Ervaren artsen,goede resultaten

Ik kom al een pr jaar bij City clinics.. Ik ben zeer tevreden en wordt altijd goed geholpen en geadviseerd door dr Sarah Huisman en haar assistente Nikki

Professioneel

Eerlijk, neemt de tijd, geruststellend, een goed resultaat en gezelligheod!

Heel goed

Heel tevreden

Altijd tevreden

Het zijn zulke fijne mensen die mij helpen en advies geven en eerlijk zijn.

Fijne kliniek

tijd voor mijn periodieke bezoekje. Vriendelijk en kundig geholpen. Snel en adequaat. Helemaal tevreden.

De service was goed en ik ben tevreden met de behandeling.

De service was goed en ik ben tevreden met de behandeling.

Ik heb zeer goede ervaringen met botox en filler plaatsen. Sven en Nina zijn super lief, denken met je mee, geven een eerlijk advies. Bij de controle afspraken kreeg ik, mits ik dat zelf ook wou, een extra prikje her en der zonder bijkomende kosten. Voor mij geen andere klinniek meer.

Super tevreden

Zorgvuldige en vriendelijke behandeling

Keurig geholpen met goede uitleg

Snel en goed geholpen

Ik ben er nu drie keer geweest en tot nu toe met tevredenheid. De medewerkers nemen de tijd, leggen alles goed uit en denken mee.

Niet tevreden

Dit keer viel het tegen. Ik ben ontevreden. Ik zie er slechter uit dan voor de behandeling

Prima, snel en goed geholpen.

Je wordt op een fijne manier geholpen, wel advies maar er wordt je niets opgedrongen. Er wordt ook echt naar je geluisterd. De mogelijkheid die er is om na een paar weken terug te komen voor een gratis check mag wel iets duidelijker worden vermeld. Ik weet dit nu maar dat dit was niet vanaf de eerste keer duidelijk. Ik heb er nog geen gebruik van gemaakt want ik ben elke keer erg tevreden . Bijzonder aardige medewerkers .

Vriendelijk en professioneel

City Clinics biedt een professionele cosmetische zorg en het personeel is heel vriendelijk.

Fijne ervaring en goede informatie.

Er is heel goed naar mijn wensen geluisterd. De sfeer is heel erg fijn. Rustgevend en relaxed, ze nemen de tijd voor je en beantwoorde al mijn vragen heel duidelijk. Denken mee. Dat vond ik heel belangrijk. Daarom kom ik ook terug hier.

Duidelijke informatie zonder poespas

Had eerst enige twijfel, er werd geluisterd goede uitleg gegeven waardoor ik gerustgesteld door kon gaan met de behandeling.

Goede uitleg over de Botox behandeling. Ook de nazorg is goed. Kom hier regelmatig en kan het adres iedereen aanbevelen.

Twijfelachtig

Zeer aardige arts maar het effect is niet afdoende. Bij de controle afspraak na 2 weken werd wel wat bijgespoten maar dit deed niets. Meerdere keren na maand ook al geen goed effect meer terwijl er werd gezegd dat dit 3 maanden zou zijn. Ik ga op zoek naar andere kliniek. Jammer want fijne locatie en aardige mensen.

Geweldig!

Ze doen hun werk precies en denken echt met je mee in wat je wil. Kom zeker weer terug.

Vakkundig!

Zeer ervaring medewekers. Luisteren goed naar je wensen!

Vriendelijk en professioneel

Goede eerste ervaring gehad. Netjes op tijd en vriendelijk geholpen, erg tevreden met het resultaat.

Fijne klantenservice

Altijd warm en vriendelijk

Erg tevreden goed advies

Super tevreden over de duidelijke uitleg van de arts

Aardig meedenkend serieus kundig

Professioneel en eerlijk.

Je krijgt een eerlijk advies en dat wordt netjes besproken en uitgelegd. Ze maken geen pop van jou… Alle dokters zijn kundig en geduldig.

Vriendelijk en kundig personeel

Personeel is heel aardig en geeft goed advies.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen