Goede service, klantvriendelijk personeel en vakkundig

Nvt

Vriendelijk en kundig personeel

Goede voorlichting en prima behandeling

Ik ben meerdere keren bij jullie botox behandeling gehad en Laatste keer was ik niet tevreden.

De arts luisterde niet goed naar mijn eis en na 2 weken rimpel was nog duidelijk zichtbaar maar zij negeerde dat gewoon en zij wou mij overtuigen dat wat ik zie en schaduw is terwijl dat ik niet zo ervaring bij de andere artsen had.

Oké

Hulpvaardig.

Professioneel

Rick neemt ruim de tijd en legt alles perfect uit, gaat voor perfectie

Tevreden over de behandelingen

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik bij city clinics al een paar jaar laat doen. Ik vind persoonlijk de nieuwe lokatie erg gehorig en je gesprekken blijven om die reden niet erg prive.

Heel tevreden van de service en het resultaat

Eerste keer Botox. Gerustgesteld. Zeer professioneel. Heel vriendelijk .

Professioneel,duidelijke uitleg

Erg vriendelijk ontvangen , goede uitleg over de behandeling.

Super goed!

Goed advies gekregen en mooi resultaat! Helemaal tevreden!

Fijne uitleg, goede service wbt nabehandeling

Top zeer goed geholpen

IK ben samen met mijn vrouw geweest super.

Super!

Ik ben uiterst tevreden met City Clinic Tilburg. Met de ontvangst en ondersteuning van Sinem (een schat van een meid), en de behandelingen verricht door Dr. Tjeerd de Jong. Ik heb het eerder geschreven/vermeld, misschien dat het mij op een duur een mooi cadeaubon oplevert... hahaha....grapje....not!

In het begin tevreden, nu niet zo meer.

In het begin hadden we een vaste arts in breda, jorien. Zo was heel goed. Ze wist precies wat ze deed en het resultaat altijd naar wens. Sinds zei weg is , is het eigenlijk altijd wel wat, en als je niet tevreden bent dan hebben ze wel een oplossing maar er moet altijd geld bij. Dit vind ik erg jammer, waarom kon het eerst wel naar wens en goed en nu niet meer. Steeds een andere arts is ook niet handig.

Prima behandeling door Kevin van Leur

Luistert goed naar wat je wilt en is eerlijk samen met zijn assistente altijd prettig behandeld

Prima!!

Schoon, goede begeleiding, goed resultaat.

Heel slecht met klantenservice

Mijn ervaring als Klantenservice is de slechtste ooit. Ze willen altijd winnen en de patiënt moet altijd verliezen.

Heel erg te vreden.

Heel erg te vreden hoe je binnen komt en behandeld wordt! Zeker aan te raden!

Professioneel, geven goede adviezen, vriendelijk en snel.

Ze zijn professioneel, geven goede adviezen, luisteren goed en ze zijn zeer vriendelijk.

Ik ben eerder bij city clinics geweest en had toen der tijd slechte ervaring, ik was niet tevreden met de na controle. Toch dacht ik laast zal ik het nog eens proberen ik weet nu niet of de slechte ervaring ergens in een overdracht stond, maar werd voor mijn gevoel niet fijn ontvangen de desbetreffende arts ontving mij als of ik met een zak wisselgeld kwam betalen, na dat hij klaar was met uit leggen hoe duur dit kost en als je het niet kan betalen er niet aan hoeft te beginnen, kwam er als volgt nog een bangmakend verhaal over stek dat als het mis gaat, ik heb toen uit gelegd dat ik mij goed heb ik gelezen over de Profhilo behandeling. Na dit alles was hij verder heel vriendelijk en heeft hij zijn werk goed gedaan! Alleen ik kom niet meer terug, aangezien ik het belangerijk vind dat ik op mijn gemak gesteld hoor te worden als ik zo iets onder ga.

Heel duidelijke informatie en zeer vriendelijk

Prettig te ervaren dat er ook behandelingen worden afgeraden en er een alternatief geboden wordt.

Prettig en deskundig

Vriendelijke en eerlijke mensen die niet uitzien om het geld uit je zak te kloppen.

Perfecte kliniek

Super vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit van de behandeling, zeker een aanrader

Ge- wel-dig

Bij vragen kan ik bellen Ze zijn echt altijd vriendelijk, neem je vriendin mee heb je korting. 1ding waar ik wel teleurstelling vindt als ze aangeven een aktie van de maand maar het is geen aktie botox wat ik doe is altijd voor die prijs. Dat vindt ik wel jammer.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen