Fijne arts, goed resultaat

Goede en eerlijke uitleg gekregen met het gewenste resultaat. Jezelf zien in een betere versie

Zeer professioneel met afspraken

Alles wordt duidelijk verteld en vooral de deals zijn aantrekkelijk.

City Clinics is the place to be!

Kundige artsen, mooie aanbiedingen, vriendelijk steeds een mooi resultaat

Fijne snelle behandeling

Vriendelijke ontvangst, leuk en kort gesprekje vooraf. Professionele opstelling en behandeling.

Lief en deskundig

Meedenkend en zeker een luisterend oor voor de klant.

Wel ok, maar had er meer van verwacht.

Ik ben 3 weken geleden op zaterdag geweest. De uitleg was goed en de arts was super vriendelijk, daar kan ik niets over zeggen. Alleen helaas wel 1,5 week lang met een blauw plekje gelopen bij mijn oog. En het resultaat van de 2 zones had ik iets anders verwacht. Ik zou na 2 weken worden gebeld, is niet gebeurd. Eerlijk gezegd ben ik ook te makkelijk en denk dan "laat maar". Maar toch jammer!

Goed ontvangst heel vriendelijk de arts vond ik wat minder aardig beetje zakelijk

Top mensen weet waar ze het over hebben.

Goed geholpen door Demi ,legt alles goed uit en als ik iets niet moet doen dan zegt ze het ook. Ze luistert ook echt naar je.

Vriendelijk, schoon, op tijd, goed advies

Goede ontvangst en goede uitleg wat je kunt verwachten. Tevreden met het resultaat

Kundig, geduldig, lief

Aangezien ik spuitjes maar niks vind, stellen de artsen je heel erg op gemak en leggen alles erg goed uit. Ook luisteren zij goed naar jouw wensen.

Pijnlijk

Sinds de botox wordt vermengd met NACL is het behoorlijk pijnlijk en voel ik het nog zeker twee uur na de behandeling Ik blijf denken dat dit een verdienmodel is dus voor mij helaas geen Cityclinincs meer. Het probleem met de "levering" duurt al meer dan 2 jaar zometeen. Iedere keer aangegeven maar helaas.

Wederom een goed resultaat

Zeer deskundig en daar door een erg goed resultaat

Super blij mee

Super blij mee

Heel erg tevreden

Wordt tijdens mijn behandelingen altijd goed parade en geholpen ben heel erg tevreden

Word Altijd goed geholpen, mooi resultaat en vriendelijke personeel. Ben een tevreden klant!!!!

Voel mij niet begrepen, standaard behandeling resultaat afhankelijk van arts

Uitgebreide mail gestuurd, antwoord was sturen het door naar betreffende arts

Snelle en goede behandelingen!

Altijd goed geholpen en erg blij met het resultaat!

Goede, vriendelijke,duidelijke uitleg.

Ik vraag altijd naar drs. Maxim. Geeft duidelijke, vriendelijke uitleg. Voorheen kon de huid, na de behandeling nogal eens blauw worden, maar nu bijna niet. (neuslippenplooi en rokerslijntjes) Als zei mij behandeld ,zie ik ook altijd goed resultaat. Ook de assistentes zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.

Ben zeer tevreden met de behandeling

Super deskundige artsen

Heel professioneel

Heel professioneel

Top!

Goed en eerlijk advies gekregen, ik ben helemaal blij met het eindresultaat!

Ik bn goed ontvangen, ze hebben mij gerustgesteld en alles duidelijk uitgelegd. Het resultaat is geweldig

goede service en nemen de tijd

goede service en vertrouwen

Vriendelijk, heldere uitleg. Realistische prijs. Prima resultaat.

Zeer professioneel met een perfect resultaat

Vriendelijk netjes correct en professioneel

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen