Fantastisch!!,

Aardige vriendelijke artsen, je voelt je op je gemak, zijn eerlijk over adviezen, en het resultaat is geweldig!

Goede ervaring

Mijn ervaring voor een eerste keer voor botox in mijn frons bij City Clinics was erg goed. Ik kreeg een uitgebreide uitleg en er werd uitgebreid de tijd genomen voor mijn behandeling. Hele prettige arts en assistente.

Fijne kliniek

Altijd tevreden, snel, efficiënt en vriendelijke medewerkers.

Ik ben heel professioneel behandeld. Lieve dames en behandelen je ook heel vriendelijk en fijn. Ik ben zeer tevreden met de resultaten en keer ook zeker terug wanneer de tijd weer aanbreekt om te moeten gaan.

The best!!!

Was eerder klant bij city clinics,daarna overgestapt naar een andere clinic omdat deze voordeliger was,nou was ik niet te vrede bij de andere clinic met het resultaat en voelde me niet serieus genomen moest me voor mijn gevoel bewijzen, dus weer terug naar city clinics en daar weer meteen hartelijk ontvangen voelde meteen vertrouwd en super blij altijd met het resultaat!!! Voor mij geen andere clinic meer!!! dan maar wat meer betalen maar dat is het ook meer dan waard!

Deskundig.

Voor de eerste keer en best zenuwachtig. Zeer goede en rustige uitleg.Samen bespreken wat mogelijkheden en wensen zijn.Ook tijdens de behandeling uitleg en overleg. Van begin tot het eind zeer goede begeleiding Heel blij met het resultaat.

Goed geinformeerd en geholpen

Je wordt misleid en bedonderd!

Op de site staat vermeld dat het resultaat van een filler 12 tot 18 maanden aanhoudt. Dit is een leugen! Het resultaat gaat 9 maanden tot 12 maanden mee, wat staat in de brief die je meekrijgt ná de behandeling. Ook wordt op de site nergens gesproken over de 0.6 ml voor 249,- euro en dat je toch minimaal 1 ml moet kopen (eventueel restant wat niet gebruikt wordt, wordt bewaard in de koelkast). Dus de prijs van 249,- euro klopt sowieso niet. Leugen! De unieke service is ook een leugen! Er bestaat geen nacontrole. Er vindt alléén nacontrole plaats als mensen niet tevreden zijn. Waarom wordt er een foto gemaakt? En een na-foto? Tijdens de nacontrole die er niet is? Er wordt geen zogenaamde na-foto gemaakt. Leugen! 4 leugens op deze site is niet niks. Dit lijkt me een goed verhaal om juist níet naar City Clinics te gaan, tenzij je graag misleid en bedonderd wilt worden.

Professionele service.

Gewoon perfect

Gewoon perfect

Fijn

Goede communicatie, je word echt op je gemak gesteld als je het spannend vind en blij met het eindresultaat!

Baby botox heeft geen resultaat

En er is niet op jullie verzoek geen nacontrole ingepland.

Eerlijk en correct advies gehad

Zeer goed ontvangen en behandeld

Zeer prettige ervaring

Zeer prettig en rustig ontvangen en goed geholpen.

Zeer tevreden.

Ik ben erg tevreden over City Clinics! Mijn arts waar ik door geholpen wil worden is Thomas, hij weet precies mijn wensen.

Toegankelijk en kundig

Voor mij de eerste keer. Ontzettend vriendelijke ontvangst en prettige sfeer. Ook met het resultaat echt tevreden!

Betaalbaar

Vooral de prijzen voor botox erg voordelig. Word goed geholpen

Goede service. Mooie resultaat

vriendelijk en deskundig

Ik kom hier al 5 jaar naar tevredenheid!

Uitstekend.

Betrouwbaar en goed

Kom er al jaren in Den Bosch. Zeer tevreden

Luisteren naar je. Kan altijd terug komen als er iets niet naar je zin in.

Zij heeft mij goed uitgelegd

Zij weet wat ze doet.

Vriendelijk en heldere informatie

Arts én assistent zijn vriendelijk. Arts denkt mee en geeft heldere informatie. Denkt niet aan eigen zakken vullen, maar kijkt echt mee naar de persoon en de wensen. Heel fijn!

Goede service. Kwaliteit. Deskundig

Prijs/kwaliteit verhouding is top.

Goede, vriendelijke behandeling

Nieuwe arts deze keer in Groningen , nog wel iets onervaren, had altijd Thomas uit Arnhem. Mis hem toch wel, was heel ervaren, bv slapen opvullen kon deze arts nog niet , dus zie me toch nog wel Een keer naar Arnhem gaan !!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen