Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en warme gastvrije ontvangst

De assistente is echt super aardig en lief, doet er alles aan om je op je gemak te stellen. De arts geeft een hele duidelijke uitleg over wat ze adviseert en ook waarom. Ik heb ook veel met ze gelachen, ondanks dat het soms best pijnlijk was hebben ze er alles aan gedaan om me er door te slepen…

Ik ben heel blij dat mijn dochter bij jullie een een afspraak heeft gemaakt

Heel tevreden

Heel fijn geholpen!

Fijn personeel, goede uitleg en erg vriendelijk. Er wordt goed geluisterd naar je wensen.

Efficient

Always friendly and efficient

Efficient

Always friendly and efficient

Zeer kundig

Amir heeft me nu voor de 2e behandeld en ik ben daar zeer tevreden over. Hij heeft me de 1e keer niet behandeld omdat er de volgende maand een korting zou zijn op de fillers, dus dat was super netjes dat hij me daar op attendeerde en heeft me veel geld bespaard. De behandeling werd eerst heel duidelijk uitgelegd nadat ik mijn wensen had aangegeven en ik vond het resultaat direct al mooi, na een aantal weken zal het resultaat pas daar zijn (radiesse) ik ben benieuwd! Ook Botox wordt goed gezet en blijft lang zichtbaar. Ik ben super tevreden m.n. over de duidelijke en heldere uitleg.

Zeer kundig

Fijne clinic ( Enschede ) met vriendelijke en kundige mensen

Fijne ontvangst. Heldere uitleg. Arts neemt stap voor stap zijn handelingen met je door. Prettige nacontrole en blij met het resultaat.

Eindelijk ook in Eindhoven

Voor dr. Houshangi ben ik wel eens naar Maastricht en Arnhem gereden, maar tegenwoordig werkt hij ook bij de nieuwe vestiging in Eindhoven. Hij heeft passie voor z‘n werk en gaat secuur ter werk, wat mooie natuurlijke resultaten levert. Er word met je mee gedacht en niets aangesmeerd wat je niet wilt. Ik word altijd vriendelijk geholpen, ik kan het iedereen aanraden.

Blij met het resultaat

Erg blij met het resultaat en ze zijn erg vriendelijk en geven je een goed gevoel..

Fijne clinic ( Enschede ) met vriendelijke en kundige mensen

Vakkundig en super blij met het resultaat!

Zeer vakkundig en geven zeer goed advies!

Fijne sfeer, goede uitleg, prettig geholpen

De dames die mij geholpen hebben, legden alles keurig uit. Zij waren vriendelijk, luisterden goed naar je wensen en stelden je gerust.

Fantastisch

Heerlijk om naar CC te gaan .. Altijd vriendelijk ontvangst! Een goed gesprek met een professionele arts , die gelijk aangeeft wat wel en niet kan . Duidelijk , eerlijk en goede prijsafspraak . Daarna wordt er geprikt en je gaat zo blij naar huis , want het resultaat is altijd fantastisch… Zo blij met CC …!!! Liefs Willemien

Fantastisch

Geweldig ervaring !

Ik ben heel voorzichtig met gezichtsbehandelingen, dus ik was een beetje gestrest voor mijn eerste Botox. Het was helemaal niet nodig! Arts Marleen Ghijsens was zeer professioneel en de behandeling was pijnloos. Ik ben erg blij met de resultaten.

Geweldig ervaring!

Geweldig ervaring!

Vriendelijk en eerlijk

Ik werd vriendelijk ontvangen en ze geven eerlijk hun mening/advies over of een behandeling nodig is of niet.

Vriendelijk en eerlijk

Oranjesingel 26