Geweldig!

Hele fijne ervaring bij CityClinics Enschede. Het advies is eerlijk en oprecht. Ik ben daarom ook heel goed geadviseerd en heel blij met de behandeling die ik heb gehad. Het resultaat is precies zoals ik het wou. Daarnaast zijn de afspraken zelf ook altijd heel erg prettig. Ik voel mij altijd heel erg op mijn gemak en het is zelfs gezellig! Ik kom hier zeker terug wanneer ik weer iets overweeg.

Was geweldig

Zeer vriendelijke en uitleg gehad, ik mag altijd bellen voor problemen (is nog niet nodig geweest ) zijn heel geduldig en optijd met de afspraak uren

Klant vriendelijk en professioneel.

Denken met je mee over de mogelijkheden, geen druk geen haast. Zeer professioneel en ter zake kundig. De nazorg is zeer goed. Bedankt voor de zeer prettige behandeling en zorg!

Super geweldig en prima ervaring , goede service fijne aardige mensen

Proffesioneel

Vriendelijk wn kundig

Nette Clinics

Heel snel bezoek . Nette clinic maar voelde me niet echt een cliënt . Kreeg geen kopje koffie aangeboden . Dat vind ik jammer . Het was snel afgewikkeld .

Zeer vlot en vakkundig

Makkelijk afspraak te maken vriendelijk vakkundig en vlot met 5 min stond ik weer buiten zonder het gevoel te hebben dat ik afgeraffeld werd, kom zeker weer terug! Chapeau!

Great Experience

I had a great experience with Marleen. I went with a friend. I had botox of my forehead and brow area.

• Would you recommend us? Yes

Erg goede clinic!

Ik ben erg tevreden over de behandeling, goede uitleg en nazorg. Het resultaat is top!

Keurig!

Keurig van A tot Z.

Deskundig advies met gewenst resultaat

Dr Meijer is deskundig en begrijpt de wensen goed. Dit was mijn eerste bezoek en kom graag terug!

Heel tevreden! Mooi resultaat

Heb Botox voor mijn frons en mondhoeken gedaan en ben heel tevreden! Super netjes gedaan en een hele goede uitleg gehad en adviezen.

Eerlijk en perfect

Mijn ervaring was perfect. Sven heeft mij goed geholpen en zat voor mijn gevoel daar niet om aan iemand te "sleutelen" Hij was heel eerlijk en open. En heeft mij de keus laten maken wat ik zelf graag wilde behandelen. Zeker kom ik terug bij hem.

Vriendelijk ontvangst duidelijke uitleg en heel kundig in de uitvoering.

Ik kom graag bij de City Clinics. De artsen en assistenten zijn vriendelijk en voorzien je van juiste informatie. Je wordt op je gemak gesteld en er wordt verteld wat met doet tijdens de behandeling. En erg blij mee het resultaat! Bij vragen mag je altijd contact opnemen en bij twijfel Jan er zelfs een controle afspraak plaatsvinden.

Super tevreden

Heel goed advies, wordt goed geluisterd en gekeken en niets overbodigs gedaan. Mooie kliniek, kundig en aardige werknemers. Zeer blij met het resultaat.

Voldoende

Er zit nog best wat beweging in de frons na 2 weken. Zou niet moeten.

Gewoon heel fijn

Je voelt je er gelijk op je gemak. Hele vriendelijke mensen

Erg blij met het resultaat

Zeer deskundige behandeling door een hele vriendelijke en geduldige arts op een mooie locatie. Ben elke keer blij met het resultaat (lipfillers).

Duidelijk, behulpzaam en snel

Prima geholpen, duidelijke uitleg, goede prijzen en snel geholpen.

Ben zeer tevreden.

Mooie locatie, persoonlijk geholpen, heel goed.

Goede service duidelijk uitleg en fijne sfeer!

Lieve artsen

Lieve artsen met goeie zorg ik ben blij met jullie

Iedere keer weer dik tevreden

Duidelijk en goed advies

Super goede ervaring

Eerste keer filler en botox. Nette ontvangst en goede uitleg en advies

Heel goed

Parkeerplaats is moeilijk te vinden

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen