Goede behandeling

Vriendelijk en deskundig personeel.

Gemoedelijk en professioneel

Fijne sfeer, goede adviezen en kennis van zaken

Fantastisch

Goed, netjes, klantvriendelijk, mooie deals.

Toppers

Zeer te vreden

Professioneel en vriendelijk

Het resultaat was top! Ook de behandeling zelf was erg professioneel en vriendelijk, ik kom zeker terug! Bedankt!

fijn advies en prima behandeling

Zonder te pushen was de dokter stellig in haar advies en ben ik blij dat ik dat heb opgevolgd! Ben blij met het natuurlijke resultaat.

Mensen met ervaring.

Je bent binnen en zo weer weg. Ze weten precies wat ze moeten doen. Werken vlug en secuur. Prettige sfeer. Prijs oke.

Fijne arts, goede uitleg

City Clinics heeft voor mij een goede formule. Ben in Alphen aan den Rijn, Den Haag en Venlo geweest. Overal eenzelfde prettige communicatie en goede behandeling.

Geweldige service, top resultaat!

Voor mij was het een eerste ervaring om botox te laten zetten. Ik werd goed gerustgesteld en het resultaat is top! Precies wat ik had verwacht.

Helemaal tevreden.

De arts en assistente zijn vriendelijk en kundig.

Super tevreden

Snel service en vriendelijk.

Nette ontvangst , vriendelijke, goed gesprek

Frons rimpel is weg

Ik keek altijd boos, nu is mijn fronsrimpel weg. Ik heb goed uileg gehad en was zo klaar. Ik kom zeker terug.

Heel fijn

Zeer professioneel

Beste artsen en medewerkers van de sity clinic s ♥️

Mijn ervaring is super, altijd tevreden

Swen is de beste arts die dit werk doet, zorgvuldig, klantvriendelijk en tevens deskundig. Ik ben zeer tevreden.

Fijne professionele artsen

Ik kom er altijd tevreden vandaan. Zeer kundige artsen. Erg vriendelijk.

No nonsens verhaal. Eerlijk en oprecht

Professioneel en aardig

Vriendelijke mensen en meestal goede resultaten.

Niet elk persoon prikt het zelfde en blijft het 3 maanden werken.

Heel persoonlijk

Er wordt een persoonlijk advies gegeven. En echt naar je gekeken en geadviseerd.

Super goed

Het is echt goed ik ben heel blij

Altijd super tevreden en de prijs is ook fijn met de deals die vaak terugkomen

Eerlijk..wat ik zeer waardeer. Deskundig

Wanneer de arts vindt dat het nog niet nodig is voor een nieuwe behandeling geeft zij dat aan. Dat waardeer ik zeer. Geeft het gevoel dat jij belangrijker bent dan geld. Deskundig.. Alle behandelingen; Botox en fillers zeer tevreden over. Met name omdat alles in goed overleg gebeurt. Eerlijkheid over de mogelijkheden. Geen valse beloften. Daarom nooit teleurgesteld en uiterst tevreden.

Super professioneel en aardig

Hartelijk dank! Het is een genoegen om mijn gezicht aan professionals toe te vertrouwen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen