Aanrader

De ontvangst is heel warm en daarbegint het al. Ondanks dat de arts heel jong is kwam heel prof. Over en had echt niks gevoeld . Ik raad jullie ook echt bij vrienden aan .

Goede ontvangst, goede prijzen en goed resultaat!

Ik ben zeer tevreden over city clinics Maastricht

Al een aantal keren bij city clinics, geweest in Maastricht . Ik ben zeer tevreden, de service is goed ze luisteren naar wat je wil en geven ook duidelijk aan wat mogelijk is, aantrekkelijke prijzen waarbij maandelijks mooie aanbiedingen. Je wordt geholpen door een professioneel en leuk team. Ik raad city clinics dan ook echt aan.

Professionele clinic

Na eerder andere te hebben geprobeerd hier uit gekomen en zeer tevreden . Professioneel en betrouwbaar

Kundig en snel

Vriendelijke ontvangst

Uitstekende en vriendelijke behandelingen!

Cityclinics heeft uitstekende en vriendelijke medewerkers. De behandelingen zijn goed en voordelig, met veelvuldige kortingsacties. De openingstijden zijn ruim, met zelfs mogelijkheden op zondag. Kortom, ik ben heel tevreden!

Altijd tevreden over het resultaat.

Vriendelijke ontvangst, competente artsen, duidelijke uitleg en goede prijzen. Top!

laag drempelig

Ik was nogal angstig maar bleek me hier helemaal op mijn gemak. Vakkundige mensen

Nooit meer

Elke keer als er een z.g. aanbieding voorbij komt moet er veel meer betaald worden. Daarbij is er recht in mijn bloedvaten geprikt waardoor ik 2 weken met bont en blauwe ogen rond heb gelopen. Al bijna 20 jaar laat ik hetzelfde behandelen met botox maar dit nog nooit meegemaakt. Toen ik dit via WhatsApp aangaf kreeg ik de onnozele vraag wat er precies aan de hand was en wat mijn vraag was. De foto's die ik stuurde spraken voor zich, maar werd door deze medewerkster blijkbaar niet herkend. Slechte backoffice en niet al te beste doktoren.

Fijn

Vriendelijk en professionele ervaring

Een hele fijne kliniek

Neda is een super fijne arts , een echte topper!

Heel goed

Aardig fijne sfeer aandacht. Gewoon prettig

Goed ervaring, vriendelijke arts en bijna pijnloze behandeling

Goed ervaring, vriendelijke arts en bijna pijnloze behandeling

Prima kliniek.

Vriendelijk personeel, goede uitleg, hygienisch, prijs/kwaliteit is goed. Ik kom zeker terug!

Supper goed

Vak mensen hebben alle tijd voor je en kijken wat mooi bij je is en wat kan

Aanrader

Ik kom nu al een aantal jaar bij City Clinics en ben ontzettend tevreden. De artsen zijn eerlijk,oprecht,open en behulpzaam.

Teleurgesteld

Kraaienpoten en wenkbrauwen laten behandelen voor wenopere blik, de kraaienpootjes deed niks dus is het opnieuw gedaan, wederom nauwelijks effect. Advies een sterker merk maar persoonlijk had ik geld terug gegeven omdat het geen effect heeft gehad

Fijne communicatie en uitstekende medewerkers. No frown on my face...;-)

Zeer tevreden:)

Vriendelijk Mooi resultaat Kortom zeer tevreden!

Super fijne sfeer!

Heel tevreden over het resultaat en de sfeer binnen City Clinics. Ze nemen echt de tijd voor je! Erg fijn.

Heel goed

Ik en mijn moeder werden geholpen door super leuke meiden. Hebben goed voldaan aan ons gewenste resultaat. Zeker aan te raden!

Professionele behandeling en zeer klantvriendelijk

Fijne kliniek

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Artsen geven passend advies, zijn vriendelijk en kundig.

heel goed

Alles is volgens wensen verkopen. Professionalitetit en goede advies.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen