Ik wilde het altijd al proberen maar gunde me het zelf niet en ook een beetje bang. Na dat ik hoorde dat een collega van mij hier werkte gelijk de stap gezet en echt ik krijg alleen maar complimenten heerlijk om na je 50 ste weer een open gezicht te hebben
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u dit deelt met ons. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
De eerste x en ik heb nog steeds die lach rimpels
Ben heel fijn geholpen en goede professionele uitleg
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
eerlijke mening en goede uitleg
Goed geadviseerd , tevreden met het resultaat
Gemakkelijk een afspraak in te plannen!
Tatjana is super deskundig en ervaren arts. Heel fijn in omgang luistert en geeft goede advies. Ik ben erg blij met de resultaat.
Niet klantvriendeljjk, En de producten die ze gebruiken voor fillers en botox zijn heel slecht kwa kwaliteit
Wij nemen per mail contact met u op aangaande uw review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Emma Klaver is een heel prettige en deskundige arts
Een hele fijne arts, die stap voor stap met alle voorzichtigheid uitlegde.
Gewoon top
Ik ben nu twee keer bij city clinics geweest. En heb er goede ervaringen mee. Tot de volgende keer!
Heel fijn geholpen en de botox blijft heel goed zitten.
Je bent geen nummer. Er wordt met je mee gedacht en je krijgt een eerlijk advies. Wat ook kan leiden tot een minder dure behandeling. Dit waardeer ik zeer. En meerdere met mij. Het resultaat is erg goed. Ben zeer tevreden.
Zeer nauwkeurig en precies behandeld.
Goede voorlichting vooraf.
Sympathieke ontvangst en prima behandelingen.
Prijs kwaliteit is goed de artsen zijn eerlijk en zeggen wat kan en niet kan en zijn heel vriendelijk. Ook hebben ze goede deals waar je gebruik van kan maken
Vriendelijke ontvangst, de arts in kwestie was erg aardig en kundig, maar de Botox is van een slechte kwaliteit. Na een maand begon het al uit te werken. In overige reviews lees ik dat dit heel vaak voorkomt dus voor ons geen herhaling en ook zeker geen aanbeveling.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Botox frons, voorhoofd, kraaipootjes Normaal gesproken was ik zeer tevreden. Er was nooit iets aan de hand. De laatste keer heb ik 2 weken met een enorm blauw oog rondgelopen en kleine blauwe puntjes op mijn voorhoofd. Na een maand was alles alweer bijna uitgewerkt. Dat was de keer er voor ook al snel uitgewerkt. Daar ik in het begin hier absoluut geen last van had, vraag ik mij af of jullie iets veranderd hebben aan de samenstelling
Botox deed niet zijn werk zoals ik gewend was En wc was goor
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet tevreden bent met de behandeling en de kliniek. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Voor de eerste keer geweest bij City clinics en vond het een goede ervaring. Vriendelijke ontvangst en de behandeling is naar wens verlopen. Ga zeker terug voor de volgende profhilo behandeling. Had na de prikjes geen blauwe plekken of bultjes. Zeer tevreden over het resultaat.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat goed te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik heb allemaal redenen gehoord om bepaalde behandelingen niet te doen. Terwijl ik al meer dan vijftien jaar de behandelingen ergens anders wel heb laten doen zonder problemen. Ik Geloof de kundigheid wel, maar het leek ook wel alsof hij niet durft. Het uiteindelijke resultaat is kinda ok. Niet zoals ik weet dat het ook kan. Maar daar is de prijs ook naar. Ik denk als je als jongere mooier wilt worden de City clinics en goed plan is. Wil je met een oudere look wat verjongen is dit misschien niet de plek om heen te gaan.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet geheel tevreden bent met de service. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik heb echt een fijne ervaring gehad. Ik had deze behandelaar nooit eerder gehad naar tijdens het gesprek voelde ik het vertrouwen te vragen welke gebieden aandacht vragen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Zeer goede behandelingen, goede artsen, goede producten, mooie resultaten! Klantenservice kan beter. Die communiceert niet altijd goed naar de behandelaar en werkt de agenda’s niet goed bij als je een wijziging van de behandeling of tijd aanvraagt!!!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet geheel tevreden bent met de klantenservice. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics