Aanrader

Afspraak is makkelijk te maken via de site Vriendelijk ontvangst Duidelijke uitleg Fantastisch resultaat

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en zeer kundige mensen Een aanrader

geweldig!

Het is een feestje om er naar toe te gaan, leuke omgeving, aardige mensen, prima geholpen door een fijn team, je kan je niets beters wensen. Dus: in één woord: geweldig!

Deskundige behandeling

Zoals ik gewend ben..er wordt goed nasr mij geluisterd. Met weer een mooi resultaat. Ik ben er blij mee!

Heel fijn

Heel tevreden met het resultaat, precies wat ik wilde!

Ik heb een hele goede ervaring bij City Clinics. Ik ben behandeld door Nelly Hele kundig en zeer ervaren.

Prima ,!

Fijne arts ,goede uitleg !

Botox

Super tevreden lieve medewerkers

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk ontvangen duidelijke uitleg en was snel klaar

Helemaal prima

Jade is een kundige arts, geeft goede informatie en advies. Voert de behandeling rustig en professioneel uit.

Ik ben heel tevreden met het resultaat

Ik vind persoonlijk Neda Ansari heel goed. Ze begrijpt wat je bedoeld Qua fillers / lip filler / Botox. Ze doet het heel goed. En geeft goed advies. De mannelijke artsen vond ik altijd niet goed , begrepen je niet . Waren niet allemaal even aardig. Ik hoop dat Neda nog lang in Groningen blijft :) ! Groetjes Patricia

Goed en vriendelijk personeel. Ik vind het wel jammer dat er iedere keer een andere arts is;.

Prettige ervaring

Ik voel mij hier welkom, goed geholpen en goed geïnformeerd!

Persoonlijke behandeling

Vriendelijk ontvangst, wordt goed geluisterd naar je wensen en goed geprikt.

Aanrader

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van City clinics! Altijd een vriendelijk ontvangst en behandeling naar tevredenheid. Regelmatig leuke acties bovenop de toch al redelijke prijzen!

Perfect!

Drie zones Botox en 1 filler. Ik werd geholpen door Gladys Doornbos. Wat een sympathieke dame! Het was voor mij de eerste keer en ze nam alle tijd. Na twee weken was ik niet helemaal tevreden. Gebeld en kon gelijk komen. Gladys nam wederom de tijd en ze heeft het perfect opgelost. Bij het weggaan drukte ze mij op het hart als ik over twee weken nog niet tevreden was dat ik gewoon moest bellen en mocht dan kosteloos weer terugkomen. Maar dat hoeft niet want ik ben super tevreden!!!

Perfecte behandelingen en begeleiding.

Zeer goede ervaring met de clinic. Men neemt de tijd om alles uit te leggen end advies te geven. Goed resultaat. Ben zeer tevreden en raad het zeker aan.

Super goeie ervaring ! Heel blij met het resultaat!

Goed en betrouwbaar

Goed ontvangen, duidelijke uitleg en eerlijk advies.

in een woord fantastisch gedaan

in een woord fantastisch gedaan

Het zou fijn zijn, als een behandeling gedaan is , terug een controle zou zijn na 14 dagen om te kijken naar het resultaat

Aardige arts luistert goed naar patiënt. Ik heb alleen twijfel over de producten. Op dat moment zit er goed uit en voldoende maar na ongeveer 2 weken lijkt erop dat dat veel minder is geworden.

Botox fronsrimpel

Hele goede ervaring, fronsrimpel is een stuk minder geworden, niet geheel weg naar wel veel minder en zachter geworden.

Persoonlijk en vakkundig advies

Zeer prettige en klantgerichte benadering met het doel het beste resultaat te behalen. De arts zei: "Je moet er elke dag uitzien alsof je op vakantie bent geweest." Dat vond ik mooi gezegd.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen