Goed geadviseerd!

Fijne ervaring, goed advies gekregen en gewenst resultaat!

Eerlijke 3n zeer goed advies en behandeling

Ik heb hele positieve ervaringen met City Clinics in Hilversum. Eerlijk en goed advies en een prachtig resultaat na de behandeling.

Oprechte aandacht en zorg

Je wordt met oprechte aandacht en zorg behandelt

Goede ervaringen.

Kundige mensen die luisteren naar de wensen.

Wij zijn in Rosmalen geweest, heel erg goed bevallen. Genoeg gratis parkeerplaatsen en heel prettig geholpen.

Fijne mensen, eerlijk, niet opdringerig, duidelijke uitleg, goed resultaat ben er erg blij mee

Professioneel, vriendelijk, Ze nemen zich de tijd voor je en geven goede uitleg. Een aanrader dus.

super

Altijd een super advies en zeer deskundig

vriendelijk geholpen

goed uit gelegd ,en duidelijk aangegeven wat ze gaan doen

In vertrouwen geef ik mij over aan de goede zorg.

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en alle tijd uitgetrokken. Er werd zelfs net wat meer gedaan om mij heel tevreden te stemmen.

Goed advies en goede service.

Super blij met het resultaat!

Super service

Goede behandeling en aardige mooie mensen

Botox behandeling gehad van de frons. Ik ging hierheen omdat ik dacht dat er een actie was, was niet voor de locatie waar ik was. Heel stom van me want had niet goed gekeken Vriendelijk personeel alleen ik vond zelf dat 1 wenkbrauw een beetje hing na de behandeling.

Heel erg prettig

Vriendelijke artsen, serieus, denken mee, niet alleen verkoop maar raden ook af indien nodig, persoonlijk en humor Een oh ja.. regelmatige leuke acties!

Professioneel

Altijd goed advies en vriendelijk personeel.

Nemen de tijd echt super

Fijn geholpen

Netjes ontvangst , goede en eerlijke uitleg , goede arts

Enorm deskundig advies en top resultaat

Ik heb al een aantal jaar een behoorlijke fronslijn. Ze hebben mij goed geadviseerd en ook mocht ik na 2 weken terugkomen en hebben ze gratis nog een beetje bijgezet. Erg blij met het resultaat. Ik kom zeer zeker weer terug.

Professioneel

Erg goed geholpen met goed resultaat

Ik ben super tevreden

Hele goede kliniek, professioneel en ontzettend aardig. Ben nog maar 1 keer geweest maar ik ga binnenkort weer een nieuwe afspraak maken.

Er werken fijne mensen. Ze luisteren goed naar de wens van de klant. Alles gaat netjes in overleg. En het resultaat ervan is top!

Goed!

Secuur en snel dus tevreden!

Zeer prettige ontvangst en deskundige behandeling

Zeer prettige ontvangst en deskundige behandeling

Nog niet voldoende ervaring

Ik ben pas 1 x geweest voor wenkbrauwlift met Botox echter hierna is mijn linker oog een beetje verlamd! Bij nacontrole is dit dmv extra Botox linker wenkbrauw een beetje verholpen. Het vertrouwen wint van de twijfel!!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen