Ben al jaren klant bij City Clinics. Altijd tevreden en mocht je niet tevreden zijn, wordt dit op een correcte manier opgelost. Nooit lange wachttijden en vriendelijk personeel

Professionele behandelingen

Goed advies, persoonlijk en professioneel.

Zo fijn!

Het is altijd zo fijn om samen te bespreken wat wel en niet kan. En het eindresultaat is dan ook altijd zoals we samen hadden afgesproken.

Altijd goed!! Leuke advies nooit gedwongen om meerdere zones te behandelen,ze respecteren mijn keuze.

Zeer goed eten.Vriendelijke eigenaar

Goed eten.Genoeg keuze.Prima open keuken.Aanrader

Helemaal prima

Primaen fijn op het gemak gesteld en goede uitleg wat ze precies gaan doen top

Warm welkom

Mijn eerste keer, en ben zeer tevreden over de uitleg .

Zeer tevreden over de vakbekwaamheid, dienstverlening en het resultaat uiteraard.

top!

Geweldige arts

Professioneel en vriendelijke kliniek

Een hele fijne en toegankelijke kliniek, ik kom zeker weer

Ben bij Nellie geweest en zij is heel geduldig en geeft goed advies

Eerst een fijn gesprek gehad over wat wel en niet mogelijk is. En vervolgens heel fijn geholpen en tevreden met het resultaat.

No visible result

I was there and honestly there is no visible change to see. Still I can move all, still the same amount of rimpels Then I wrote an email where nobody responded for almost a week. Then I called and got finally an appointment to control it. Then I had to wait one hour so I said I am coming another time. Let’s see how this goes

Er wordt een eerlijk en duidelijk advies gegeven

Ik voel me altijd gehoord en serieus genomen. Nelly is deskundig, eerlijk en lief.

Ben erg tevreden met de dienstverlening en met het eind resultaat. Heldere uitleg en je weet waar je aan toe bent.

Vriendelijk en hartelijk ontvangen

Transparant en efficiënt geholpen.

Ervaren

Erg tevreden. Aardige mensen. Eerlijk advies

Weer erg blij met dit resultaat!

Goede adviezen, ze arts denkt mee. En het resultaat weer erg mooi!

volledig tevreden

professioneel en friendelijk. goede prijs en goed gevul

Ik ben tevreden!

Ik ben geholpen aan mijn frons en wenkbrauwen en daar had ik veel eerder mee moeten beginnen. ☺️ Ik ben tevreden. Bedankt en tot de volgende keer.

Ik kom hier al een tijdje voor mijn botox behandelingen en word altijd erg fijn ontvangen en geholpen. Tot nu toe ben ik erg tevreden en de mensen om mij heen ook

Zeer prettig

Super aardige mensen die echt de tijd nemen voor je en geven je goed advies. Mijn 3e afspraak staat alweer gepland dus dat zegt verder genoeg denk ik.

Super!

Laagdrempelig professioneel klantvriendelijk en een super goede service

Voor e prijs had ik wel betere resultaten verwacht !

Prettig en professioneel

Inmiddels meerdere keren Nijmegen en Den Bosch bezocht. Altijd prettig en professioneel geholpen en tevreden met het resultaat (botox frons).

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen