Prima plek maar mijn afspraken worden altijd afgezegd

Een fijne plek, ik word goed geholpen door vriendelijke en deskundige artsen. Alleen 9 van de 10 keer dat ik online een afspraak heb ingepland wordt deze de dag van tevoren afgezegd. Altijd vervelend om de agenda weer af te stellen. Anders had ik een 8 of 9 gegeven.

altijd tevreden

altijd tevreden

makkelijk om een afspraak te maken

betaalbare prijzen

Vriendelijk personeel, goed advies

Fijne ervaring alleen jammer dat de botox bij mij zeer weinig doet, een extra keer terug geweest zonder resultaat. Dus blijft helaas bij eenmalig.

Heel fijn. En super resultaat

Een prima behandeling, zoals gewoonlijk, met goede adviezen van de arts.

Vriendelijke dames

Goed en eerlijk advies

heel prettig contact

Pretttige arts, goed werk

Goed geholpen

Fijne plek! Aardig maar vooral professionele begeleiding en advies. Zonder opdringerigheid! Ik ben blij met de behandelingen.

Mijn ervaring is super Goede deskundigen die de fillers plaatsen Uitleg en advies zeer goed Ze zijn eerlijk En dat is heel fijn

Alleen maar goede ervaringen

Vriendelijk en goed resultaat

Heel goed

Kreeg goed advies. en de behandeling is goed uitgevoerd.

Zeer tevreden !

Raad iedereen aan om naar City clinics te gaan .ze geven goed advies .en als ze vinden dat het niet nodig is zijn ze zo eeijk om dat te zeggen .

Fantastisch

Heel goed uitleg, begeleiding en belangstelling kan niet beter, echter een aanrader

Hele fijne behandeling

Ik heb een filler gehad in mijn lip en rokerslijntjes. Ik vond het een spannende behandeling. Dat was achteraf niet nodig. De behandeling fijn ervaren met een heel mooi resultaat. Nauwelijks blauwe plekjes gehad en binnen een paar dagen mooi hersteld

Deskundig en extensief

Ik kwam bij City Clinics, omdat ik vragen had over een behandeling. Ik kreeg uitgebreid uitleg en ik kreeg veel details te horen, die ik nog niet had gehoord. De persoon/arts die mij hielp was transparant en deskundig. De behandeling is uitstekend uitgevoerd! Zeer tevreden!

Waardeloos

Meerdere keren geweest voor botox en het werkte steeds weer onwijs snel uit (na een maand). Steeds te horen gekregen dat ik binnen 2 weken dan terug moet komen als ik het weer bewegen kan, maar een afspraak maken of bereiken is enorm lastig en wanneer je ze spreekt ben je al te laat. Op advies een hogere dosering gedaan de laatste keer en wederom hetzelfde verhaal. Absoluut niet te spreken met de service en kwaliteit en raad het ook af hier je botox te laten doen.

Zeer vriendelijk en kundig

Mijn ervaring was heel goed, beide keren! Er wordt goed geluisterd, geadviseerd en behandeld. Erg fijn!

Prettige en zorgvuldige behandeling

Bij dr Buluth., zeer tevreden.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk, kom zeker terug.

niet leuk

Ik vond het contact heel stroef verlopen en wat ik raar vind dat ik geen afsprak na de behandeling heb staan. Is dit niet gebruikelijk? Ik ging in ieder geval niet met een lekker gevoel weg.

Hartstikke goed.

Goed advies, prima nazorg.

Wanneer je terug moet omdat iets niet goed gegaan is , dan doen ze moeilijk

Het is erg jammer dat wanneer je een behandeling neemt , ze eerder en sneller je kunnen helpen Wanneer je betaald hebt en na 2 weken terug kan komen omdat de dosering te laag is dan kan het bijna niet of dan is er weinig tijd en plek om afspraak te krijgen ! Beetje jammer

Very good

I was treated by a Very good doctor/specislist. The result is also good.

Zeer goede ervaring

Ik ben zeer tevreden over de artsen en assisten. Zeer lief en leuk behandeld.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen