geholpen, mooie resultaten. Ik zou het zeker aanraden en ik kom zeker weer terug.

Fantastisch

Wat ben ik fantastisch geholpen ben enorm blij met het resultaat

Goede ervaring

Fijne behandelingen zeer tevreden voor herhaling vatbaar

Goede en duidelijke info en erg vriendelijke mensen

Ik heb een goede en duidelijke uitleg gekregen en vervolgens mezelf laten behandelen. Ik ben in Eindhoven geweest. Ben erg tevreden!

Goed en deskundig

Altijd fijn geholpen.Goed advies.

Krijg goed advies. Zowel Nijmegen als Eindhoven.

Heel tevreden.

Ik ben heel tevreden over het resultaat en heel goed te woord gestaan door een kundige arts. Kom zeker terug voor een behandeling.

Heel goed!

Prettige ontvangst; goede werkmethode en goede mensen!

Dr. Imraan Muradin is de beste in zijn vakgebied!

Dr. Imraan Muradin is zeer bekwaam. Ging in het verleden naar een andere kliniek waar dezelfde behandeling (botox en fillers) altijd zeer pijnlijk was en had ik achteraf altijd enorme blauwe plekken. Bij Imraan is het zo goed als pijnloos en heb ik geen blauwe plekken.

Top kliniek!

Zeer ervaren en vriendelijke artsen met eerlijk advies.

Snelle, adequate behandeling met goede voorlichting en een mooi resultaat

Snelle behandeling, goede voorlichting en een mooi natuurlijk resultaat.

Super geholpen

Thanks blij met het resultaat

Slecht

Kwam voor voorhoofd botox. Eerder gedaan was toen al maar een paar weken resultaat. Maar wel tevreden . Nu een aantal jaar later vertelde ze dat dit alleen kon als ik nog de zone fronsrimpel ook erbij deed of wenkbrauw lift. Daarnaast dat ik toen een hoge dosering had Goed raar en gaf een vervelend gevoel maar wenkbrauw lift erbij gedaan. Geen enkel resultaat te zien. Nooit meer voor mij.

Goede uitleg vakkundig

Kwaliteit loopt terug,geen oplossing

Helaas heb ook ik de ervaring afgelopen maand gehad, dat de botox in mijn fronsspier al na een maand lijkt uit te werken. Terwijl er een sterke dosis in is gezet..Na een week lang contact zoeken. Kreeg ik eindelijk antwoord en dat was hetzelfde als een mevrouw hieronder. Helaas 2 weken zijn om. Ik zeg ja maar je moet ook begrijpen dat je soms iets een kans wilt geven. Ik kreeg ook een heel verhaal van verschillende factoren. En dat ze nu niets meer mogen doen omdat de botox eerst uitgewerkt moet zijn. In ieder geval onzin want ik mocht echt niet eerder dan 3 maanden terug komen. Dus ik zeg maar ik kom altijd om de 2,5 maand.. dat kon ineens wel . Nouja lang verhaal kort , hier moest ik het mee doen. Ik dacht nou misschien nog een korting dan voor de volgd keer. Maar nee hoor helemaal niets. Dus in mijn ogen snelle geldvangers met garantie tot de deur. Zouden ze daarom zo goedkoop zijn?

Slechte service en niet oplossings gericht

Ik ben voor een 2e maal geweest om mijn fronsspier plat te laten leggen. Na 1,5/ 2 maanden lijkt het uitgewerkt te zijn. Bij mijn 1ste maal was dit 3 maanden. Het zou kunnen door een hoop factoren daar het niet ook bij mijn vrouw en dochter ook uitgewerkt is. En op zelfde afspraak gespoten. Mijn 1 ste keer was ik met mijn dochter en die had ook 3 maanden plezier ervan. Was voor haar toen haar 2e keer. En wat wordt er gezegt? Ja u heeft 2 weken ' garantie'. Lekker verhaal hoor. Ze zijn wel consequent. Want ze zeggen allemaal hun protocollletje op. En er werd ook nog gezegd dat er 3 tot zelfs 4 maanden tussen moet zitten anders raak je gewent aan de botox en dan helpt het niet meer. Waarom bij twee weken wel weer bijspuiten? Beetje tegenstrijdig. We hadden ook een ander oplosmiddel en een andere dokter. Die ook mijn vrouw belde 1,5 uur nadat ik City Clinics had gebeld. Oftewel onvrede aan onze kant want ze doen er niets mee behalve hun protocol opzeggen. Ons zien ze niet meer.....

Bizar slecht

Ik heb een uitgebreide review geschreven maar helaas werkte de bevestigingslink niet. Hierdoor is de tekst verloren gegaan want deze kon niet meer worden achterhaald. Toch wil ik delen dat ik heel ontevreden ben over de behandeling bij CC en over de wijze waarop ik daarna ben behandeld door een telefoniste. In mijn klacht herken ik wat meerdere ex-clienten van CC hebben ervaren. Ik schrok van de hoeveelheid klachten en de overeenkomsten van de aard van de klachten. Hieruit blijkt dat CC niks leert en/of oplost.

Uitstekende service en uitleg

Ik heb mijn behandeling als zeer prettig ervaren, personeel was proffesioneel en zijn heel aardig. Goede uitleg gehad. Kortom. Zeer prettige ervaring.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen