Botox behandeling gehad van de frons. Ik ging hierheen omdat ik dacht dat er een actie was, was niet voor de locatie waar ik was. Heel stom van me want had niet goed gekeken Vriendelijk personeel alleen ik vond zelf dat 1 wenkbrauw een beetje hing na de behandeling.

Heel erg prettig

Vriendelijke artsen, serieus, denken mee, niet alleen verkoop maar raden ook af indien nodig, persoonlijk en humor Een oh ja.. regelmatige leuke acties!

Professioneel

Altijd goed advies en vriendelijk personeel.

Nemen de tijd echt super

Fijn geholpen

Netjes ontvangst , goede en eerlijke uitleg , goede arts

Enorm deskundig advies en top resultaat

Ik heb al een aantal jaar een behoorlijke fronslijn. Ze hebben mij goed geadviseerd en ook mocht ik na 2 weken terugkomen en hebben ze gratis nog een beetje bijgezet. Erg blij met het resultaat. Ik kom zeer zeker weer terug.

Professioneel

Erg goed geholpen met goed resultaat

Ik ben super tevreden

Hele goede kliniek, professioneel en ontzettend aardig. Ben nog maar 1 keer geweest maar ik ga binnenkort weer een nieuwe afspraak maken.

Er werken fijne mensen. Ze luisteren goed naar de wens van de klant. Alles gaat netjes in overleg. En het resultaat ervan is top!

Goed!

Secuur en snel dus tevreden!

Zeer prettige ontvangst en deskundige behandeling

Zeer prettige ontvangst en deskundige behandeling

Nog niet voldoende ervaring

Ik ben pas 1 x geweest voor wenkbrauwlift met Botox echter hierna is mijn linker oog een beetje verlamd! Bij nacontrole is dit dmv extra Botox linker wenkbrauw een beetje verholpen. Het vertrouwen wint van de twijfel!!

Goede klinieken

Ben al een aantal keren in Rotterdam geweest en laatst ook in Alphen a/d Rijn. Communicatie voor een afspraak gaat altijd goed en telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar. Door de maandelijkse aanbiedingen is het redelijk betaalbaar om mooi ouder te worden. Ik doe twee keer per jaar profhilo, 3 keer Botox en 1 tot 2 keer 1 ml filler. Het resultaat is heel natuurlijk, want bijna niemand in mijn omgeving weet dat ik dit doe, maar ik word altijd minimaal 8 jaar jonger geschat. Niet eens mijn doel, maar mooi meegenomen! Uiteraard moet ook je liijfstijl goed zijn om er gezond en fit uit te zien.

Beste kliniek

Correcte, professionele en deskundige aanpak. Top gewoon

Excellent!

Love city clinics!!!

Zeeeeer tevreden!

Van 1 behandeling straal je al Vriendelijk welkom en zeer tevreden! Cijfer 10

Prima geholpen en fijne mensen

Makkelijk om afspraak in te plannen, prijs/kwaliteit is prima. En nazorg ook goed.

Eerlijk en ervaren

Zeer ervaren en kundige artsen. Ik ben erg positief

Teveel betaald

Ik ben terug gegaan omdat t resultaat niet naar tevredenheid was. Kreeg ik te horen dat ik ik baby nog iets had gekregen (dus weinig) dus dat verklaarde dat het niet goed zichtbaar was. Toen ik vroeg of ik dan nu weer moest betalen zei ze ja maar ik wist niet dat ik weinig had gehad. Ja dat is goedkoper. Maar bij nader inzien had ik de volle mep betaald. Ik vind dat slordig...had ik tevreden geweest en niet terug gekomen had ik dus teveel betaald.

Prima advies

Voel me zo veel beter

Uitstekend!

Ben echt erg tevreden, goed geholpen en vriendelijke mensen!blij met het resultaat!

Uitstekende, en vriendelijke arts. Duidelijke uitleg over de procedure. Totaal niks gevoeld.

Super goed geholpen met juiste advies.

Mijn dochter en ik kunnen altijd samen komen op een afspraak.Wij zijn erg tevreden.

Heel erg tevreden.

De service was super, goede uitleg en super nazorg. Prijs kwaliteit is goed.

Slecht!

De klantenservice zijn heel slecht !!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen