Helemaal goed!!!

Het fijne vond ik dat er de tijd voor is genomen en dat ze goed heeft geluisterd naar wat er verbeterd kon worden.

Aardige medewerkers met verstand en eerlijk.

Ik werd gezellig ontvangen. Een goede sfeer. Uitleg gekregen. Blij met het resultaat.

very good

Good results with botox

Mooi effectief behandeld

Mijn ervaring is goed en tevredenheid staat op een

Fantastisch

In december fillers laten plaatsen ik uitermate tevreden met het resultaat..ook de vriendelijk bij City Clinics is goed.

Gastvrij, duidelijke uitleg, neemt de tijd, ik heb botox laten plaatsen op mijn frons- en voorhoofd, het ziet er heel mooi uit, ben zeer tevreden!! Kom zeker terug.

Perfect geholpen thankss toppers

Toegankelijk, laagdrempelig, vriendelijk

Goed en eerlijk advies.

Goede vriendelijke arts en professioneel behandeling uitgevoerd

Ik ben in Tilburg geweest voor mijn 4 maandelijkse botulinebehandeling op de frons. Zoals altijd goed en professioneel uitgevoerd. Er was een voor mij nieuwe arts en deze was goed.

Elke keer blij de winkel uit!

Ik kom hier al 5 jaar. Daarvoor een andere kliniek gehad, daar het gevoel dat het gehaast ging, achteraf de prijs horen en ik was veel meer geld kwijt. Bij cityclinics meerdere artsen gezien, meerdere locaties. Er wordt super fijn meegedacht elke keer. Transparantie over tarieven voordat ze aan se slag gaan en leuke aanbiedingen als je het een beetje in de gaten houdt

Slapende wenkbrauwen na het voorhoofd botox

Ik kreeg Slapende wenkbrauwen 2 weken na het voorhoofd botox

Prettig

Je wordt fijn ontvangen en goed begeleid tijdens het consult.

Zeer goede uitleg over de behandeling en zeer kundig. Vriendelijk geholpen

Ik ben erg blij met mijn frons Botox

Eerste x dacht ik hij blijft niet zo lang zitten maar dat was een gevoel , nu frisse uitstraling en het lijkt dat het naar paar x steeds zichtbaarder gaat worden …. Ik ben tevreden

Heel fijn

Laagdrempelig, proffesioneel en een fantastisch resultaat! Goede service

Vriendelijk en zorgvuldig

Ik ben goed gehoord en zeer zorgvuldig geholpen!

Deskundig en eerlijk

Heerlijk rustig en duidelijk... Adviseren je ook echt goed! Zijn eerlijk als ze het niet zien zitten.. eventuele nazorg ook top!

Goec

Ik ben 1 keer geweest, dus kan er verdr niet veel over zeggen

Bekwaam, snel en aardig

Mijn ervaring is heel slecht nadat er fillers zijn gezet

De dag erna 1 grote bloeduitstorting tot en met bloed in mijn oog doordat rechteroog daarna ook linkeroog blauw met nog meerdere flinke blauwe plekken in mijn gezicht en dikke knobbels doordat filler niet goed doorgelopen was volgens arts Ben 3 weken niet naar buiten gekunnen zo erg dat ik eruit zag Nadat ik op controle kwam schrok de behandelend arts heel er van wat zij zag Ik had nog n hele spuit betaald voor eventueel nabehandeling maar durfde dat niet meer te doen na wat er gebeurd was Durfde niet meer te laten prikken want had doodsangst uitgestaan in die 3 weken dat t niet meer goed zou komen met mijn gezicht Na overleg heb ik netjes gevraagd voor n nette oplossing buiten dat er nog gespoten zou worden omdat ik dat echt niet meer durf De oplossing van de city clinic was uiteindelijk dat ik ook de niet gebruikte spuit niet terug vergoed kreeg en dat ik wel 1 zone botox kon krijgen als vergoeding voor alle ellende wat heel raar is nadat ik had gezet absoluutgeen spuit meer in mijn gezicht wilde uit angst Dus vandaar deze melding want ik vind t schandalig dat dit bedrijf zo slecht met mensen omgaat nadat ze er aan verdient hebben Ik heb 1 ster moeten geven omdat 0 niet gaat

Heel vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk en er wordt duidelijk besproken wat de mogelijkheden zijn. De behandeling gaat snel en het resultaat is mooi!

Zeer blij!

Het was mijn eerste keer en was best zenuwachtig... werd prettig ontvangen en ben zeer blij met het resultaat!

Goed advies en leuke aanbiedingen!

Ga al jaren en bevalt heel goed! Goede prijs en super kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden!

Nietbcommercieel maar eerlijk

Lieve mensen