Ben nog nooit zo nonchalant geprikt voor profhilo

Intake was minimaal. Werden geen vragen gesteld wat ik graag wil bereiken. Of de tijd genomen om een huid analyse te doen en dan een advies te geven. Toen ik in de stoel lag werd mijn huid bij elkaar gepakt en vervolgens de prikken gezet. Kwam met 3 serieuze blauwe plekken weer van de stoel en lang niet alles wat in de spuit zat was erin gespoten. Voor mij een teleurstelling.

Super professioneel bedrijf

Paar keer in Nijmegen geweest, Altijd tevreden de deur uit , enorm vriendelijk personeel

Duidelijke uitleg

Er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn, een duidelijke uitleg van war er gaat gebeuren!

Zeer tevreden!

Makkelijk parkeren, en meest belangrijke een goed resultaat.

Alleen de acties moeten men eens meer van op de hoogte zijn. Als wij net op woensdag zijn geweest en maandag start acties is niet heel klantvriendelijk om niks mee te doen‼️ Ik adviseer mijn kennisen goed te zoeken naar een actie.

Prima behandeling

Ik kwam voor de eerste keer. Er was geen receptie en ik vroeg me af hoe het zou gaan en of ik aan moest kloppen of niet; werd ik wat onzeker van. Voelde niet zo uitnodigend en gastvrij. Daarnaast is arts basisarts en net afgestudeerd. Dus ook geen bevoegde cosmetisch arts. Voelde ook wat onzeker voor mij. Op zich heeft ze de behandeling wel naar tevredenheid gedaan en was erg vriendelijk.

Top!!

Vriendelijke, meedenkend...adviserende dokter. Word goed behandeld en altijd tevreden met resultaat.

Vriendelijk geholpen

Ik ben zelf erg panisch voor naalden. Dus ga altijd met flinke tegenzin. Er word goed meegedacht en ze zijn erg geduldig.

Volle aandacht en een hele fijne behandeling

Ik werd heel fijn ontvangen, er werd voor mij enorm de tijd genomen door twee medewerkers. Ik voelde me enorm op mijn gemak en ben ontzettend blij met het resultaat. Ik kan niet wachten op de volgende keer! :)

Deskundig en vriendelijk

Ik ben super aardig en vakkundig behandeld

Goede adviezen en altijd goed resultaat.

Altijd voldoende tijd voor advies. Goede nazorg

Altijd een fijne behandeling & contact gehad . Voel mij in goede handen bij jullie

Werd snel geholpen. Ook op zondag afspraak mogelijk. Ben tevreden met het resultaat. Heel betaalbaar.

Niet op mijn gemak. Voelde niet professioneel en legit

De praktijk is slecht zichtbaar/vindbaar vanaf de weg. Alleen een heel klein logo zichtbaar op de ramen in transparante kleur". Souterrain/kelderverdieping. ruimtes oogde kil en weinig aandacht besteed aan inrichting/licht. De behandelstoel was overduidelijk zwaar versleten. Vroeg mij echt af waar ik beland was. Assistente was bijzonder vriendelijk. behandelend arts professioneel genoeg, maar werkte nog maar 3 weken. Ze gebruikte een standaardprocedure voor mijn wenkbrauwlift die bij mij elders anders wordt gedaan. Het resultaat is oké, maar valt mij tegen t.o.v. wat ik gewend ben. Voelde niet alsof er echt goed naar mijn gezicht werd gekeken en er maatwerk werd geleverd. Toen ik de deur uit stapte vroeg ik mij echt af waarom ik de behandeling had doorgezet en niet was omgedraaid en weggelopen. De klantenservice was wel erg goed bereikbaar en klantvriendelijk toen ik op voorhand de afspraak wilde verzetten. Dit gaf mij nog enigszins vertrouwen in het bedrijf. Al met al geen fijne ervaring. Betaal liever wat meer voor betere kwaliteit. Durf het niet aan terug te gaan voor andere behandelingen. Ook de check-up/touch up afspraak na twee weken zie ik niet zitten omdat ik weinig vertrouwen heb ik de de skills van de arts.

Profhilo behandeling gehad..heel goed gegaan. Prachtig resultaat

Fantastisch

Fijne mensen, hygiënisch en denken met je mee. Resultaat fantastisch!

Goede artsen

Persoonlijke benadering door artsen en medewerkers. Heel professioneel en vriendelijk. Natuurlijk resultaat gericht. Wel jammer dat Botox-zones ‘verdelen’ niet is toegestaan (vanuit het bedrijf) waardoor de arts beperkter wordt in behandeling aanpassen aan jouw behoefte.

Word altijd goed geholpen. Enige nadeel is dat je soms komt, het over de wenkbrauwlift hebt maar dat dat net boven budget is en de dag erna ineens een actie hebt met bijv “gratis wenkbrauwlift”. Dan wordt dat niet even gemeld en dat vind k dan best flauw! Dan krijg je als antwoord “ja we wisten het ook vandaag pas”. Sorry maar je weet echt wel, welke acties eraan komen!

Heel tevreden over de behandeling

Ik ben al eerder bij andere klinieken geweest maar de uitleg was erg goed hier. De arts dacht goed mee en het resultaat beter dan bij eerdere behandelingen bij de andere kliniek. Puntje van aandacht; ik zou graag willen dat dezelfde arts de mij steeds behandeld maar met het maken van een online afspraak kun je helaas niet zien wie de behandeld arts is.

was goed

Mijn ervaring was goed,ik werd op mijn gemak gesteld.

Twijfelachtig of ik nog weer een afspraak ga maken.

Eerlijk gezegd twijfel ik of ik nog wel een keer een afspraak maak. De 1e x dat ik de fronslijnen liet botoxen was ik er heel tevreden mee, omdat ik toen niet meer kon fronsen. De 2e en 3e x kon dat echter nog wel wat, waardoor ik nu niet weet of ik het nog een x probeer. En ik snap dat de lijnen niet gelijk verdwijnen, maar dat ik nog gedeeltelijk kan fronsen maakt dat ik twijfel. Over de fillers van het afgelopen jaar ben ik wel tevreden.

Deskundig, scherp geprijsd

Alles perfect geregeld en voeren een behandeling alleen uit als deze verantwoord is

Goed overleg en eerlijk advies.

Rustig, aardig en professioneel

Dat ze ingaan wat ik wil en wat ik vind en ook wanneer er klachten zijn

Lange wachttijd

Helaas heb ik ter plekke mijn afspraak om gezet. De wachttijd was echt te lang. Ruim half uur, en dan is mijn pauze om. Had deze zo geregeld dat ik naar mijn afspraak kon. Nu maar hopen dat de volgende afspraak wel door kan gaan, en er geen of korte wachttijd is

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen