fijn

erg fijn en gerustellend ontvangen..al is t resultaat wel iets tegen gevallen

Zeer prettige en vakkundige Radiesse behandeling

De arts had mij tijdens een eerder bezoek al uitgebreid geïnformeerd over de eventuele behandeling. Zij wist mij te overtuigen en heeft mij zeer prettig en kundig geholpen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Heel goed

Heel goed!

Professionele behandeling, mooi resultaat!

Ik werd professioneel ontvangen. er werd goed geluisterd naar wat ik wilde. Mooi resultaat. Nette kliniek. Ik kom zeker terug.

Zeer tevreden over de behandelingen die ik heb gedaan

Zeer goed advies gehad, erg tevreden over het resultaat

Warme ontvangst, goed geluisterd, resultaat boven verwachting. Goede opfrisser, heel natuurlijk, maar wel duidelijke verbetering.

Netjes ontvangen, met een super resultaat

Binnen gekomen, zeer netjes ontvangen, duidelijke uitleg en afspraken over de behandeling en betaling, en waar het om gaat, resultaat, PRIMA.

Fijne omgang, goed advies en betrokkenheid

Er wordt naar je geluisterd en op elke vraag ontvang je een duidelijk antwoord of advies. Ze zijn erg betrokken bij de klant en daardoor ervaar je een warme band. Dat schept vertrouwen en een gerust gevoel over een voor jou belangrijk issue: je uiterlijk.

Geweldig!

Kraaienpoten laten behandelen en ik ben voor de eerste keer zeer en zeker tevreden.

Duidelijke uitleg, schappelijke prijzen. Goed resultaat. Ontvangst wachtruimte kan beter. Onduidelijk wat de bedoeling is.

Zoals gewoonlijk meer dan tevreden!

Mijn laatste bezoek in de Haagse kliniek was weer een feestje. De botox behandeling verliep snel en pijnloos en het resultaat na 2 weken is perfect! Ik ben weer ontzettend tevreden (hoe kan het ook eigenlijk anders) en kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek.

Prettige behandeling

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het resultaat is uitstekend.

Great service and friendly staff

I am a South African who recently relocated to the Netherlands. I felt a bit nervous to go for botox in a different country but it was such a great experience - I visited the Rotterdam branch. I can highly recommend City Clinics.

Vriendelijk personeel maar resultaat vd behandeling niet goed

Er is verkeerd of teveel Botox in mijn voorhoofd gespoten waardoor mijn wenkbrauwen een hele andere stand hebben gekregen en mijn oogleden.

Proffesioneel ontvangen en behandeld.

Fijne ervaring, aardige arts. Ik kom zeker terug!

Kundige arts

De arts geedt heelduidelijk uitleg. Er worden foto's gemaakt voor de behandeling. Bij nie te vredenheid kun je altijd terugkomen.

Vriendelijk, professioneel en ervaren

Erg vriendelijk en professioneel personeel. Het voelt meer aan als een huiskamer dan een clinic. Ze nemen alle tijd voor je en leggen goed uit wat ze gaan doen. Ik kom hier al lang en zal zeker nog heel lang blijven genieten van de ervaren medewerkers.

Vriendelijk duidelijk snel en doeltreffend

Vriendelijk, eerlijk en deskundig

Zeer vriendelijke mensen die eerlijk zijn en ook nog eens tijd voor je nemen. Geen lopendebandwerk gevoel.

Very professional

Great result and very friendly clinic

Snel en betrouwbaar resultaat

Dikke aanrader, fijn ook dat je op zaterdag terecht kan

Kundig

Goede uitleg en behandeling

Klinieken zitten op fantastische locaties waardoor mijn bezoek echt een uitje word

Ik kom al jaren bij City Clinics, verzorgde locaties met altijd vriendelijke dames bij het ontvangst, de artsen zijn duidelijk en eerlijk en de behandelingen zijn voor mij pijnloos, snel en effectief precies zoals ik het wens. Kortom voor mij geen ander.

prettig

Al jaren kwam ik bij Joost in Nijmegen, tot dat hij er mee stopte. Dit vond ik verschrikkelijk want ik vertrouwde hem volledig. Uiteindelijk twee telefoontjes en een voorgesprekje, later ben ik in Eindhoven geweest bij Demi, Ze heeft me weten overtuigen van haar expertise en ik ben heel tevreden met het resultaat.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen