Niet het gewenste resultaat
Een jaar geleden voor het eerst gedaan. Toen waren na de eerste injecties mijn voorhoofdsrimpels helemaal weg binnen 2 weken. Nu een jaar later weer laten doen (met uitzondering van mijn fronsrimpel, omdat deze toch gewoon bij mij hoort). Na 2 weken nog geen enkel effect. Weer terug geweest en een hogere dosering laten injecteren, dat is nu een week geleden en nog steeds kan ik verbaasd kijken en kan ik mijn voorhoofd aanspannen, bovenin wel in mindere mate, maar boven mijn wenkbrauwen nog net zoveel als voorheen, waardoor er nog steeds flink rimpels te zien zijn.
De dame die beide keren dit jaar geïnjecteerd heeft, was zeker vriendelijk en ook zij was verbaasd dat de eerste keer (inmiddels 3 weken terug) echt niks gedaan had. Ze heeft mij wel geadviseerd het echt 2 weken af te wachten en anders een foto te mailen met het resultaat. Maar zoals het er nu uitziet ben ik echt teleurgesteld in het resultaat en vind ik het zonde van mijn geld.. maar ik wacht nog een weekje af en hoop dat er nog een wonder gaat gebeuren en dat er anders nog wat aan gedaan kan worden om het resultaat te verbeteren.
Ik vind het wel echt jammer omdat de eerste keer, een jaar geleden, echt binnen een week een super resultaat te zien was en ik hierdoor dus niet snap waarom het deze keer zo'n slecht resultaat heeft. Misschien heb ik gewoon pech deze keer, want zoals gezegd weet ik dat het wel met goed resultaat kan.