Vriendelijke artsen, mooie resultaten

De artsen denken altijd goed met mij mee over de behandelingen en durven een behandeling ook af te raden. Altijd er tevreden over de resultaten!!

Vriendelijk

Wordt altijd vriendelijk behandeld. En altijd tevreden

Heel fijn

Top service. Luisteren naar wat je wilt en je wensen zijn en passen zich daar op aan. Mooie na contole. En overleg weer wat ik met de restanten wil

Ik voel me erg op mijn gemak door de zeer prettige opstelling van de arts.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom zeker weer terug.

heel goed

leuke en lief Personell en de Doktor top

Ik heb een goede ervaring: makkelijk een afspraak maken, makkelijk te vinden, alles is duidelijk en netjes. Tevreden klant.

Tevreden

Ik kom er al jaren en ben ontzettend blij met het resultaat

Er Word goed geluisterd naar mijn wensen

Geweldige sfeer, en goede afstemming op je wensen

Het gebouw en de medewerkers geven een rustige uitstraling . Hierdoor voel je je op je gemak De wensen worden besproken ,en de haalbaarheid er van . Alles word goed uitgelegd Steeds goed contact tussen de behandelaar en de gast. Voldoende uitleg over de nazorg Helemaal tevreden

Deskundig

Deskundig en nemen de tijd voor de behandeling.

tevreden

Fijne binnenkomst,goeie artsen,mooie deals

Mooi natuurlijk resultaat

Ik heb mijn frons rimpel behandeld en ben erg tevreden. Ik werd op mijn gemak gesteld en stond snel weer buiten. Het resultaat is erg mooi en natuurlijk

Hele fijn plek

Leuke en goede artsen. Fijn gesprek, goed advies, goede informatie en top resultaat.

Heel goed

Wat ik heel fijn vond is dat iets wat ik wilde mij juist werd afgeraden. Ik wilde n traangootbehandeling maar dat was niet mogelijk door teveel vocht onder m’n ogen. Uiteindelijk heb ik mijn marionetlijnen met fillers en Botox laten doen. Reseltaat is heel mooi en vooral natuurlijk. Had wel n week wat blauwe plekken bij m’n mondhoeken maar is nu weg.

Zeer tevreden!

Vriendelijk ontvangen en professionele artsen. Goede resultaat na behandeling!

Heel tevreden!

Botox behandeling frons en mondhoeken gedaan en heel erg blij met het resultaat

Goede begeleiding

Goede uitleg, duidelijke info ook na vragen stellen. Werken secuur.

Spannend

Ik vond t spannend om te laten doen maar werd gerust gesteld door de duidelijke uitleg.

kundig en werd goed geinformeerd

Uitgebreid en vriendelijke voorgelicht over de behandeling. Behandeling is goed gelukt ik ga zeker terug

Goede uitleg, prettig personeel, natuurlijke look

Zie boven

Goed geholpen

Goede uitleg en vriendelijk geholpen

Heel fijn…

Goede ervaring.

Dr amir is uitmuntend...

Ik heb geen betere specialist gekend... vriendelijke en kent zijn vak ongelooflijk goed

super tevreden

Altijd goed advies! Er word ook altijd goed meegedacht als je met een wat kleiner budget zit. Het resultaat is naar tevredenheid.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen