Duidelijke uitleg, hebben echt tijd voor je

Geduld van de medewerkers heb ik mogen ervaren. Goede uitleg altijd en tevreden geholpen!

Uitstekend en professioneel

In november voor het eerst een lipfiller gedaan. Eerst een beetje ingebracht om te kijken of het voldoende is. Maar na 14 dagen bij de nacontrole toch nog iets meer laten doen (en het 2de consult was ook nog geheel gratis). Ik wilde een natuurlijke uitstraling en dat is super gelukt. Ben er heel er blij mee.

Fijne artsen, goed overleg en advies

Ik vind het jammer dat jullie zoveel wisselen met de genen die de injectables zetten. Ook zou ik stapelkortingen geven Ipv maandacties.

Uitstekend en professioneel

Afgelopen maand voor het eerst een lipfiller laten doen. Eerst een beetje om te kunnen beoordelen of het zo goed was, maar 2 weken later toch nog een beetje erbij (waarbij het 2de consult ook nog geheel gratis was). Het ziet er zo mooi uit, ben er super blij mee. Ben 55 jaar en wou dus een natuurlijk resultaat. Dat is uitstekend gelukt. Mijn man vindt het ook heel mooi gedaan.

Zalig

Zeer ervaren dokter De juiste uitleg Tijdens behandeling op het gemak gesteld Zacht en héél aardig

Heel tevreden.

Ontspannen sfeer. Heel erg tevreden met effect. Weinig tot geen pijn en ook belangrijk, ik had maar (2 speldeprikjes ) blauwe plekjes dus heel ☺ tevreden.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen