Duidelijk en prettig geïnformeerd en behandeld.

: )

Erg fijn

Duidelijke en eerlijke informatie. Er wordt je niks "aangesmeerd" wat je niet nodig hebt. Behandeling is prima tot zijn recht gekomen en ik kom graag terug!

Vlekkeloos en effectief

Prettige omgeving, efficiënte artsen. Goed resultaat.

Goede communicatieve en uitleg zeer lieve meiden

Zeer deskundig en vriendelijk!

Prima ervaring.

Fijne behandeling!

Goed geluisterd, fijne behandeling mooi resultaat!

Erg fijn geholpen.

Ik ben erg fijn geholpen, er wordt alleen tijd voor je genomen en goed naar je geluisterd wat je wensen zijn. Zeker aan te bevelen!

Altijd goed advies

Ik ben altijd bij Neda. Altijd een goede ervaring, er wordt met aandacht gekeken en altijd goed advies gegeven.

Eerlijk

Goed ontvangen en eerlijk advies.

Top ervaring!

Hele vriendelijke dames werd goed op mijn gemak gesteld. Zeker een aanrader! Erg tevreden!

Geweldige kliniek

Ik raad iedereen deze kliniek aan.. het gesprek, de operatie . En nabehandeling zijn super goed

Goed en professioneel geholpen

Je wordt op tijd geholpen, duidelijke uitleg , amper iets gevoeld , zelfs geen blauwe plekken! Helemaal bij met de behandeling.

Prima behandeling en nazorg ook fijn

Drs. Li Shen Ho luistert, is eerlijk en managet de verwachtingen zeer realistisch. Prettig!

Fijne kleinschalige kliniek

Voor botox en fillers ben ik altijd op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Het resultaat is prachtig. Ik vind dit een fijne kleinschalige kliniek met goede artsen.

Superenthousiast ben ik over City Clinics in Assen

Je krijgt duidelijke uitleg, deskundige arts en je loopt mooier de deur uit. Ik word vaste klant!

Botox frons.

Eerste keer geweest een half jaar geleden was super. Vervolgens een maand geleden weer geweest en daarna nog een keer voor bijspuiten sinds de eerste keer niet pakte. Na tweede keer heeft de Botox nog steeds niks gedaan. Nog steeds beweging.

Vlot en deskundig

Het is super makkelijk om een afspraak te maken en mocht het gewijzigd moeten worden, dan zijn ze altijd bereikbaar. Afspraak loopt nooit uit. Kortom aanrader

Geweldige mensen perfecte ervaring goed personeel toppers

Ooglid verzakt

Geweest, 350,- euro aangesmeerd! Rimpels boven het oog werden erger, met controle nog een keer een behandeling gehad! Nu hele zware ogen, kan geen male up op ooglid hangt en nog last van rimpels!

Lieve professionals,denken met je mee en zorgen altijd voor goed resultaat

Ik heb een sterke frons en het wordt steeds rustiger, er is resultaat. Absoluut!

De arts weet precies wat ik wil. Ben super tevreden

Ik raad het aan iedereen!

Ik voel me altijd in goede handen bij City Clinics.

Vanaf het eerste moment voelde ik vertrouwen. De medewerkers zijn professioneel, zorgvuldig en enorm vriendelijk. Mijn botoxbehandelingen zijn elke keer top uitgevoerd en het resultaat is precies zoals ik wil — fris, natuurlijk en mooi. Ik raad deze kliniek écht aan iedereen aan!

super!!

precies goed gedaan mijn voorhoofd en frons!! Blij mee!!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen