Nazorg

Nazorg onvoldoende

Uitmuntend

Goede uitleg en advies.

Goed maar kan beter

De eerste keer dat ik een afspraak had stond ik voor een dichte deur. Ze waren me vergeten te bellen of mailen dat de afspraak niet door ging. de tweede keer was er gelukkig wel iemand.

Goede service, professioneel en vriendelijk

Zeer prettige en professionele ervaring

Erg vriendelijke arts, die mij met veel geduld, uitleg en bekwaamheid behandeld heeft!!

Redelijk

Behandeling viel mee

Geweldig!

Hele fijne artsen, ik heb vaak Marleen, ze neemt de tijd voor je en is eerlijk, zodat het mooi natuurlijk blijft, ik ben heel enthousiast over City Clinics

Professioneel en een fijne kliniek

De intake verliep prima; er werd goed meegedacht over mijn wensen. De behandeling zelf was vlot en vrijwel pijnloos. Ik ben zeer tevreden over het effect van de behandeling.

Goed geholpen

Beveel t andere mensen aan omdat ik zeer tevreden ben over jullie!

Ik ben tevreden met de behandeling.

Ik ben vriendelijk geholpen!

Professioneel, aardig, voel me op mijn gemak

Zie de titel!

Zeer goed en erg aardig

Je houd een natuurlijke uitstraling.

Prima er wordt goed geluisterd, en je uitstraling blijft natuurlijk.

Top geholpen

Erg fijn geholpen

De arts was super vriendlijk en haar uitleg vond ik ook heel prettig! Ze begeleide mij door het hele proces stap voor stap en de behandeling heb ik ook zeer prettig ervaren!

Vriendelijk en fijn contact

Zowel als aan de telefoon als in de praktijk heel vriendelijk en meedenkend. Ben heel erg tevreden over de behandeling. Arts was heel bekwaam met geweldig resultaat!

Tevreden

Mijn bezoek aan city clinics heb ik goed ervaren. Nemen de tijd, luisteren naar je en het resultaat is ook naar wens.

Heel vriendelijk personeel en goede service

Prettige ervaring

Fijne arts die je op je gemak stelt en uitlegt wat ze gaat doen. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

Heel tevreden

Goed en netjes

Dit is mijn eerste ervaring qua kliniek. Nu drie keer geweest en elke keer tevreden over het advies, en de na controle! Leuke medewerkers!

Zoals altijd weer top

Zoals altijd weer top!

Zeer professioneel.

Geholpen door dokter Roos Erg vriendelijk en kundig ..niet onnodig spuiten als het niet nodig is daar eerdere dokter dat wel deden

Goed behandeling en bejegening

Ik ben kwalitatief goed behandeld voor een goede prijs. En bij een teleurstellend resultaat ( een keer) is dit snel opgelosd. Betrouwbaar dus!

Toen ik daar was prima, in Tilburg en in Breda

Ik heb 2 x !!! Aangegeven, in Tilburg en in Breda nogmaals dat ik géén e- mails wens te ontvangen! Toch moest ik mijn e mail adres opgeven.dat heb ik gedaan...... en nu gebeurt dit vind ik erg slecht. En nu wil ik deze feedback versturen en ben ik weer verplicht om dit soort zaken in te vullen Echt zeer ontevreden nu....

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen