Teleurstelling

Ik heb 2 keer bij jullie een wenkbrauwlift gedaan + fronsrimpel. 1ste keer prachtig resultaat, zeer tevreden. De laatste keer was ik niet tevreden, mijn oog hing meer waardoor het juist het tegenovergestelde was, een meer hangend oog. ik heb daarover gebeld en ik mocht langskomen. Ik heb toen 2 extra spuitjes gekregen onder mijn wenkbrauw. De reactie was dat ik geen wonderen kon verwachten bij een wenkbrauwlift, maar omdat ik het elke half jaar doe weet ik wat het resultaat is. En natuurlijk verwacht ik geen wonder maar ipv omhoog was het juist ingezakt. Ook bij de extra injectie. Dit heeft zoals het werkt 3 4 maanden geduurt voordat mijn oog weer in normale hoogte stond. Zelf begon ik te twijfelen zie ik het verkeerd hangt het meer, maar nadat het uitgewerkt was zag ik dat mijn normale oog beter was als met de wenkbrauwlift. Ik heb sindsdien niks meer gedaan omdat ik bang ben dat ik weer zo'n resultaat krijg! Daarbij ben ik aan het sparen om over een paar maanden toch voor een ooglidcorrectie te gaan. Is toch meer een blijvende resultaat. Dus ik heb 1 goede ervaring en 1 slechte bij jullie.

Zeer goed!

Arts luistert goed naar je wensen. Professionele behandeling, gaan voor mooie natuurlijke uitstraling en niet too much.

Wordt niet geluister naar de klant

Ik ben 3x terug geweest, was 3x niet goed, 3x moeten betalen, meer dan 300 in 4 weken tijd, en dan nog zeggen, als we nu meer prikken kunnen we dat niet kosteloos doen. Ben 35 jaar, heb geen diepe rimpels enz. Dus was gewoon niet goed gezet. Nu bij faceland, 100% tevreden, iedere keer weer en ook pas na 4/5 maanden terug ipv 3 maanden bij city clinics

Prima behandeling

Vriendelijk ontvangst. Vriendelijk en kundige arts.

Heel vriendelijk en goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen en goed ingelicht over de mogelijkheden en onmogelijkheden! Ik was bang dat ze misschien niet objectief zouden zijn en zoveel mogelijk behandelingen wilden verkopen, maar ze keken duidelijk goed mee met wat wel en niet past bij mijn gezicht. Fijne gezellige sfeer en mooi resultaat!

Goede uitleg en mooi resultaat. Vriendelijke medewerkers.

Botox niet goed gepakt. Niet echt klantvriendelijk

Helaas heeft de Botox niet goed gepakt, waarschijnlijk te weinig erin gespoten, na 3 weken contact opgenomen met de klantenservice via Whatsapp. Ik kreeg als antwoord: “ Beste, City Clinics biedt een service in de vorm van een nacontrole die tussen week 2 en 3 na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats vindt. We zitten nu in week 3 dus een volgende keer mag je we iets eerder contact met ons opnemen. Zou jij vanmiddag of morgen even bij ons langs kunnen komen?” Helaas moest ik werken dus kon niet direct komen ook niet dag later. Vind het ook absurd dat de klant tijdens behandeling niet wordt geïnformeerd over de controle. Het was voor mij dus eerste en direct laatste keer bij city clinics. Met vriendelijke groet, Monique City Clinics

Alles naar wens behandeld

Vriendelijk en professioneel behandeld.

Het wordt goed uitgelegd en ik voel me goed daar voor mijn Botox

Professionele medewerkers

Ik voelde me echt op mijn gemak. En ze geven je goede raad, ze smeren je niet zomaar wat aan.

Zou het wel aanraden onder voorwaarden

De ontvangst is altijd prettig . Wat mij nog steeds dwars zit is dat zowel ik als mijn dochter na een voorhoofds Botox wij allebei 4 weken met een hangoog hebben gelopen . Het is wel gebleken dat na veel rondvragen , er niet juist wordt geprikt . Dus daarvoor komen wij niet meer . Wel voor de grond

Goed advies

Dr. Nelly geeft je één vertrouwt gevoel en ben er tevreden.

Goede communicatie ,eerlijk en kundig ..

Heel goed resultaat

Deze keer vond ik mijn behandeling heel goed gegaan. Het prikken ging snel en ik zag na een aantal dagen al goed resultaat. Na een week was het eigenlijk al helemaal goed zichtbaar. Dat is wel eens anders geweest dus ik ben zeer tevreden.

Tevreden

Al enkele jaren zeer tevreden. Ik ga meestal 2 keer per jr voor botox in mijn kraaienpootjes. Laatste keer heb ik de fronsrimpel ook laten aanpakken. Fijne arts. Duidelijke uitleg. Nooit een overdreven strak getrokken resultaat maar heel natuurlijk. Ik ben erg tevreden!

Jammer dat ze niet mee denken

Ik vroeg of ik 1 zone botox over 2 kon verdelen dat kon nooit dan moest je 2 zones nemen dat word gewoon te strak en te duur Nu ga ik naar een kliniek waar ze het wel doen Heb veel vriendinnen doorgestuurd was altijd tevreden Maar die vonden het ook raar en gaan nu ook ergens anders

Professionele begeleiding

Prima en persoonlijke begeleiding in Hilversum op zaterdag!

Uitstekend geholpen

Heldere uitleg wat de mogelijkheden zijn en daarna kundig geholpen

Onpersoonlijk en extra kosten

Voorheen Botox frons gedaan. En bij de tweede maal vroegen ze of ik weer hetzelfde wou en ging akkoord maar achter af horen dat ik nu wel 20 euro extra moest betalen op een grimmige toon.

Uitstekend geholpen.

Zeer tevreden met ontvangst van Sinem en uitvoering van Dr. De Jong. Tot nu toe altijd tevreden geweest. Een koffie/thee hoekje met cappuccino/espresso apparaat zal niet misstaan :-))

Helemaal prima!

Keurige ontvangst, vriendelijk en duidelijke voorlichting. Heel blij met het resultaat van de behandeling! Ook de mogelijkheid om terug te komen en op kosten van City clinics wat bij te spuiten is een prettig en zeker gevoel. En daarmee stralen ze uit dat ze kundig zijn

Heb een hele slechte ervaring gehad!!

Fillers laten zetten door Dr. Thomas , zeg er na 1,5 maand niks meer van. Daarmee terug gekomen en werd totaal niet serieus genomen, alles werd afgeschoven op mijn mimiek en alsof ik eoa dom schaap was.. Echt niet netjes opgelost, ben al heel lang klant bij jullie met mijn vriendin, maar ons ga je niet meer terug zien!! Mvg Cindy Lammers

Prima en goed geprijsd

Goed en toch betaalbaarder dan de meeste anderen.

Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Jaren geleden heb ik mij laten hehandelen bij een andere kliniek dmv botuline injecties. Helaas is dit toen mislukt, waardoor ik in de jaren die volgde, mij niet durfde te laten behandelen. Ook dacht ik aan de kosten van een filler en dat schrok mij af. "Ach zo erg is het niet... Ik wacht nog wel even" Afgelopen mei toch de stap gezet en mij aangemeld voor een intake incl. Behandeling bij City Clinics. Wat een fijne vibe! Zo ontspannen, zo huiselijk! Ik voelde mij begrepen, gewaardeerd en Dr. Meijer is enorm aardig, ontspannen en getalenteerd. Hij is echt een kunstenaar! Hoe hij de injectable met filler zet is van hoge kwaliteit. Ik dacht direct na de behandeling: 'Dit had ik jaren eerder moeten doen! Geen crème doet wat het beloofd. Ipv die dure potjes, had ik beter kunnen kiezen voor een injectable!' Ik wil niets en niemand anders meer dan Dr. Meijer!

Doen precies waar je om vraagt,goed advies en je kan altijd terug als niet is zoals je verwacht had

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen