Goede sfeer en professioneel

Nikkie is mijn favoriete, ze neemt haar werk heel serieus en neemt ook alle tijd die nodig is, vakbekwaam.. ook de gastvrouwen zijn altijd zeer vriendelijk en correct

Prettig deskundig

Goede uitleg deskundig,prettige sfeer

Fijne kliniek

Fijne mensen kundig en meedenkend. Ook fijn dat er vaak deals zijn

Fijn personeel ..duidelijke uitleg

Goeie uitleg en fijn personeel

Gefaseerde reële opbouw tijdens het behandelplan

Fatima denkt mee en neemt de tijd

Slecht!

Ik heb op woensdag 14 jan 2026 Botox laten zetten voor o.a mijn kraaienpootjes en de dame die mij heeft geprikt beveel ik zeker niet aan! Het is vandaag 10 feb 2026 en ik heb bijna 4 weken met een blauwe ( inmiddels geel) jukbeen gelopen.

Heel tevreden

Ik laat mijn botoxbehandelingen in het gezicht al een tijdje bij deze kliniek doen en ben elke keer weer erg tevreden met het resultaat. Je krijgt eerlijk en deskundig advies en er wordt met je meegedacht, zonder dat er iets wordt opgedrongen. Ondanks de scherpe prijzen is de kwaliteit top. Ook fijn dat je snel terechtkunt. Absoluut een aanrader!

Voor herhaling vatbaar.

Ik was voor een lipfiller in de vestiging Breda en werd prima ontvangen in een fijne rustige sfeer. Arts en assistente zitten naast elkaar aan een bureau en ik mag plaatsnemen aan de overkant van het bureau voor het intake gesprek en vervolgens besluit ik van de mogelijkheid gebruik te maken de lipfiller meteen te laten plaatsen. Tijdens de inwerktijd van de verdoving blijf je daar zitten en zit dan naar de achterkant van laptop en computer te kijken of je kijkt de arts telkens aan. Niet heel prettig. Bovendien zijn het plastic stoelen en die zitten niet fijn. Ruimte genoeg daar voor een iets comfortabeler stoel of bankje, wat ik eigenlijk ook verwacht in zo'n omgeving, vandaar 4 sterren. De behandeling zelf was prima, Juultje stelde mij op mijn gemak en vooral voor een eerste keer is dat heel fijn. Het resultaat is mooi ik ben er blij mee.

Prima plek maar mijn afspraken worden altijd afgezegd

Een fijne plek, ik word goed geholpen door vriendelijke en deskundige artsen. Alleen 9 van de 10 keer dat ik online een afspraak heb ingepland wordt deze de dag van tevoren afgezegd. Altijd vervelend om de agenda weer af te stellen. Anders had ik een 8 of 9 gegeven.

altijd tevreden

altijd tevreden

makkelijk om een afspraak te maken

betaalbare prijzen

Vriendelijk personeel, goed advies

Fijne ervaring alleen jammer dat de botox bij mij zeer weinig doet, een extra keer terug geweest zonder resultaat. Dus blijft helaas bij eenmalig.

Heel fijn. En super resultaat

Een prima behandeling, zoals gewoonlijk, met goede adviezen van de arts.

Vriendelijke dames

Goed en eerlijk advies

heel prettig contact

Pretttige arts, goed werk

Goed geholpen

Fijne plek! Aardig maar vooral professionele begeleiding en advies. Zonder opdringerigheid! Ik ben blij met de behandelingen.

Mijn ervaring is super Goede deskundigen die de fillers plaatsen Uitleg en advies zeer goed Ze zijn eerlijk En dat is heel fijn

Alleen maar goede ervaringen

Vriendelijk en goed resultaat

Heel goed

Kreeg goed advies. en de behandeling is goed uitgevoerd.

Zeer tevreden !

Raad iedereen aan om naar City clinics te gaan .ze geven goed advies .en als ze vinden dat het niet nodig is zijn ze zo eeijk om dat te zeggen .

Fantastisch

Heel goed uitleg, begeleiding en belangstelling kan niet beter, echter een aanrader

Hele fijne behandeling

Ik heb een filler gehad in mijn lip en rokerslijntjes. Ik vond het een spannende behandeling. Dat was achteraf niet nodig. De behandeling fijn ervaren met een heel mooi resultaat. Nauwelijks blauwe plekjes gehad en binnen een paar dagen mooi hersteld

Deskundig en extensief

Ik kwam bij City Clinics, omdat ik vragen had over een behandeling. Ik kreeg uitgebreid uitleg en ik kreeg veel details te horen, die ik nog niet had gehoord. De persoon/arts die mij hielp was transparant en deskundig. De behandeling is uitstekend uitgevoerd! Zeer tevreden!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen