Super fijn personeel, je word per behandeling goed behandeld en op je gemak gesteld.

Very satisfied

First of all, I want to thank the staff who helped me in choosing the decisions, who did not let me do a procedure that was not good for me. A qualified, reliable and friendly staff.

Super service gehad

Had botox gehad in frons en wenkbrauwen maar bij de na controle was het toch te weinig effect. Gratis nabehandeling gekregen. Top service!

Kennis, goede uitleg, zeer goede service

Warm ontvangst, goede service, vriendelijk, bekwaam, giefe uitleg

Eerlijk advies en mooi resultaat

Was alles perfect en erg vriendelijk!

Behandelingen zijn goed, prima geprijsd maar een na controle plannen kan maar op 1 dag . Mijn Botox behandeling zie je amper (ook is t geen echte Botox) en kan zelfs binnen een week niet terugkomen. En na mijn vakantie kan t niet meer… dat is natuurlijk geen beste service

Zeer tevreden!

vriendelijk en professioneel

Wat een verlichting

Het ziet er zo mooi uit. Nog klein beetje bijwerken rechts. Dan kan ik weer 3 maanden vooruit. Heel blij dat ik het heb laten doen

Top advies

Op advies van de arts fillers op mijn jukbeen laten spuiten. Mega goed gelukt. Ook alle Botox goed gedaan!

Uitstekende service.

Zeer deskundig, duidelijke uitleg en een prettige sfeer.

Tijdens het prettige bezoek werd alles zeer duidelijk en deskundig uitgelegd, o.a. de behandeling, het middel zelf en de eventuele gevolgen zijn duidelijk aangegeven. Na de boeiende uitleg werd mij zeer netjes gevraagd of de behandeling gelijk uitgevoerd mocht worden of dat ik er rustig over na wilde denken. De behandeling mocht gelijk worden uitgevoerd. Waarna ik, na twee weken, nu het optimale effect kan zien. De arts heeft heel erg goed geluisterd naar mijn persoonlijke klachten en heeft een perfecte behandeling uitgevoerd. Ik ben écht heel blij met het resultaat! Mede dankzij de zeer prettige sfeer, manier van werken en resultaat, beveel ik City Clinics Arnhem zeker aan! Speciale dank aan dhr. Norbart voor het mooie resultaat.

Keurig.

Nette ruimte. Alles goed verzorgd. Zeker aan te bevelen! Vriendelijke dames.

Zeer tevreden. Goed overleg voor de behandeling waardoor het resultaat mooi en natuurlijk is.

Eerste keer maar zeker niet laatst

Ik kreeg goed advies, er werd naar mij wensen geluisterd en het resultaat is erg goed.

Leuke en vriendelijke ontvangst, zeer aardige arts, super tevreden over resultaat

Op advies arts een ander gebied met fillers laten behandelen dan ik van te voren van plan was. Super tevreden met het resultaat.

Prettig

Fijn ontvangst en goed advies/uitvoering

Heel fijn!

Goede uitleg, er worden geen valse verwachtingen gewekt. Zeer tevreden.

Prettige arts en kundig

Vooraf besproken wat ik wilde en welk resultaat ik voor ogen had. Vriendelijke medewerkers en ontvangst. De behandeling zelf was pijnloos, ik vond het spannend gezien ik normaliter altijd naar een andere arts ga. Het resultaat is wat ik ervan verwachtte.

Geweldig, luisteren echt naar je wensen

Heb fijn contact gehad via de mail, en ben ontzettend goed geholpen.

Aardige mensen en goed geholpen en denken met je mee

Snel en professioneel. Doen wat ze beloven

Afspraak was snel gemaakt en ook de afspraak zelf was precies wat je ervan mag verwachten. Professionele mensen die weten wat ze doen. Aanrader dus.

Heel blij met botox

Bijna een jaar doe ik nu botox bij City Clinics en ben heel tevreden!

Vakkundig, vriendelijk en vlug

De afspraak is makkelijk gemaakt. Ze werken keurig op tijd. Ze zijn vriendelijk, geven goed advies en het resultaat is nog nooit tegengevallen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen