Professioneel,vriendelijk en ervaren

Review: Erg vriendelijk en professioneel personeel. Het voelt meer aan als een huiskamer dan een clinic. Ze nemen alle tijd voor je en leggen goed uit wat ze gaan doen. Ik kom hier al lang en zal zeker nog heel lang blijven genieten van de ervaren medewerkers

Voor mij perfect

Het is makkelijk om een afspraak in te plannen. Vriendelijk personeel en ik word altijd goed geholpen

heel goed

leuk binnenkomen spontaan heel tevreden

Teleurstellend

ik kom al jaren bij city clinics en ben ondanks dat het niet altijd goed gaat netjes geholpen. Afgelopen keer moest ik, ondanks het feit dat het een onpersoonlijk consult was, het met de opmerking doen dat het altijd een een keer mis kan gaan en luidde het advies dat ik dan maar geen consult in moest plannen als ik een belangrijke week had( 3 weken lang een hangend ooglid). Vond het advies zeer ongepast en onprofessioneel. Ik neem toch aan dat kwaliteit en de klanttevredenheid op 1 staan.

Prettig geholpen.

Prettige ontvangst en behandeling ging allemaal goed. Ik heb wel de indruk dat de vorige keer mijn frons na behandeling minder zichtbaar was dan na deze behandeling. Ik kan ook nog steeds een beetje fronsen. Dus nog steeds een beetje boze blik soms. Dat vind ik wel jammer.

Goede arts, leuke assistente.

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk met goede uitleg geholpen

Uitstekend geholpen. Men heeft alle tijd genomen en goed mee gedacht over het juiste gebied van de behandeling. Hygiënisch en een goede uitstraling. Heel gastvrij en laagdrempelig en zeker een grote aanwinst voor Hilversum.

Vakkundig

Debby weet waar ze mee bezig is. Duidelijke uitleg, ze neemt de tijd voor je, goede nazorg en goed advies.

Helemaal top!

Luisterde goed, fijn gesprek en gaf mij een goed advies. Kraaienpootjes laten behandelen, helemaal blij met de resultaat :)

2e ervaring

Beide keren waren de medewerkers super vriendelijk en zorgzaam. De dokteren geven goed advies en zijn even vriendelijk. Ik kom zeker terug!

lipfiller,Botox

Ik heb lipfiller en botox gedaan, ik ben zeer tevreden en ik zal dit centrum opnieuw kiezen.

Zeer tevreden over het eindresultaat

Super blij mee

Ik ben heel erg tevreden. De dokter geeft bij binnenkomst goede uitleg wat hij gaat doen en stelt je ook goed op je gemak. De dokter zei dat mijn voorhoofd rimpels niet helemaal weg zouden gaan omdat het te diep was maar ze zijn wel bijna helemaal weg. Ik ben super blij! Bedankt

Zeer tevreden!!

Heel erg tevreden, iedere keer weer! Ze nemen de tijd voor je, leggen alles duidelijk uit... en zijn heel vriendelijk.

Zeer slecht

Zeer slecht en teleurstellend. Mijn 1ste afspraak werd door de clinic 1 dag voorafgaand aan de afspraak geannuleerd. Dit kan uiteraard gebeuren. Mijn 2e geplande afspraak werd op dezelfde dag van de afspraak via de voicemail door de clinic geannuleerd. Zou fijn zijn als de clinic dit ook via een sms bericht of whatsapp bericht ( want ze communiceren ook via de Whatsapp ) zodat de klant zeker het bericht ontvangt en leest , aangezien niet iedereen zijn voicemail afluisterd. Toch weer een afspraak gemaakt bij de Clinic De 3e afspraak. Ik stond voor een gesloten deur op zondag. De gastvrouw van de Clinic was te laat . De behandelend Arts die inmiddels ook was gearriveerd had geen sleutels om de Clinic te openen. Blijkbaar had niemand sleutels ?!dus ook deze afspraak kon niet doorgaan voor mij. Over de gehele kwestie heb ik mijn ongenoegen besproken via de mail , en ook telefonisch. Ik werd op een zeer zeer onvriendelijke manier te woord gestaan door de medewerkers aan de telefoon. Mij is geen enkele compensatie aangeboden voor het ongemak wat ik heb ervaren . Maar om een lang verhaal kort te maken ? Als klant word je zeker niet serieus genomen , en ronduit onbeschoft en onvriendelijk behandeld. Absoluut geen aanrader deze Clinic ( locatie Eindhoven) Mijn zus heeft de annulering wijze van City clinic ook al 2 keer meegemaakt bij een andere vestiging.

Prima geholpen

Kwam weer voor een herhaling voor mijn botox behandeling. Was voor mij een nieuwe cosmetisch arts. Was ook kundig het ziet er weer prima uit.

Professioneel en vriendelijk

Duidelijke uitleg, ruimte voor vragen en luisteren naar wat je aangeeft. Resultaat is goed

Heel positief

Snelle adequate behandeling. Geen extra zaken aangesmeerd krijgen.

Vertrouwen

Voor mij is het nieuw, en vond t behoorlijk spannend. Twijfel is weg door de professionele aanpak en mooi resultaat Blij mee!

Snel en ervaren

Zeer tevreden over de prijs en de behandeling Vriendelijke medewerkers

Super goed en lief ontvangen

Goede advies en nemen de tijd voor een goeie behandeling

goed.

Goed resultaat, aardige mensen.

Goed en prettig

Prettig ontvangst, goed gesprek en eerlijke voorlichting

Fijn geholpen

Luisterde goed, fijn advies. Fijne dame die mij hielp

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen