Niet tevreden

In oktober was ik voor de derde keer bij CityClinics voor een Botox behandeling. De twee keren daarvoor was ik heel tevreden met mijn frons behandeling. Helaas de derde keer niet. Behandeling (met veel pijn) en nacontrole gehad waar ik bij gespoten ben. Helaas kan ik nog steeds fronsen. En dat was juist niet de bedoeling. Veel pijn en tijd en weinig resultaat.

Begon goed maar laatste keren absoluut niet tevreden

Sinds 2020 kom ik bij City Clinics Groningen en was tot begin van het jaar heel tevreden. Door de vele wisselingen in ( misschien nog onervaren) artsen heb ik nu de afgelopen keren steeds als resultaat niet goed geprikt, flinke blauwe plek en de botox binnen 3 weken deels uitgewerkt en komt er alweer beweging in. Melding gemaakt maar resulteerde in een onprettig gesprek aan de telefoon. Vanaf het begin wees de dame mij er alleen maar op dat ik er zelf ( vooraf )voor getekend hebt en wat ik had moeten doen i.p.v met mij mee te denken. Het was niet mogelijk om een nieuwe afspraak te maken want dat waren de regels.?? Ik had er graag nog even naar willen laten kijken door de arts en niet alleen de "gastvrouw" die dacht het te kunnen beoordelen aan de telefoon. Ik ga opzoek naar een andere kliniek.

Vriendelijk en bekwaam.

Ik ben echt tevreden.

Niet de beste kliniek

Ik was bij de vestiging in Den Haag. Aardige arts, de gastvrouw was heel koud en kortaf. Er kon geen lachje vanaf. De botox behandeling is nu 3 weken en 3 dagen geleden en er komt alweer beweging in mijn behandelde zones. Nog nooit eerder meegemaakt dit. Echt jammer.

Heel goed

Heel goed

Zeer goede ervaring

Resultaten

Prettig en professionele kliniek

De intake was kort, maar wel grondig. De arts was jong, maar gelukkig heel fijn in de omgang en precies. Ik ben tevreden met de behandeling en het resultaat

Heel vriendelijk geholpen en mooi resultaat

Ik heb botox in mijn voorhoofd laten spuiten en fillers in mijn rokersrimpeltjes. Het resultaat is verbluffend. Zo mooi geworden. Ik ben er echt heel blij mee. Zowel arts als assistent zijn, altijd eigenlijk, vriendelijk en kundig. Ik ben fan!

Matig

Mijn rimpels linker kraaienpoot nog rimpels

Efficiënt

Duidelijke uitleg en goede behandeling

Behandeling met goede resultaten. Klantvriendelijk en professioneel goed.

Zeer kundig

Top advies en mooi resultaat!

Heel goed advies gehad, er werden ook dingen afgeraden. Er word echt met je meegedacht voor een mooi resultaat en niet zomaar een behandeling gedaan. Ook heel tevreden met het resultaat!

Moet zeggen dat dit de eerste keer dat ik echt een verschil duidelijk zie, meneer werk heel goed en niet bang om te laten weten waar je nog een kleine behandeling kan gebruikt. Dat vind fijne en eerlijk van hem. Bij hem is alles mag maar niks moet.

Very bad experience

the person who did the treatment literally did burn my face with a towel now i have an scart i hope itt disappears, i work with Restaurant guests, last Saturday one of the guests asked me if i had a fight with my wife because what i got on my face.

Zoals altijd top!!!!

Dr. Amir is gewoon een top dokter. Hij kent zijn job zeer goed en is altijd heel vriendelijk, ook zijn assistent top en vriendelijk.

Goed ontvangen

Goed ontvangen....Leuke personeel, tevreden....Alleen laatste keer niet,maar ik ga terug en hopelijk vinden we tussen weg....

top

goede uitleg van de behandeling en top behandeld t/m de nazorg.

Er wordt aandacht geschonken aan wensen en mogelijkheden

Meedenken en begrip voor de cliënt is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. En ze zijn erg vriendelijk. Prettige ervaring en laagdrempelig.

Ik kom hier al een aantal jaar i.v.m. lipfillers. Altijd tevreden over het resultaat. Er wordt meegedacht over mogelijkheden, er wordt geluisterd en er wordt een heel mooi resultaat geleverd.

Legt goed uit hoort je wensen aan en doet daar wat mee

Heel goed advies

Oranjesingel 26