Ik ga altijd speciaal naar Den Bosch, omdat ik ontzettend vakkundig, eerlijk goed geïnformeerd word door Marleen Ghijsens.

Altijd tevreden naar huis

Er wordt naar je geluisrerd

Fantastisch

Hele professionele jonge man die mij eerlijk advies gegeven heeft en geholpen heeft. Het resultaat is erg goed, geen enkele blauwe plek en een hele frisse look! Veel dank!

Professioneel

Vriendelijk, ontspannen, professioneel en betrouwbaar

Professioneel en kundig!

Ik werd enorm op mijn gemak gesteld tijdens mijn lipfillers behandeling en Botox ! Hiervoor nogmaals mijn dank aan mevrouw Dr Anne Sophie Haanen voor je professionele werkzaamheden goede uitleg en kundigheid! Tot de volgende keer!

Heel fijn en top

Leuke artsen en assistentes. Goede service en nazorg. Top!

Klantvriendelijke kundige mensen

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Erg tevreden

Vriendelijk Stelde op gemak

Geweldig!

Duidelijk uitleg en professionele behandeling.

Professioneel

Ook een gezellig praatje erbij, wel iedere keer een ander gezicht, maar oké. Assistente is gelukkig dezelfde..

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij City Clinics. Ik laat mij zo nu en dan behandelen en voel mij altijd in goede handen. Arts Janneke Pekelharing is deskundig, vriendelijk en luistert goed naar mijn wensen. Elke keer weer een fijne ervaring!

Goed resultaat

Goed resultaat

Super...

Kom er al jaren en tot heden dik tevreden.

Goede ervaringen!

Juultje is een top arts!!!

Deskundige arts

Dr. Thomas is zeer deskundig, luister goed naar mijn wensen en is erg vriendelijk.

Superblij met mijn kundige arts/behandelaar, bij City Clinics Den Bosch!

Uiterst vriendelijke vent, heel precies en eerlijk! Dit zijn echt aspecten die ik zoek in een arts/behandelaar. Tot nog toe zeer tevreden over hem en natuurlijk het resultaat!

Mijn tweede keer was in Zwolle, mijn woonplaats. En dat is ook waar ik in de toekomst heen blijf gaan. Super geholpen. Leuke arts. Danny Klaassen, als ik de naam goed heb. Helemaal prima. Niets op aan te merken.

Fijn, duidelijk, schoon

Voldoende tijd om uit te leggen wat je wensen zijn, uitleg over de behandeling die men voorstelt, of het eenmalig is of herhaald moet worden en de kosten. Hygiënisch en schoon en belangrijk: discreet.

Alleen maar goede artsen die mij hebben geholpen. Ik ben heel tevreden.

fijne behandeling. Tevreden met het resultaat .

Super!

Klant vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar!

Kom er al jaren en wordt goed geholpen

Al jaren klant daar en wordt altijd goed geholpen

Zeer tevreden!

Mooie Clinic en goede specialisten! Door Gladys prima behandeld en ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Fantastisch!!

Ik kom bij CityClinic al een aantal jaren en elke keer met veel tevredenheid de deur uit. De resultaten zijn prachtige!!! Merci!!

BIJZONDER

* GOED ADVIES * BEHANDELING VAN DE INJECTIE 9 * VRIENDELIJKHEID 10 * NAZORG * VOORAF OVERLEG BIJ EVENTUELE GEZONDHEID KLACHTENCOMMISSIE * PROFFESIONEEL. KORTOM LEUK TEAM WAAR IK MIJ THUISVOEL.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen