Botox snel uitgewerkt

Vriendelijke artsen. Botox is sneller uitgewerkt dan ik gewend ben bij een andere kliniek.

Botox snel uitgewerkt

Professioneel advies, snelle behandeling

Er wordt ruim de tijd genomen om te bespreken wat de beste behandeling is. Daarna kan de behandeling vaak direct plaatsvinden. Met elke keer weer een mooi resultaat.

Heel goed

Vriendelijke ontvangst, duidelijk verteld wat je kan verwachten, en er wordt goed geluisterd wat je wensen zijn!

Vriendelijke ontvangst en Duidelijkheid

Een vriendelijke ontvangst en er wordt gevraagd wat je wensen zijn, daar wordt goed naar geluisterd! Voor aanvang van behandeling krijg je een goede uitleg van wat je te wachten staat.

Vriendelijke ontvangst en Duidelijkheid

Fijne clinic (Enschede) met vriendelijke en kundige mensen.

Vriendelijk ontvangst. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. De arts benoemt de handelingen die hij uitvoert stap voor stap. Ook de nacontrole gebeurd in alle rust. Blij met het resultaat.

Hele fijne clinic (Enschede) met kundige en vriendelijke mensen.

Fijn ontvangst duidelijke uitleg over de mogelijkheden. De arts neemt de handelingen die hij uitvoert met je door. Ook de na controle heb ik als zeer prettig ervaren. En erg blij met het resultaat.

Hele fijne clinic (Enschede) met kundige en vriendelijke mensen.

Wisselend

Fijne arts ...resultaat wat minder .Mail gestuurd geen reactie tot nu toe over het resultaat. Andere keren beter resultaat gehad.Terwijl ik nu meerdere zowel botox als fillers heb genomen.

Wisselend

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg

Er werd alles goed uitgelegd en naar jouw wensen geluisterd

Fijne service

Ze nemen de tijd om te luisteren wat je wil. Kijken rustig en werken heel zorgvuldig! Ik hoef nooit lang te wachten en kan makkelijk een afspraak inplannen! Ook tevreden met het resultaat!

Fijne service

Mooi resultaat!

Lipfillers bij neuslippenplooi en bovenlip, bij dr. Maxim. Zeer tevreden. Goede uitleg en echt heel mooi uitgevoerd. Volgende keer zeker weer bij haar een afspraak inplannen! Dames aan de telefoon ook altijd heel vriendelijk en behulpzaam.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen