Prima!

Aardige man en vrouwelijke assistent. Hij nam de tijd om uitgebreid uitleg te geven, zodat de juiste keuze van behandeling kon worden genomen. Hij prikte vrijwel pijnloos.

Thomas is echt een superarts, geeft goed advies, en ik heb nooit een blauwe plek. Ook heeft mij goed advies gegeven om contact te leggen met het erasmus mc om mijn permanente filler te laten verwijderen. Voor mij geen andere kliniek meer dan city clinics!

Wendy

Voor de 2x geweest zag toch genoeg denk ik

X

X

Luisteren naar de klant heel goed

Goed gezellig en vertrouwd..

Goed advies en denken met je mee

Wat ik al zij: ze geven goed advies en denken met je mee. Ben je niet tevreden dan doen ze ook niet moeilijk om nog een beetje bij te spuiten of korting te geven.

Toppers

Het is een fijn kliniek in Maastricht, Fijne en vriendelijke artsen, Maar ook de assistent .

Werd netjes te woord verstaan

Vriendelijk goede uitleg En behandeling uitgevoerd En naar wens

Heel prettig

Goede uitleg en zeer tevreden!

Vriendelijk, geduldig, duidelijk en professioneel

Goede ervaring mee. De ontvangst is vriendelijk, de uitleg is duidelijk en het resultaat is zoals ze beloven. Ze zijn ook duidelijk als ze minder resultaat verwachten en geven daarbij goed advies.

Gewoon top

Top service

Goed en snel geholpen en gratis follow up afspraak voor een extra dosering ook zonder problemen.

Professioneel en vriendelijk

Met dank aan City Clinics geen strenge frons meer in mijn voorhoofd, met bijbehorende spanningshoofdpijn! De artsen zijn lieve en professionele dames die geen vraag raar vinden en alle tijd nemen, ook als je het spannend vindt om Botox te gebruiken. Ik heb lang getwijfeld of het iets voor mij was, maar heb het toch een keer geprobeerd omdat de frons mij zo stoorde. Sindsdien laat ik het elke paar maanden bijwerken. De look is natuurlijk en uitgerust, de artsen zijn voorzichtig en zorgvuldig met de dosis. Dus, als je echt baalt, probeer het gewoon een keer. Je krijgt er geen spijt van!

Vriendelijk en denk dat ze verstand van zaken heeft!.

Mijn ervaring kort samengevat...goed!

Voor mijn eerste x heel goed geregeld en fijne uitleg over de behandeling

Top geregeld

Helemaal tevreden

Goed ontvangen, duidelijke uitleg procedure, vriendelijke mensen, goed resultaat.

Heb vertrouwen in een succesvol resultaat.

Prima ontvangst en goede uitleg. Ik heb wel de indruk dat het best commercieel gericht is. Uiteindelijke resultaat (Radiesse) is over 5 weken zichtbaar. Even geduld nog om uiteindelijk oordeel te geven.

Ontzettend vriendelijk en deskundig personeel. Luisteren goed naar wensen patiënt en het resultaat ik natuurlijk en mooi! Ik kom zeker terug.

Prettige ontvangst. Relaxte sfeer. Gevoel persoonlijke aandacht te krijgen en waardering. Goede behandeling. Mooi resultaat. Kortom: ik blijf komen.

Super goed

Keurig en netjes behandeld.

Na controle gehad en er werd nog Wat bij gespoten... Zo netjes .....

Verkeerd geïnformeerd en het resultaat is niet naar wens, maar wel €250, kwijt

Ik ging voor de donkere kringen onder mijn ogen weg te laten werken en tevens de holtes onder mijn ogen te laten opvullen. Hiervoor zou ik minstens 4 behandendelingen van €125, moeten laten doen. Ik had iedere keer een andere "arts", die mij hielp. De derde arts vertelde mij eerlijk dat de behandeling de kringen niet helemaal weg zou krijgen en dat de holtes niet opgevuld zouden kunnen worden. Toen heb ik mij dus ook niet laten behandelen. Ondertussen heb ik wel wallen gekregen van het spul dat zij mij onder de ogen geïnjecteerd hebben.

Hele goede service

Goede sfeer

Een top clinic en super goed geholpen

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier kwam. Super vriendelijk personeel en een goed intake gesprek gehad. Op aanraden van de arts mijn frons en voorhoofd laten doen ivm heel veel diepe rimpels op mijn voorhoofd en daardoor de hele dag aan het fronsen was en veel spanning en hoofdpijn had. Nu twee weken verder en ik moet zeggen het is een heel stuk rustiger en sinds 3 dagen ook geen hoofdpijn meer. Dus al met al super tevreden en voor herhaling vatbaar.

Altijd vriendelijk geholpen en bij met mijn behandelingen

Prima!

Oranjesingel 26