Het is altijd fijn om naar cityclinics te gaan Voor het gewenste resultaat

Eerste keer, top info, top behandeling!

2 weken geleden voor de eerste keer geweest. Het was natuurlijk spannend maar zodra ik binnen was nam dat gelijk weg. Dr. Amir had goede uitleg en tips! Het gene wat ik eigenlijk wilde was totaal nog niet nodig volgens hem (heer eerlijk dus ipv geld geld geld) toen alleen frons gedaan. Na 2 weken foto's/filmpje doorgestuurd en bij mij was een extra injectie/nabehandeling niet nodig. Super tevreden en kom over 3 maanden zeker weer terug!

Goed ontvangst en ervaren personeel

Niet tevreden over het resultaat!

Ik kom al enige tijd bij jullie. Mbt. Communicatie en benadering van cliënt kan ik alleen maar positief zijn dat is ook een reden dat ik graag bij city clinics kom. Deze keer ben ik niet echt tevreden over het resultaat. Ik had het voorhoofd en de kraaienpootjes laten doen.

Snel, goed, eerlijk en goede nazorg.

Na mijn intake, gelijk behandeld. Ik kreeg duidelijke uitleg over wat wel en wat niet kon en waarom. Snel contact met de mensen van City Clinics, nazorg was erg goed. Ik beveel City Clinics zeker aan!

Als alles goed gaat top, als niet goed gaat waardeloos.

Een paar keer geweest. Naar tevredenheid. De laatste keer is helaas niet helemaal goed gegaan wat natuurlijk kan gebeuren. Email gestuurd, geen antwoord. Bellen. Even terug naar kliniek. Helaas kon ik niet op de dag dat arts er was die mij had geholpen. Moest via whatsapp contact opnemen. Inmiddels.1.5 week verder en ik hoor niks meer. Wat ik zeer onprofessioneel vind. Wat ik ook echt een min punt vind is dat je bijna nooit dezelfde arts krijgt.

Deskundig advies

Deskundig advies, er wordt niet meer geprikt dan noodzakelijk. Mooi resultaat

Na een professionele intake een behandeling gehad naar tevredenheid

Botox behandeling gehad bij dokter die vertrouwen geeft en rustig en kundig zaken uitlegt. Zeer schone en professionele kliniek.

Erg fijn geholpen

Vriendelijke en behulpzame arts, ze gaf goed advies en dacht goed mee. Ook de botox behandeling zelf verliep prettig en snel.

Minder tevreden dan andere keren en dat is jammer maar ook teleurstellend.

Over het algemeen geen klachten, maar het is van belang wie je helpt, is mijn mening. Deze keer ben ik minder tevreden over de laatste persoon die mij hielp. Voor mijn gevoel dacht hij niet mee, leek gehaast en wat gefrustreerd doordat ik bepaalde ideeën had, die niet overeenkwamen met die van hem. Deze persoon wil ik niet meer treffen. Heb ook het idee dat het resultaat anders is dan voorgaande keren.

Heel netjes geholpen

Ik was nieuw hier en ben heel netjes ontvangen en na twee weken voor de touch up geweest. Hele vriendelijke mensen. Ik kom zeker weer terug.

helaas, botox en prohilo na 2x niet het gewenste resultaat

Vriendelijke ontvangst, 2 maal met de extra sterke botox mijn fronsrimpel laten behandelen. Maar ik kan nog steeds "fronsen". Tevens adviseerde de behandelend arts om de prophilo behandeling 2 maal te laten uitvoeren om een mooi resultaat de behalen. 4 weken na de eerste behandeling zou dan al een huidverbetering te zien zijn. Na 4 weken was nog helemaal niets verbeterd en zoals eerder gezegd mijn voorhoofd fronst ook nog steeds. bij het 2e bezoek aan de kliniek was er een ander behandelend arts die opnieuw botox in mijn voorhoofd zette, dit hoefde niet extra betaald te worden, maar nog steeds (inmiddels 4 weken verder) niet het gewenste resultaat. Ik gaf bij dit bezoek tevens aan dat mijn prophilo behandeling niets aan huidverbetering had gedaan. De gastvrouw beaamde dat er geen zichtbaar resultaat was. De behandelend arts gaf aan dat de 1e behandeling wellicht anders uitgevoerd had moeten worden en dat er dan nu 3 prophilo behandelingen werden geadviseerd. Na 4 weken zou dan nu wel het resultaat duidelijk zichtbaar moeten zijn. Inmiddels 4 weken verder, vele euro's lichter 2 botox en 2 prophilo behandelingen gehad met 0 resultaat.

Deskundig personeel. Agenda op orde en snelle behandelingen. Men denkt mee en doet het extra stapje.

Deskundig personeel. Agenda op orde en snelle behandelingen voor een redelijke prijs. Men denkt mee en doet het extra stapje voor de klant. Siphielaan is een toplocatie. Ik kan deze aanbevelen.

Ik heb een goeie ervaring met City Clinics

Ze geven een goeie advies en ik ben blij met zijn behandeling resultaat

Snel en pijnloos

De arts is heel aardig en geeft eerlijk advies.

Botox tegen migraine

Ik vond het een eng idee botox te gaan gebruiken. Maar ik werd zo gerustgesteld door de assistente en de arts. De naald is ultra dun en je voelt bijna tot niets van de behandeling. En het goed nieuws is dat het voor mij werkt. Ik heb geen migraine meer gehad. Dus een vervolg behandeling komt er zeker. Ik raad CityClinics zeker aan.

Goed en vriendelijk geholpen!

Ik ervaar Nijmegen altijd als een fijne vestiging, met fijne artsen. Ook de gastvrouwen zijn erg aardig.

Behandeling door kundige arts

Allereerst: het nieuwe pand is een enorme verbetering! De ontvangst was hartelijk en de behandeling door de vriendelijke en kundige arts heeft optimaal resultaat gegeven.

Fantastisch

De arts en zijn assistant waren professioneel and behulpzaam. Het resultaat van de behandeling was perfect.

Goede eerste ervaring

Fijne arts die duidelijk uitlegt wat hij gaat doen en wat de verwachte resultaten zullen zijn. 100% meegevallen.

Hele goede ervaring!

Ik werd geholpen door dokter Gabriel Balci. Ik kwam voor lipfillers. Na een slechte ervaring van een gelijke behandeling in het verleden bij een andere kliniek kan ik nu zeggen dat ik fantastische ervaring heb gehad. Dokter Gabriel Balci bespaarde niet op de verdoving en was heel begripvol ondanks mijn lage pijngrens. Hij nam alle tijd voor de behandeling. Ik kom hier zeker terug!

Nogmaals toppers

Nette gastvrouwe,en een top Arts .

Heel natuurlijk resultaat

Ik werd vriendelijk ontvangen en het resultaat is erg mooi en natuurlijk.

Goede service en een mooie en nette praktijk.

Alles is hierboven al omschreven

tevreden

Ik ben altijd blij met de uitleg / advies die gegeven wordt. Zeer tevreden. Helaas is bij mij 2x achter elkaar gebeurt dat ik sochtends voor een dichte deur stond omdat ze te laat waren of niet de dag ervoor in de agenda hebben gekeken. dat er een nieuwe afspraak was gepland om 9.00u. Hoop dat dit niet nog een keer gebeurt.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen