Goed, duidelijk en vlot

Na een tweede bezoek bleek er fysio en een brace nodig. Dit kon dezelfde ochtend nog geregeld worden. Echt geweldig!!

Fantastische kliniek

Fantastische kliniek. Zeer klantvriendelijk, stelt de cliënt op het gemak, geeft duidelijke uitleg over de behandeling en producten. Zeer kundig personeel

Rosmalen slecht

Helaas afspraak vanmorgen afgebeld omdat ze die dag niet werken, hoewel dit wel openstond om te plannen! Moeizaam werden er alternatieven aangeboden. 2 dagen. Uiteindelijk kon ik dan naar Den Bosch maar.. de openingskorting vervalt dan. Werd verder niet meegedacht om mij klant te maken in Rosmalen. Gemiste kans!

Netjes

Ben erge tevreden

Goede service en vriendelijkheid

Nette ontvangst en erg vriendelijk gesprek en goede begeleiding en advies gekregen

Zeer begripvol en deskundig

De medewerkers zijn altijd erg lief en luisteren goed naar evt wensen .

Fijne arts met veel geduld

De arts die mij hielp mij goed en kon mijn vragen beantwoorden. Sinds het mijn eerste keer was, was ik in eerste instantie nogal huiverig. Zij kon gelukkig mijn zorgen wat wegnemen waardoor ik voldoende vertrouwen had om de behandeling te krijgen met overigens een fantastisch resultaat!

perfect

goed en professioneel geholpen

Professioneel en mooie resultaten

Ze nemen alle tijd voor je, je kunt al je vragen stellen, ze leggen goed uit wat wel en niet mogelijk is en zijn vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.

Professioneel, eerlijk advies

Professionele zaak en eerlijk advies over de behandeling. Blij met het resultaat!

Steeds een andere arts

Helaas krijg ik steeds een andere arts, waardoor het resultaat toch niet naar wens is.

Weet precies wat ik wil

Heel goed

Vriendelijke ontvangst Goede uitleg Mooi resultaat top !

Goede voorlichting , professionele behandeling en prima nazorg .

uitstekende behandeling

Fijne behandeling door een vriendelijke arts . Afspraak op tijd . Controle na enkele weken beviel ook goed.

Altijd tijd voor je en goede resultaten

Ze luisteren goed naar je wensen en helpen die te bereiken

Er wordt naar je geluisterd en geven goede advies…

Zeer vriendelijk…. Ik ben zeer tevreden over deze Clinic en ik raad het zeker aan….

Geweldig met dr Amir

Ik ben voor het eerste keer geweest bij Amir Houshangi in Eindhoven. Zeer tevreden met de arts en met de behandeling (botox). Het resultaat is geweldig!

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Alles werd duidelijk uitgelegd Ik zou ze ook aanbevelen bij anderen Zeer tevreden met het resultaat

Heel positief

Was heel positief

2 keer geweest en goed geholpen met een goed resultaat, ik blijf hier terugkomen

Ga altijd bij dezelfde arts. Sympathieke kundige arts. Ik ga alleen maar voor de fronsrimpel met heel goed resultaat. Dringt ook nooit aan om nog een behandeling erbij te doen.

Amazing

Friendly, professional, knowledgable

Heel goed geholpen

Erg vriendelijk ontvangen, goede uitleg en behandeling.

Top kliniek

Aardig en kundig personeel. En de service is meer dan goed !

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen