Prima geholpen

Persoonlijke aandacht en advies. En de behandeling heeft 4 weken later nog het gewenste resultaat.

Heb botox 3 zones laten inspuiten

Ging er heen met idee zal wel wat doen maar nu q4 dagen verder echt super resultaat dus meer dan tevreden geen moeie uitkijk meer .huid mooi zacht lijntjes weg echt blij mee. En heel leuk eerlijk en vrolijk geholpen Groetjes M

Super!

Van het begin tot het eind super netjes. De ontvangst was heel vriendelijke, ik voelde me erg welkom en op mijn gemak. Alles is goed uitgelegd en ik kreeg alle ruimte om vragen te stellen.

Ik kom al geruime tijd bij city clinics. Er wordt ruim de tijd genomen voor vragen die je hebt en ze geven eerlijk antwoord wanneer ze er zelf twijfels bij hebben. Daar hou ik persoonlijk wel van. Ik blijf zeker terug komen

Good ervaring

Heel goed behandeling .

Hele vriendelijke warm opgevangen

Deskundig, realistisch en vriendelijk

Prettige ervaring, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen.

Fantastisch!

Iedere keer weer verheug ik mij op mijn behandeling en ga met een happy feeling naar huis.

Fantastisch arts

Het probleem werd gelijk door de arts opgelost!!

Aanrader

Fijne kliniek ! Aardige meiden met een eerlijk advies die echt de tijd nemen.

Als **** behandeld

Als een niet levend wezen behandeld nadat mijn gezicht verminkt is

Top vakspecialisten

Netjes schoon vriendelijk en mensen die weten wat ze doen

Aanrader

Afspraak is makkelijk te maken via de site Vriendelijk ontvangst Duidelijke uitleg Fantastisch resultaat

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en zeer kundige mensen Een aanrader

geweldig!

Het is een feestje om er naar toe te gaan, leuke omgeving, aardige mensen, prima geholpen door een fijn team, je kan je niets beters wensen. Dus: in één woord: geweldig!

Deskundige behandeling

Zoals ik gewend ben..er wordt goed nasr mij geluisterd. Met weer een mooi resultaat. Ik ben er blij mee!

Heel fijn

Heel tevreden met het resultaat, precies wat ik wilde!

Ik heb een hele goede ervaring bij City Clinics. Ik ben behandeld door Nelly Hele kundig en zeer ervaren.

Prima ,!

Fijne arts ,goede uitleg !

Botox

Super tevreden lieve medewerkers

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk ontvangen duidelijke uitleg en was snel klaar

Helemaal prima

Jade is een kundige arts, geeft goede informatie en advies. Voert de behandeling rustig en professioneel uit.

Ik ben heel tevreden met het resultaat

Ik vind persoonlijk Neda Ansari heel goed. Ze begrijpt wat je bedoeld Qua fillers / lip filler / Botox. Ze doet het heel goed. En geeft goed advies. De mannelijke artsen vond ik altijd niet goed , begrepen je niet . Waren niet allemaal even aardig. Ik hoop dat Neda nog lang in Groningen blijft :) ! Groetjes Patricia

Goed en vriendelijk personeel. Ik vind het wel jammer dat er iedere keer een andere arts is;.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen