Nette uitleg duidelijke fijne arts

Ptosis of the eyelid, poor follow up the first week and wrong eye drops

Terrible results and follow up, poor knowledge of the medical case given the wrong eye drops prescription afterwards, as confirmed by two other doctors, which caused pupil dilatation and hence loss of sight for over 2 weeks.

Toppertje

Nogmaals, jullie zijn toppers .

Gemiddeld

Ik vind het persoonlijk vervelend dat ik steeds een andere arts krijg. Ik heb ervaren dat ik één en dezelfde behandeling door 2 verschillende artsen heb gekregen en dat één echt niet goed was gedaan en de ander perfect. Ik heb de behandeling al jaren in een ander land ondergaan dus ik weet hoe het hoort te zijn. Maar nu ik dit heb ervaren zal ik altijd alleen maar naar 1 arts vragen.

Meer van verwacht

Vriendelijke mensen maar veel verschil met de botox zie ik niet. Ik had er meer van verwacht .

Qualifizierte Ärzte und super nettes Personal. Sehr gutes Preis Leistungs Verhältnis

Kundig en snel geholpen

Kundig en snel geholpen met een aantrekkelijke korting

Good

I had a great service with very nice staff and pristine clinic. My only feedback is that the review appointment should be secured and booked in at the original appointment and if not necessary I can call and cancel - this makes the process more streamlined for me as a customer rather than having to call up later 2 weeks again to make an appointment. Thank you!

Top clinic

Werken zeer professionele artsen. Word altijd vriendelijk geholpen. Kom hier al aantal jaar en behandelingen worden zeer kundig uitgevoerd.

Heel professioneel

Top ervaring! Prachtige resultaten! Prijs kwaliteit een perfect evenwicht! Aanrader!!

Zeer ervaren, vriendelijk , eerlijk en deskundig personeel

Zeer goed geholpen. Personeel is zeer kundig en eerlijk. Denkt mee en zal niet zomaar iets doen. Aanrader om hier naar toe te gaan. Ben zeer tevreden!

Zeer professioneel

Vriendelijk en kundig personeel Ik ga hier zeker vaker komen

Vriendelijk, top service en eerlijk

Vriendelijk, top service en eerlijk

Heel fijn

Heel fijn

Duidelijke uitleg en goed advies

Prettig

Prettig

Heel fijn en snel geholpen, goed advies

Super fijn en goed geadviseerd. Fijne behandeling erg tevreden

Kundig en professioneel!!!

Ik heb aangegeven wat ik wilde. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd. Ik ben dan ook heel erg tevreden!!!!

Hele fijne arts

Een hele dikke pluim voor Sven! Wat een kundige en een gezellige arts. Weet wat hij doet en geeft goed advies. Een aanwinst voor City Clinics

Geweldige service

Ze zijn zo attent en weten wat ze doen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prettige ontvangst, mooie kliniek. Goede behandeling tegen een faire prijs. Goede tegenhanger van Faceland. Wordt inmiddels lastig beslissen waar heen te gaan.

Klantvriendelijkheid op een hoog niveau

Wat een lieve dame/ dames ik ben super blij met hun omgang en vriendelijkheid. Al kon ik mijn wensen niet zo goed verwoorden omdat ik weinig kennis heb van al dat beautywereld heb ik Precies gekregen wat ik wil. Verbluffend resultaat. Ik blijf op spiegel kijken en denk alleen maar hoe kan dat. Al mijn tweede keer ervaring met deze lieve mensen in Rotterdam en zeker niet de laatste keer Dank jullie wel

Goed overleg en service , en vriendelijke gastvrouw

Warm welkom

Geholpen door Sven in Den Bosch. Hele aardige en vakkundige man. Eerlijk en recht door zee en alleen daar kun je wat mee in mijn beleving.Er was een goede communicatie en het voelde als een warm welkom. Kortom, erg goed bevallen in Den Bosch. Ik kom zeker nog is terug.

Professioneel en vriendelijk

Gastvrij ontvangst en correcte vriendelijke artsen

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen