Always outstanding results

This is my third round of Botox and the results are once again beautiful!

• Would you recommend us? Yes

Top service

Nu 2 x hier geweest voor een behandelingen en beide keren enthousiast ontvangen, heldere service en vriendelijk personeel die je begeleid in de gekozen behandeling.

Hartstikke fijne arts, deskundige behandeling

Erg tevreden over de arts en behandeling.

Aanrader

Fijne goed bereikbare locatie, voldoende opties voor een passende afspraak, vriendelijke kundige arts & assistente en blij met het resultaat.

Goed geholpen prachtig resultaat en een hele lieve arts

Geweldig en professioneel! Advies op maat!

Wat ik als erg prettig heb ervaren dat er een eerlijk advies gegeven wordt! Ook als je een behandeling geboekt hebt en het is beter om dit niet te doen dan geven ze dat eerlijk aan. En is het consult vrijblijvend! Voelt echt vertrouwd. Ben blij dat ik bij Cityclinic geholpen wordt door mooi en natuurlijk ouder te worden,

Snel en prettig geholpen

Service is uitstekend, bejegening is vriendelijk en professioneel

Fantastisch

City Clinics werkt met kundige artsen. Ben nu 3 x geweest en heb niet altijd dezelfde arts gehad. Wel supergoed behandeld door eenieder. Ben zeer tevreden en de Botox blijft bij mij lang zitten.

Goede service en mooi resultaat

Ja, de prikjes doen meestal even zeer, maar het resultaat mag er zijn! Fijne medewerkers en goede voorlichting. Prijs-kwaliteit dik in orde!

Veilig!

Voelde mij zeer welkom en op mij gemak. Dit was mijn eerste x. Dus ik vond het een beetje spannend! Alles werd goed uitgelegd. En er werd zorgvuldig gewerkt! Erg fijne werknemers. Dit was in de vestiging in Wageningen.

Professioneel en vriendelijk

Er wordt goed naar je geluisterd en echt meegedacht, waarna je advies krijgt om zo to een optimaal resultaat te komen.

Fijn

Goede uitleg Vriendelijk personeel

Professioneel, alle tijd, rust in 1 woord zeer goed

Super fijn en eerlijk geholpen !

Een hele fijne ervaring gehad bij City clinics. Ze kijken echt naar wat er bij je past en zijn ook heel eerlijk. Daar hou ik van !

Perfect advies en resultaat

Goed en eerlijk advies en zeer tevreden met het resultaat.

Deskundig, meedenkend en ontzettend zorgzaam

Super fijne ervaring! Ik werd niet lekker tijdens de lip filler, er werd alles aan gedaan zodat ik me weer goed voelde. Ik heb me super veilig en vertrouwd gevoeld door de zorgzame benadering. Ook super blij met het resultaat en een goede prijs voor betaald.

Slecht

Flinke adertjes beschadigd en geen inlevingsvermogen. Te weinig variatie van behandelingen zoals lasers.

Perfect resultaat echt zoals ik het wilde

Botox behandeling gedaan met een perfect resultaat helemaal happy,, zeer goede en duidelijke uitleg gekregen was gelijk helemaal op mijn gemak !!

Vakkundige vriendelijke arts die luistert naar mijn wens

Resultaten zijn geheel naar wens. Ik voel me gehoord en begrepen. Waardoor er een sfeer van vertrouwen is. Ik ben erg tevreden over Jade.

Nemen echt de tijd voor je

Ben blij dat ze nu ook in Assen een praktijk hebben. Vriendelijke dames die de tijd voor je nemen. Tevreden dus!

Vriendelijk en behulpzaam personeel die mij gerust stelden en duidelijk advies gaven

Zeer tevreden met het eindresultaat en de behulpzaamheid waarmee ik geholpen ben (dit nav ervaringen met een andere kliniek).

Zeer fijn geholpen

Heb geen een min punt erg aardig en behulpzaam zijn ze.

Prima botox behandeling gehad

Gezellig en goed ontvangen en voorgelicht.

Heel fijn geholpen

Je wordt vriendelijk ontvangen, en heb je een vraag. Dan denken ze altijd met je mee, en geven fijne uitleg. Zeer tevreden, ik kom zeker terug

Fijn!

Fijne arts, prettig advies