Ik kon er zeer snel terecht

Zeer blij met het resultaat.

Zeer klantvriendelijk

Een hele fijne duidelijke uitleg. Super fijn!

Slechte controle op afspraken

Mijn afspraak ging die door maar daar was ik niet over geïnformeerd. Voor niks naar Maastricht gereden, dure benzine verbruikt, dure parkeerkosten gemaakt en onverrichter zaken weer vertrokken. Ik heb hierover gebeld met het hoofdkantoor en ik zou gecompenseerd worden. Daarover zou ik worden teruggebeld maar daar wacht ik nog op!

Vertrouwd

Lieve mensen, voelt goed.. ik ben zeer blij en kom zeker terug

Kwaliteit

Hartelijke ontvangst door gastvrouw en uitgebreide uitleg en professionele behandeling door de arts in een mooie ruimte. Het nieuwe pand is een duidelijke verbetering.

Fijne arts . Ik was eerst een beetje afwachtend omdat ik vaak een andere arts gehad en er nu weer een andere was. Maar heel kundig en duidelijk en prettig in de omgang

Zeer vriendelijk personeel

Ik kom er nu al een tijdje en het valt mij op dat er een groot verschil zit tussen het contact met het telefoon/email team en de mensen op locatie. De arts en assistente op locatie zijn erg vriendelijk, er hangt een ontspannen sfeer. Je krijgt op al je vragen en antwoordt maar wat ik ook erg kan waarderen is een eerlijk advies. Het is niet alleen verkoopgericht, ze raden in sommige gevallen ook behandelingen af omdat het bij jou minder mooi zou kunnen uitpakken om moverende redenen. Het pand is prachtig maar erg gehorig, ik kan soms letterlijk horen welke behandeling de vorige patiënt heeft gehad of gaat krijgen. Het enige dat ik mis is een online board voor terugkerende klanten. Zodat je niet iedere keer al je gegevens in hoeft te voeren bij een nieuwe afspraak. Daarnaast zou het fijn zijn om precies terug te kunnen zien wanneer je welke behandeling hebt gehad. Een app voor op je telefoon zou daar ook uitkomst in kunnen bieden. Dus zeker ruimte voor verbetering en daarom 4 sterren :)

Teleurgesteld

Drie weken geleden heb ik een mislukte behandeling gehad. Ik ging naar Cityclinics om een deukje in mijn wangen te laten opvullen maar het resultaat viel tegen. Mijn linkerkant is niet opgevuld en het resultaat is ongelijk. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met Cityclinics, ik heb nog een keer foto's laten maken ,de arts die de foto's heeft gemaakt gaf toe dat er iets mis was, maar ze weigeren de behandeling opnieuw uit te voeren om het goed te maken. Erg teleurstellend. Ik had het nooit verwacht! Je kan heel duidelijk zien dat de behandeling mislukt is.

Eerlijk en deskundig

Aardige, eerlijke en kundige mensen!

Goed geholpen en goed resultaat

Eerste keer lipfillers, 1ml. Goed advies gekregen en het ziet er prachtig uit. Zelfs met zwelling was het mooi haha.

Duidelijk advies

Zeer tevreden.

Goed, betrokken en betaalbaar

Ga nu een tijdje naar city clinics Groningen en het resultaat fantastisch, ben erg tevreden. Ook de telefonisch bereikbare klantenservice is geweldig. Kun je vooraf goed mee overleggen.

Geen nummertje

Fijn bedrijf, denken met je mee en je voelt je geen nummertje maar persoonlijke aandacht.

Altijd prima!

Ik kom al jaren bij City Clinics Maastricht en eird daar vriendelijk, professioneel geholpen met goed resultaat.

Goede ervaring gehad met botox voor mijn voorhoofd en frons.

Goede uitleg, vriendelijke mensen en ben tevreden met het resultaat!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden, zijn klantvriendelijk en zijn ze professionele.

Heel goed

Ben heel tevreden over het resultaat

Kundige en effectieve behandeling

Professioneel. Goede uitleg. Service, ook wanneer iets even niet goed werkt wordt het opgelost. Heel tevreden, ook over de prijzen

Professionele en eerlijke behandeling

Voor het eerst babybotox behandeling gehad. Ik ben ontzettend goed geholpen. Er wordt echt gekeken naar welk natuurlijk resultaat je wil bereiken en er wordt een eerlijk antwoord gegeven van wat je kunt verwachten van het uiteindelijke resultaat. Wat ook fijn is, is dat je na twee weken terecht kunt voor een nacontrole, zodat indien nodig een retouch wordt gedaan.

Happy

Satisfied with the result and very happy with the staff! I will be back ! thank you

De medewerkers zijn uiterst bekwaam, vriendelijk en goed geïnformeerd over hun werk. Ik voel me alti

Het maken van een afspraak verloopt gemakkelijk en ik heb altijd het gevoel dat er voldoende tijd is voor een praatje en om mij uitgebreid te informeren. Wat ik heel belangrijk vind, is dat ik nooit het gevoel heb dat iets noodzakelijk is. Het gaat puur om wat ik denk dat nodig is of wat ik wil. De resultaten zijn goed en voldoen aan mijn verwachtingen.

fijne sfeer ! Top dokter Kevin!

Ben nu twee keer geweest! En prima behandeling!

Prima ervaring

Prettige omgeving, goed advies, goede sfeer en tevreden met mijn behandeling. Aanrader!

Prettig ontspannen en professioneel

Mooie lokatie met prachtig ingerichte lichte grote ruimtes. Zeer vriendelijke dames. Goede informatie bij gesprek en zeer flexibel en meedenkend. Fijne behandeling waarbij steeds rustig en ontspannen aangegeven werd wat er gedaan werd. Geen problemen achteraf ervaren.

Vriendelijke gastvrouw die je geruststeld. De arts verteld je duidelijk wat er gaat gebeuren en het resultaat is super!!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen