Goede klinieken

Ben al een aantal keren in Rotterdam geweest en laatst ook in Alphen a/d Rijn. Communicatie voor een afspraak gaat altijd goed en telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar. Door de maandelijkse aanbiedingen is het redelijk betaalbaar om mooi ouder te worden. Ik doe twee keer per jaar profhilo, 3 keer Botox en 1 tot 2 keer 1 ml filler. Het resultaat is heel natuurlijk, want bijna niemand in mijn omgeving weet dat ik dit doe, maar ik word altijd minimaal 8 jaar jonger geschat. Niet eens mijn doel, maar mooi meegenomen! Uiteraard moet ook je liijfstijl goed zijn om er gezond en fit uit te zien.

Beste kliniek

Correcte, professionele en deskundige aanpak. Top gewoon

Excellent!

Love city clinics!!!

Zeeeeer tevreden!

Van 1 behandeling straal je al Vriendelijk welkom en zeer tevreden! Cijfer 10

Prima geholpen en fijne mensen

Makkelijk om afspraak in te plannen, prijs/kwaliteit is prima. En nazorg ook goed.

Eerlijk en ervaren

Zeer ervaren en kundige artsen. Ik ben erg positief

Teveel betaald

Ik ben terug gegaan omdat t resultaat niet naar tevredenheid was. Kreeg ik te horen dat ik ik baby nog iets had gekregen (dus weinig) dus dat verklaarde dat het niet goed zichtbaar was. Toen ik vroeg of ik dan nu weer moest betalen zei ze ja maar ik wist niet dat ik weinig had gehad. Ja dat is goedkoper. Maar bij nader inzien had ik de volle mep betaald. Ik vind dat slordig...had ik tevreden geweest en niet terug gekomen had ik dus teveel betaald.

Prima advies

Voel me zo veel beter

Uitstekend!

Ben echt erg tevreden, goed geholpen en vriendelijke mensen!blij met het resultaat!

Uitstekende, en vriendelijke arts. Duidelijke uitleg over de procedure. Totaal niks gevoeld.

Super goed geholpen met juiste advies.

Mijn dochter en ik kunnen altijd samen komen op een afspraak.Wij zijn erg tevreden.

Heel erg tevreden.

De service was super, goede uitleg en super nazorg. Prijs kwaliteit is goed.

Slecht!

De klantenservice zijn heel slecht !!

Heel goed

Zeer vertrouwelijk

Professioneel en vriendelijk personeel .

Laagdrempelig, in een prachtig karakteristiek gebouw, waar je van harte welkom wordt geheten door het vriendelijk en professioneel personeel. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de cliënt en meegedacht.

Vakkundig, duidelijk en betrouwbaar

Ik ben heel blij met hun behandelingen en vakkundigheid.

Botox Already gone 1 month

Botox effect is starting to fade away in less than 1 month from the treatment .

Helaas hangend ooglid

Na een uitgebreide intake, waar ze wel de tijd voor namen, is helaas iets niet goed gegaan. Botox in de verkeerde spier of teveel. Hierdoor heb ik 1 hangend ooglid… Helaas kan je hier weinig aan doen en moet je wachten tot de botox is uitgewerkt. Ook bij de nacontrole en een wenkbrauwlift erbij is het niet verbeterd helaas. Dus voor mij de volgende keer een ervaren arts die meer verstand heeft van de anatomie van het gezicht…

Ik vind dr Neda Ansari de beste arts dat ik ooit heb meegemaakt.

Ik geef haar 5 sterretje . Ben hartstikke blij met het resultaat en zij is ook heel vriendelijk en aardig.

Zeer veel aandacht. Luisteren goed naar je wensen . En hebben leuke acties. Ik volg ze ook op facebook waar elke maand weer iets leuks voorbij komt. Ook zijn ze eerlijk als iets niet mogenlijk is of het resultaat niet zou worden wat je er van verwacht. En komen dan met een andere mogelijkheid. Toppertjes allemaal ♥️

Fijne sfeer

Professioneel en hartelijk

Fijne locatie (Enschede) waar je prettig ontvangen en begeleid wordt. Professioneel en eerlijk advies met mooie natuurlijke resultaten!

Blij met het resultaat

Fijne, duidelijke uitleg. Echt heel blij met het resultaat.

Geweldig!

Erg blij met resultaat en erg goede en lieve mensen

Zeer vriendelijk personeel. Weet waar over ze praten verstand hebben van hun werk. Je niet meer aansmeren wat nodig is. Zeer schoon praktijk

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen