Prettige ervaring

Ik voel mij hier welkom, goed geholpen en goed geïnformeerd!

Persoonlijke behandeling

Vriendelijk ontvangst, wordt goed geluisterd naar je wensen en goed geprikt.

Aanrader

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van City clinics! Altijd een vriendelijk ontvangst en behandeling naar tevredenheid. Regelmatig leuke acties bovenop de toch al redelijke prijzen!

Perfect!

Drie zones Botox en 1 filler. Ik werd geholpen door Gladys Doornbos. Wat een sympathieke dame! Het was voor mij de eerste keer en ze nam alle tijd. Na twee weken was ik niet helemaal tevreden. Gebeld en kon gelijk komen. Gladys nam wederom de tijd en ze heeft het perfect opgelost. Bij het weggaan drukte ze mij op het hart als ik over twee weken nog niet tevreden was dat ik gewoon moest bellen en mocht dan kosteloos weer terugkomen. Maar dat hoeft niet want ik ben super tevreden!!!

Perfecte behandelingen en begeleiding.

Zeer goede ervaring met de clinic. Men neemt de tijd om alles uit te leggen end advies te geven. Goed resultaat. Ben zeer tevreden en raad het zeker aan.

Super goeie ervaring ! Heel blij met het resultaat!

Goed en betrouwbaar

Goed ontvangen, duidelijke uitleg en eerlijk advies.

in een woord fantastisch gedaan

in een woord fantastisch gedaan

Het zou fijn zijn, als een behandeling gedaan is , terug een controle zou zijn na 14 dagen om te kijken naar het resultaat

Aardige arts luistert goed naar patiënt. Ik heb alleen twijfel over de producten. Op dat moment zit er goed uit en voldoende maar na ongeveer 2 weken lijkt erop dat dat veel minder is geworden.

Botox fronsrimpel

Hele goede ervaring, fronsrimpel is een stuk minder geworden, niet geheel weg naar wel veel minder en zachter geworden.

Persoonlijk en vakkundig advies

Zeer prettige en klantgerichte benadering met het doel het beste resultaat te behalen. De arts zei: "Je moet er elke dag uitzien alsof je op vakantie bent geweest." Dat vond ik mooi gezegd.

tevreden

professioneel, eerlijk, kennis en ervaring

Botox weinig effect

Hiervoor ging ik vaak naar een ander en was mijn ervaring beter. Nu niet tevreden met het resultaat en dit aangegeven in de mail. Hierop geen antwoord gekregen en derhalve nu dan een review gegeven! Jammer dat men niet heeft gereageerd, want dan had het misschien opgelost kunnen worden.

Goede en aardige arts weet wat ze doet!

Ik kom hier zeker terug

Altijd tevreden !

Fijne en vriendelijke artsen en assistenten. Behulpzaam, eerlijk en prettige communicatie

Fijn en goed geholpen

Je word heel erg op je gemak gesteld. Ze zijn ook echt geïnteresseerd in je. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren

Uniek

Vriendelijke mensen, professioneel en voelde vertrouwd.

Top level treatment and customer care.

I’m super impressed whenever I visit City Clinics in Groningen. The staff are professional, kind and friendly. They provide highly skilled attention to detail and will talk with you about any questions or concerns you might have. I’m always very happy with the results and have a great experience every time I’m there.

Heel goed

Leuke vriendelijke mensen goede voorlichting niet op dringerig nette behandel kamer kom zeker weer terug gr mirjam

Weer een prima resultaat

Advies en behandeling op maat!

Persoonlijk en eerlijk advies! Verwachtingen worden uitgevraagd! En daarop wordt eerlijk antwoord en advies gegeven! Erg fijn

Prima geholpen, vriendelijk personeel en prima service

Prima geholpen, vriendelijk personeel en prima service

Deskundig en eerlijk advies

Bij City Clinics bieden ze meerdere soorten behandelingen waarbij ze eerlijk zijn over de behalen resultaten. Op het eerste consult krijg je informatie en vul je een vragenlijst in waarna je ook meteen de gevraagde behandeling krijgt als er geen bezwaren zijn. Of het nu fillers zijn of Botox of een combinatie, er wordt zorgvuldig en super hygiënisch te werk gegaan en ik ben tot nu toe nog geen onvriendelijke medewerker tegen gekomen. Ik kan iedereen die een behandeling overweegt aanraden om hierheen te gaan als je zeker wilt zijn van een betrouwbare en professionele kliniek.

Top ervaring!

Goed ontvangst, duidelijke uitleg. Erg vriendelijk.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen