Zeer prettige behandeling door Kevin de Leur en assistente.

Slechte ervaring met Tjeerd de Jong, niet voor herhaling vatbaar in tegenstelling tot Kevin de Leur!

Goede en ervaren mensen

Al enkele keren de clinic bezocht. Altijd zeer vriendelijk ontvangen en deskundige artsen. Zeer tevreden.

Professioneel en hygiënisch

Ik kom hier al enige tijd om mijn frons te behandelen met botox o.a. voor mijn hoofdpijn en pluspunt is dat de frons natuurlijk minder zichtbaar is. Altijd op een vriendelijke en op een professionele manier geholpen.

Goed!

Al jaren klant. Goede kliniek.

Excellent

Word altijd prima geholpen en zijn erg vriendelijk ook altijd n praatje

Totaal 3 keer geweest, 3 verschillende artsen op dezelfde locatie. Alleen de eerste keer verliep alles vlekkeloos. Beide andere keren 45 minuten uitloop. Vond het vreemd dat ik dat niet van te voren te horen had gekregen, dan had ik bijvoorbeeld niet hoeven haasten voor niks. (Aangezien voor andere dingen heel makkelijk een whatsapp gestuurd word door de gastvrouw zou dat daarvoor ook moeten kunnen lijkt me) Producenten wel goed en over het resultaat ook tevreden.

Snel en vakkundig

Ben tevreden met de behandeling, echter is de markeerstift achteraf niet goed weggeveegd, en dit had ik pas door toen iemand in de tram me er op wees dat is stift op m'n gezicht had.

Prima ervaringen opgebouwd gezien de resultaten

Prima service en een duidelijke uitleg. De resultaten zijn naar behoren!

Super netjes!

Vriendelijk, netjes en tijd voor uitleg!

Ik had er een goed gevoel bij.

Toen ik de eerste afspraak had in Maastricht werd ik heel vriendelijk ontvangen, Er werd goed de tijd genomen om te overleggen en te bepalen hoe de behandeling zou verlopen. Professionele aanpak naar tevredenheid uitgevoerd. Verder hebben we het nog over een eventuele andere behandeling gehad die ik in de toekomst zou kunnen ondergaan. Bij de controle na 3 weken was het resultaat nog niet optimaal. Dit was geen probleem en is meteen opgelost. Al met al ben ik een zeer tevreden klant.

Plezierig, Professioneel, Effectief

Positief

Baby Botox heel natuurlijk gezet

Super vriendelijk!

Ik ben zeer tevreden! Super vriendelijk personeel, nemen uitgebreid de tijd voor je en mocht er iets mis zijn dan kun je meteen langskomen en wordt er met je meegedacht.

Aanrader!!!

Bijzonder prettige ontvangst. Mooie praktijk Zeer aardige en geduldige vrouwelijke arts. Legt alles rustig uit Neemt alle tijd Deze kliniek is een absolute aanrader. Zeker met de maandelijkse aanbiedingen!!

Positief

Vriendelijk en professioneel

Supper

Ze zijn supper vriendelijk en luisteren na je wensen

Vriendelijke, deskundig, meedenkend en betaalbaar.

Goede uitleg

Voor 1e x fronsrimpel laten behandelen en dit heeft goed resultaat opgeleverd dat ik hier zeker over 3 mnd voor terug kom

Soms teleurstellend

Ik laat botox spuiten in mijn fronsrimpel. Ik begrijp dat het even tijd neemt om te zien of het resultaat goed is. Echter soms lijkt het even goed, maar is het niet. Echter wil je er nog even naar laten kijken en eventueel laten bijsluiter, dan moet dat binnen 3 weken. Ik vind dat te kort. Ik ben nu al over de 3 weken en ben niet tevreden. Vandaag 3 sterren. Vr. Gr.

professioneel

uitleg goed, stappenplan, tevreden

Altijd super tevreden!

Wordt goed naar je geluisterd. Altijd mooi resultaat.

Ik word heel goed en vriendelijk geholpen

Deskundig advies en uitleg Nemen alle tijd voor je Heel vriendelijk ontvangen

Goede ervaring met city clinics!!

Vriendelijk en goed geholpen!

Mijn voorhoofd is superglad!

Heel prettig

Altijd een goed en persoonlijk advies. Altijd prettig om er weer te zijn geweest.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen