Advies en service op maat en van topkwaliteit

Er word naar mijn situatie gekeken als uniek individu en daar wordt ook naar gehandeld. De prikken zitten waar ze moeten zitten en het resultaat is zichtbaar zo lang als beloofd.

Altijd weer een fijne sfeer en behandeling

We worden altijd heel vriendelijk en vrolijk ontvangen en gaan tevreden de deur uit

Zeer professioneel, erg tevreden met resultaat

Botox en wenkbrauwlift. Goede arts, mooi resultaat

Vriendelijk en heldere informatie.

Ik zou City Clinics zeker aanbevelen. Vriendelijke arts en assistente. (HILVERSUM) Blij met het resultaat, botox frons en wenkbrauwlift.

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, goed geluisterd naar mijn wensen en erg zorgzaam behandeld door zowel arts als assistent

Waren een jaartje elders geweest

We waren een jaartje elders 'vreemd' geweest maar weer helemaal tevreden terug, hoor!

Gewoon goede arts en fyne uitleg en ook eerlijk .raad deze kliniek echt aan.!

Kort plezier gehad van resultaat

Arts was zeer vriendelijk. Traangoot behandeling laten doen maar binnen 7 maanden is het resultaat weg. Dure grap voor zo'n korte periode. Contact gezocht maar het enigste wat er wordt gezegd is, maak een nieuwe afspraak met nog meer ml. Ik ga het niet nog een keer hier uitproberen met zo'n service.

Tevreden. Volgende keer kom ik weer terug

Fijn geholpen. Fijne arts en ook de gastvrouw ontzettend aardig.

Fijne kliniek

Gastvrij, eerlijk, klantvriendelijk, deskundig en goede prijs.

Snel en vriendelijke! Keep up the good care!

Prettig behandeld

Hartelijk ontvangen en prettig behandeld

Heel tevreden, de vorige x was het resultaat matig...dit aangegeven. Nu dik tevreden .

Ik heb een botoxbehandeling gehad en ben zeer tevreden met resultaat en ze waren erg vriendelijk

Hellemaal niet tevreden

Het effect was weinig opgemerkt, geen professionele aanpak, twee blauwe plekken duurde erg lang, ik zal nooit meer iets in deze kliniek doen.

Super!

Heel tevreden. Aangegeven dat de vorige keer de wenkbrauw lift niet zo veel effect had nu net even iets meer gedaan. Helemaal blij ermee

Zeer deskundige arts

Ik had een afspraak voor een fillerbehandeling bij de locatie in Arnhem en ben geholpen door een zeer deskundige arts. Prachtig resultaat.

Iets teveel van het goede

Ik ben altijd zeer tevreden bij CC. Alleen deze keer is er bij mijn voorhoofd iets niet helemaal goed gegaan. Werd anders geprikt en mijn oogleden hangen nu behoorlijk naar beneden. Vind het zelf iets teveel van het goede. Is ook vermoeiend om mn ogen open te houden in de ochtend en avond.

Goed resultaat

Ben altijd tevreden over de behandeling. Ontvangst is altijd zeer gastvrij. Er wordt altijd goeie uitleg gegeven voor de behandeling.

Erg tevreden!

Nette kliniek, eerlijke arts. Blij met het resultaat!

Fijn en goed advies.

Voor de 2e keer geweest om mijn rokerslijn te laten behandelen, goed advies en alles gaat in goed overleg, hygiëne, heel erg tevreden en mooi geworden.

Fantastisch!

Ethan is erg goed en secuur in zijn werk. Hij neemt ook de tijd om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn en brengt daarna een eerlijk advies uit. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ook was de gastvrouw erg vriendelijk en dat maakt het compleet. Het enigste wat ik mis is de koffiemachine in de wachtruimte hahaha, als die er komt dan komt de vijfde ster er ook bij!

zeer tevreden deze keer

het enige wat soms lastig in de vestiging Hilversum dat je bijna elke paar maanden met iemand anders te maaken hebt. het zou fijn zijn als er vaste artsen aanwezig zijn. zoals bij andere klinieken. maar ze zijn bijna altijd aardig en behulpzaam ook de receptie. en de prijzen zijn wat aan de dure kant in vergelijking tot anderen die een zelfde beoordeling. daarom ga ik nu ook minder keren per jaar.

Professionele setting, kundige artsen. Erg vriendelijk.

Fijne ontvangst Fijne assistent Fijne arts. Goed resultaat

Oranjesingel 26