Deskundig

Behandeling goed en rustig uitgevoerd , beste effect tot nu toe

Op en top service

De aandacht die aan je wordt besteed. Niets is teveel. Goede ervaringen met Nelly, het was even zoeken naar de juiste behandeling, maar ze had een plan. Ik hoop dat ze nog velen jaren bij jullie blijft werken

Bijna tevreden

Effect van Botox is minder dan gehoopt. Was vorige keer ook het geval. Toen wat bij laten spuiten, maar nu hetzelfde effect met de hogere dosis. Weet niet waar dat aan ligt. Praktisch: Vervelend dat je bij het online plannen niet de arts zelf kan kiezen.

Professionele aanpak

Goede ontvangst, fijne professionele aanpak

Proffesioneel en vriendelijk

Nette locaties, ervaring met Arnhem en Apeldoorn. Botox wenkbrauwlift top resultaat ben er erg blij mee. Altijd erg vriendelijk, praktijken zijn netjes en hebben een luxe uitstraling.

Professioneel en betaalbaar

Snel en professioneel wordt bepaald wat nodig is. Er wordt ook soms ontraden iets te doen.

Heel professioneel

Al jaren zeer tevreden. Alles wordt goed uitgelegd en besproken.

Oprecht

Het resultaat van mijn wenkbrauwen was helaas niet zoals verwacht maar tijdens een nacontrole werd het oprecht en transparant opgepakt. Dat heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Hele hele hele fijne arts op zaterdag. Kan haar iedereen aanbevelen

Zeer kundig en goed geholpen door Demi

Goede voorlichting

Goede voorlichting, vriendelijk personeel.

Goede voorlichting vooraf met uitleg van eventuele risico’s. Resultaat was bij mij al na 4 dagen zichtbaar, erg blij mee!

Mooie resultaten, zoals voorspeld

Vriendelijke dames die je helpen en denken met je mee. Leggen goed uit en stellen je gerust.

Fijne behandeling

Ontvangst door arts en assistent was kort en zakelijk. Had voor mij iets hartelijker gemogen. Verder was de behandeling kort maar goed gedaan.

Aandacht voor de klant

Na meerdere onsuccesvolle pogingen om de overstap van een bril naar lenzen te maken, heb ik uiteindelijk mijn toevlucht genomen tot Azami City Lens in Den Haag. Hier werd ik buitengewoon goed geholpen. Vanwege mijn specifieke behoeften was het echter niet meteen mogelijk om de juiste sterkte van de lenzen te bepalen. Met veel geduld en proberen heb ik nu de sterkte die ik nodig heb en voel me verlost van mijn bril.

Geen goede communicatie

Ik had gevraagd of er gekeken kon worden of ik Botox in mijn voorhoofd had gehad. Ik wist dat niet zeker. Want had wel wenkbrauw lift en fronsrimpel laten doen. In plaats van mij daar op te antwoorden, werd er een nieuwe afspraak ingepland waaruit ik dus opmaakte dat ik dus blijkbaar wel Botox had gehad in mijn voorhoofd. Want waarom zou ik anders langs moeten komen?! Was dus niet zo. Middag vrij genomen parkeren betaald voor niks dus. Beter lezen en communiceren onderling.

Professioneel, steriel en ergvriendelijk personeel

In een prachtig pand, van buiten en binnen, een steriele omgeving wat tevens aandoet als een huiselijke sfeer. Het personeel is erg professioneel en vriendelijk, ze stellen je op je gemak en luisteren naar je wensen. Ik kom al jaren bij City-clinics-Breda en zal dat nog vele jaren blijven doen.

Prima ervaring

Prima aanbod > Eenvoudig afspraak gemaakt > vriendelijk ontvangst > snel geholpen = prima ervaring.

Heel fijne ervaring!

Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg en mooi resultaat. De behandeling is snel en bijna pijnloos.

Erg prettig

Mijn ervaringen bij City Clinics Maastricht zijn altijd prettig!

Geen fronsrimpels meer

In een kwartier van mijn fronsrimpels af. Geen vragen meer of ik moe ben of slecht geslapen heb. Top

ik zie geen resultaat

prima kliniek. vriendelijk , kwam er vaker voor botox. maar de filler die ik nu genomen heb , daar zie je niks van. zonde van het geld ,

Enigszins tevreden

Frons is niet helemaal weggetrokken, hoop volgende x beter resultaat

Prima kliniek.

Op de behandelingen en de nazorg werkelijk niets aan te merken. Enig puntje van kritiek is dat ik het heel fijn zou vinden als je bij het online boeken van een afspraak kunt zien wie de arts is. Ik heb best mijn voorkeur en het zou fijn als er dan inzicht is.

Top service

Na de eerste behandeling was ik niet 100procent tevreden. Nacontrole gehad en zij bevestigde wat ik zelf zag. In goed overleg, kosteloos opgelost!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen