Goede kliniek

Behandeling van 3 zones Botox laten plaatsen. Nog niet helemaal tevreden. Contact gehad met gehad met cityclinics voor een nacontrole. Kosteloos is er Botox bij gespoten. Erg tevreden!

Ik kom all jaren bij City Clint . Zeer tevreden met personeel en het uitstekend e resultaat na behandeling. Thank Team .

Netjes en rustig te woord gestaan, neemt echt de tijd en geeft goed advies. Behandeling door Neda Ansari is een aanrader!

Vriendelijk en professioneel

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en professionele arts, denkt mee.

Zeer klantvriendelijk.

Erg tevreden met het resultaat.

Prettig en klantvriendelijkheid

Jammer vaak wijziging van artsen

professioneel en deskundig

Vriendelijk

Correct

In Apeldoorn... Hartelijk ontvangst, goede begeleiding, duidelijke uitleg fijn personeel.absolute aanrader....

Erg tevreden

Kom eral 10 jaar en erg tevreden Botox voorhoofd en resultaat is top Vriendelijke mensen Leuke akties Echte aanrader

it was really lovely

I had an amazing experience, very professional and friendly

• Would you recommend us? Yes

Je wordt leuk geholpen.

Minder tevreden dan voorheen

Ik kom al jaren bij jullie, maar merk de laatste paar keer dat jullie wat “gieriger” worden met Botox. Waardoor je terug moet komen of zelf bij moet betalen omdat je meer eenheden nodig hebt. Wat nooit eerder ter sprake kwam. Fijn dat je terug mag komen, maar ook dat kost mij tijd…

Zeer commercieel

Prima ontvangst door vriendelijke medewerkers. Prima behandeling…. Maar daarna is het ook klaar voor wat betreft de nazorg. Helaas is er dan vaak een niet thuis, of word je afgewimpeld met een of andere drogreden. Ik weet waar ik over praat. Ik heb jaren ervaring bij een zeer deskundige kliniek. Bij elke behandeling volgde ook een controle na 2 weken om te kijken of het gewenste resultaat behaald was. Zo niet dan volgde meteen de nodige “update”. Jammer dat ik dat mis bij jullie. Ik heb voor jullie gekozen, omdat dit dichter bij huis is voor mij

Deskundigheid en vriendelijkheid

Ik kom er nu al een tijdje, en nooit is er een vraag te veel of onbeantwoord. Door de deskundigheid en vriendelijkheid, heb ik ook al een vriendin meegenomen, die tot nu toe ook heel blij is met de resultaten en alsook met de uitleg over de behandelingen.

Heel gezellig ontvangen, goede info en keurig geholpen

Heel gezellig ontvangen, goede informatie en keurig geholpen

Goede hulp en info

Goede info en goede behandeling bij Nelly (geen blauwe plekken)

Prima arts

Prima arts, die eerlijk is en snel werkt. Wel jammer dat ik altijd bijna een half uur moet wachten, ondanks de afspraak die je maakt.

Voor de 2e geweest voor Botox en weer prima bevallen.

Hele vriendelijke mensen, blijft het zo houden. Zie genoeg hoe het bij bepaalde klinieken fout gaat. Dus zo houden. Groetjes; Irene

Ben er zeer tevreden

Heel blij

Dr. Jade Chantharasy geeft goed advies, en werkt heel secuur. Legt uit wat ze gaat doen. Ben heel tevreden met het resultaat

Heel prettig

Aardige vakkundige mensen.

Goed geinformeerd blij met resultaat boven verwachting

Ik kom zeker terug

Vorige keer was het better

Deze keer ben ik niet tevreden van het.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen