Erg tevreden met het eindresultaat

Ben tevreden

Perfect resultaat bij zeer professionele mensen.

Weer super te tevreden! Dank je wel. Geen strak getrokken gezicht maar gewoon wat subtieler gladder. Ik zie er ook minder moe uit. Had al jaren groeven in mijn voorhoofd nu veel minder.

Professioneel ,vriendelijk !

Less is more. Marleen creëert precies de soft look die ik wil.

Fantastisch

Brood d’r Tessa behandeld, zij begrijpt precies wat ik wil, een natuurlijke look, , als na een heerlijke vakantie

Mondfiller en fillers voor gezicht

Content zelfs nieuwe klanten naar city clinic gegaan omdat heel tevreden ben en mijn zusje vanessa maart 3ml fillers neusplooi rokerslijn wangen haar eerste keer ook heel bij grt

Slechte ervaring

Jaren lang goed geholpen en begrepen. Nu veel wisselingen en ongeïnteresseerd. Laatste keer voor controle terug, wilde niks doen. Hadden ze ook aan de telefoon kunnen zeggen, want ik gaf aan dat ik van ver kwam en of het dan nuttig zou zijn. Na toch nog een keer uitleggen, heeft hij heel ongeïnteresseerd, snel en zonder schoon te maken botox gezet. Erge hoofdpijn daarna. Meneer had denk ik geen zin. Terwijl de wachtkamer en agenda online helemaal leeg was.

Kreeg een aanbieding voor fillers maar dat bleek nep

Ik kreeg een aanbieding voor fillers. Bij 1 ml 70 euro korting, bij 2 ml 140 euro korting en bij 3 ml 210 korting. Mijn filler zou 1,5 ml zijn en dan had ik moeten weten dat de aanbieding dan niet zou gelden. Zo bizar en zo niet klantvriendelijk.

Slecht

Heb 119 euro betaald voor diepe rimpels alsnel merkte ik dat het niet was gelukt.Ben voor de tweede keer bij geprikt merkt nu al dat het weer niet is gelukt gewoon weggeooid geld

Erg vriendelijk personeel en goed advies. Ik ben tevreden met het resultaat.

Zeer vriendelijke

Had een goed gevoel

Betrouwbaar en persoonlijk, er worden nooit behandelingen opgedrongen.

Er wordt op een prettige manier meegedacht. Behandelingen zijn bijna pijnloos.

Top professionele organisatie

Eerlijk advies en correct en hygiëne staan hoog in het vaandel

Prima ervaring en resultaat ziet er goed uit.

Goede ervaring

Dokter Laura Melis is geweldig! ❤️ ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik wil graag mijn geluk uiten, ik werd bijgewoond door Dr Laura Melis, Ze is geweldig, ze deed mijn gezicht precies zoals ik wilde, Ze is professioneel geduldig en super beleefd, Bedankt allemaal, ik ben snel weer terug in de kliniek.

altijd perfect geinformeerd

Correcte behandeling, er wordt schoon gewerkt. Eerlijk gezegd wat bereikt kan worden , en wat je vooral niet moet laten doen Resultaat is goed.

Zeer zorgvuldig met veel aandacht gedaan.

Top!!

Mooie kliniek met fijne mederkers

Ben twee keer in deze kliniek geweest en erg tevreden. Alles is goed en duidelijk uitgelegd. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling. Ben erg gerustgesteld en alles werd rustig uitgelegd. Top team!

Bijzonder vriendelijk

Bijzonder vriendelijk ontvangen en zeer prettige artd

Niet het gewenste resultaat

Een jaar geleden voor het eerst gedaan. Toen waren na de eerste injecties mijn voorhoofdsrimpels helemaal weg binnen 2 weken. Nu een jaar later weer laten doen (met uitzondering van mijn fronsrimpel, omdat deze toch gewoon bij mij hoort). Na 2 weken nog geen enkel effect. Weer terug geweest en een hogere dosering laten injecteren, dat is nu een week geleden en nog steeds kan ik verbaasd kijken en kan ik mijn voorhoofd aanspannen, bovenin wel in mindere mate, maar boven mijn wenkbrauwen nog net zoveel als voorheen, waardoor er nog steeds flink rimpels te zien zijn. De dame die beide keren dit jaar geïnjecteerd heeft, was zeker vriendelijk en ook zij was verbaasd dat de eerste keer (inmiddels 3 weken terug) echt niks gedaan had. Ze heeft mij wel geadviseerd het echt 2 weken af te wachten en anders een foto te mailen met het resultaat. Maar zoals het er nu uitziet ben ik echt teleurgesteld in het resultaat en vind ik het zonde van mijn geld.. maar ik wacht nog een weekje af en hoop dat er nog een wonder gaat gebeuren en dat er anders nog wat aan gedaan kan worden om het resultaat te verbeteren. Ik vind het wel echt jammer omdat de eerste keer, een jaar geleden, echt binnen een week een super resultaat te zien was en ik hierdoor dus niet snap waarom het deze keer zo'n slecht resultaat heeft. Misschien heb ik gewoon pech deze keer, want zoals gezegd weet ik dat het wel met goed resultaat kan.

Er wordt goed naar je geluisterd! En alles wordt goed uitgelegd!

Voor de eerste keer een afspraak gemaakt met een knoop in mijn maag! Heb een aantal klinieken gehad maar had het idee dat er nooit ECHT geluisterd werdt en het gevoel dat ze je zsm willen behandelen en weg! Hier heb ik het heel anders ervaren en voelde me erg gehoord ! Ik heb een lipflip behandeling laten doen, wenkbrauw lift en de frons is behandeld! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en alle adviezen! Mijn vervolgafspraak zal zeker weer bij city Clinics worden geboekt! Erg Prettig! Dank!

Altijd goed advies en overleg voor een natuurlijk en fris resultaat!

De cosmetische artsen nemen de tijd voor je en geven deskundig advies. Ik vind het heel prettig om te kunnen overleggen over mijn wensen. Voor mij is een natuurlijke en frisse uitstraling het belangrijkste. En precies daar krijg ik de complimenten over. City Clinics raad ik iedereen aan.

Toppers

Voor de 2e keer geweest en inderdaad nog beter resultaat. Frons rimpel is aanzienlijk verminderd.

Niet best

Een blauw plekje als evt bijwerking van injectie die binnen een paar dagen weg trekt ….. is toch een ander verhaal dan inmiddels 1,5 week na behandeling nog steeds rond te lopen met een grote blauwe plek (van traangoot tot bovenkant jukbeen) onder mijn oog. RRS ha , is niet aan te bevelen

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen