Mooi resultaat en efficiënte service

Ik heb nu voor de vijfde keer mijn wenkbrauwfrons door CityClinics laten behandelen met botox. Niet elke behandelaar is even goed in mijn ervaring, maar zeker de eerste twee keer en de laatste keer zijn de resultaten heel erg mooi. Ook de twee andere keren was het wel goed maar het was snel uitgewerkt. Ik zie er meer ontspannen en fris uit, heel natuurlijk resultaat en geen problemen ondervonden. Vooral top vind ik de mogelijkheid om online te boeken en dat de behandeling zelf ook vrij snel gedaan is, zonder onnodige poespas.

Vaste klant

Ben hier nu al een aantal jaar vaste klant. Bevalt me altijd goed. Word altijd fijn behandeld door het personeel en ben blij met de resultaten!

Zeer zeer tevreden!!!!

Was mijn eerste keer bij City Clinics, super geholpen, kundig en aardig, ik ga zeker weer terug!!!

Prima!!

Superblij!!!

Super tevreden met de Profhilo behandeling, was ik er maar eerder mee begonnen :)

Niet veel resultaat

3x

Zeer te vreden

Ik ben er zeer tevreden, vriendelijke arts en neemt de tijd. Goed advies!!! Na controle geen enkel probleem behandeling correct bijgewerkt wat nodig was.

Goed uitleg en advies

Ik voel me veilig in de handen van Marleen. Alles verloopt goed en de botox op mijn voorhoofd werkt perfect wat een andere aarts niet gelukt is.

Prima . Secuur.

Prima ..!!

De vorige keer had het niet goed gepakt en was de botox na 4 weken als sneeuw voor de zon verdwenen. Nu weer geweest en ik ben weer dik tevreden.

Altijd goed

Deskundig, vriendelijk en betaalbaar.

Een afspraak maken gaat makkelijk online en altijd ruime mogelijkheden qua dag en tijd waarop je af wilt spreken. De medewerkers zijn deskundig en altijd vriendelijk en ook niet geheel onbelangrijk: de behandeling is goed, maar betaalbaar.

Hele fijne arts en assistente. Ik ben goed geholpen en zeer tevreden met het resultaat.

Zeer goed en betrouwbaar

Zeer goed betrouwbaar en vriendelijk

Zakkenvullers / onprofessioneel

Rotzooi, ga hier niet heen!! Ze vullen alleen hun zakken. Bij mij is er een medisch probleem opgetreden en ik ben al sinds december met ze hier bezig hierover, ik word genegeerd. Aan het lijntje gehouden en ze denken als we ons stil houden en niet terug bellen komt het wel goed. Ook gepusht om voor €600 allerlei behandelingen te ondergaan waar vervolgens niks aan te zien is, klacht ingediend en antwoord is ja jammer kan geen enkel resultaat beloven. Vreselijke tent, nogmaals maak niet dezelfde fout.

niet goed

Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met deze kliniek. Het effect van de botox verdween al na een paar weken, terwijl er andere verwachtingen werden gewekt in de reclame en tijdens het consult. Ik heb meerdere keren contact opgenomen en veel moeite gedaan om mijn klacht serieus te laten behandelen, maar helaas werd er geen passende oplossing aangeboden. Voor mij klopt de verhouding tussen prijs, kwaliteit en service niet. Daarom zou ik deze kliniek persoonlijk niet aanbevele.

Hele fijne ervaring en behandelaars!

Ik ben bij Nicky Jansen geweest voor Profhilo behandelingen. Is doorgaans geen prettige behandeling, maar zij doet het zo voorzichtig, rustig en kundig dat ik veel minder heb gevoeld. Ook haar assistente is heel hartelijk. City Clinics Maastricht kan ik zeker aanbevelen.

Matig

Bij de 4 dag kwam het al mooi op zetten, dag later had hele hangede oogleden , ben niet helemaal te vrede want ik zie dat het alweer minder word, helaas kan ik nu niet terug voor controle omdat ik een lucht weg infectie heb, en ik geen vervoer he. Dan alleen me eigen benen en dat gaat nu niet lukken kan er ook een foto van sturen maar ook dat ik nu aan de medijnen zit en ik dus niet binnen tijdcontrolen kan komen wat ik erg jammer vind

Ik kom er al heel lang, omdat de service, uitleg en de behandelingen zeer goed zijn. Geen op- of aanmerkingen. Ik blijf een trouwe klant en een aanrader voor iedereen.

Goede zorg en communicatie!

Ik ben goed ontvangen, kreeg passend uitleg en advies. Bij de nacontrole nog een service behandeling gehad.

Meestal zijn de behandelingen goed tot de laatste tijd bij een desbetreffende arts ben ik minder

Ik heb er door een bovenhuidse filller littekens aan overgehouden

Professionele, vriendelijke en deskundige begeleiding waarbij ik me direct op mijn gemak voelde.

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij City Clinics. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en duidelijk geïnformeerd over de behandeling. Het personeel neemt echt de tijd om naar je wensen te luisteren en geeft eerlijk en deskundig advies. De behandeling verliep professioneel en zorgvuldig, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Ook het resultaat is precies zoals ik had gehoopt. Ik zou City Clinics zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteit, persoonlijke aandacht en een prettige sfeer.

Zorgvuldig

Was goed en persoonlijk! Resultaat was goed. En niet duur.

alles Top!

Hartelijke ontvangst. Ga altijd bij dezelfde arts :Nicky Janssen. Zij is vriendelijk en bovenal kundig! Altijd top resultaat!

Altijd goed

Kom er al jaren, altijd goed geholpen

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen